USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Ülkelerinde 'otel karantinası' koruyucu İngiliz turistler gine Muğla'yı yeğleme etti

İngiltere'nin koronavirüs önlemleri kapsamında uyguladığı gezi sıralamasında icra ettiği güncellemede "zorunlu otel karantinası gerektiren" al listeden çıkarmasının peşi sıra birlikte günde 10 uçakla tahminî bin 500 İngiliz turist Muğla'ya ulaştı.

Ülkelerinde 'otel karantinası' koruyucu İngiliz turistler gine Muğla'yı yeğleme etti
24-09-2021 13:22
Muğla

İngiltere'den Dalaman Havalimanı'na evvel uçuşların başladığı Muğla, başta akıbet zamanlarda İngiliz turistlerin en baş döndürücü yeğleme etmiş olduğu dinlence merkezi oldu.

Türkiye'ye mevrut kısaca 2,5 milyon İngiliz turistin ortak milyondan fazlası, tatilini Muğla'nın flaş gezim beldeleri Bodrum, Marmaris, Fethiye ve etrafında geçiriyor.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ise Muğla'nın en şişman destinasyonlarının başlangıcında İngiltere, Rusya ve Ukrayna geldiğini kaydetti.

Muğla'ya ortak milyonun üstünde İngiliz turistin geldiğine dikkati çekici Güvenç, şu şekilde konuştu:

"İngiltere bizim pınar pazarlarımızın başlangıcında geliyor. Pandemi evveliyat devre baktığımızda evvel teşrin ayında İngiltere'den skor farkı 90 bin turist geliyordu. Bu numara şu an düşüncesince kısaca 60 bin. Ancak rezervasyonlar da bitmeme ediyor. Bu skor gine pandemi evveliyat dönemdeki 90 bin sayılara da ulaşabiliriz. Dün yaptığımız toplantıda çabucak 2 günde bin bireyin ayırtma yaptırdığını öğrendik. Tüm operatörler rezervasyonların beklediklerinin de üstünde bulunduğunu tabir ediyor. İngiltere dijitalize ergin ortak piyasa ve bu pazarın yüzdelik 48'i online. Dolayısıyla İngiltere gelişimleri baş döndürücü yakından seyrediyor ve acele uyarlanmış oluyor. "

İngiltere'de doğacak çağda sayısal pazarlama hücumu yapacaklarını özetleyen Güvenç, kısaca 3 milyon civarındaki sayısal göçebeyi alana tefriş etmek istediklerini, Dalaman bölgesinin doğası ve kültürel değerleriyle bu yapıya akıllıca bulunduğunu söyledi.

İngiltere'de evvel teşrin ayının ikinci yarısında meslek tatillerinin başladığına ayraç fail Güvenç, "Tatillerin başlamasıyla ayırtma akışı elan da hızlanacak. Yaptığımız temaslarda tayyare planlamaları ve geçici akışının teşrinisani ayının ortalarına derece süreceğini görüyoruz. THY de alana teşrinisani ayının ortalarına derece tayyare planlamasını bitmeme ettirecek. İngiltere'de Londra haricinde 10 şehirden elan pervaz bitmeme edecek."

Güvenç, doğacak senenin rezervasyonlarının da başladığını ve baş döndürücü imge vadettiğini anlatarak, geçmiş senelerdeki sayılara ulaşabileceklerini öngördüklerini tabir etti.

"Muğla'ya özlem kaldık"

Tatil düşüncesince elan ilkin de nice el Muğla'ya geldiklerini özetleyen Peters-Elian Stevan çifti, uçuşların açılmasıyla gine evvel tercihlerini Muğla'dan yana kullandıklarını söyledi.

Salgın devrinde Türkiye ve Muğla'yı sakıncasız bulduklarını özetleyen Stevan, "Bölgeye elan ilkin de biraz el geldik. Şimdi de uçuşların açılmasıyla çocuğumuzla baş başa dinlence düşüncesince geldik. Türkiye’yi baş döndürücü seviyoruz. Salgın devrinde de baş döndürücü sevdiğimiz Muğla'ya özlem kaldık.” dedi.

Tatilcilerden Rabırts Berts, Türkiye'de peçe ve içtimai resmiyet kurallarının baş döndürücü güzel uygulandığını ve müstevli periyodunun güzel yönetildiğini organize ettiği düşüncesince Muğla'nın dinlence tercihi bulunduğunu kaydetti.

Bölgenin saf güzelliklerine hayranlığı zımnında Fethiye'ye dinlence düşüncesince mevrut Keven ve Pam Staye, geçmiş sene gine ilkgüz ayında pandemi devrinde Muğla'ya geldiklerini söyledi.

Buldukları değme fırsatta kente geldiklerini ve alana fanatik olduklarını özetleyen Staye, "Buranın insanlarını, kültürünü, yiyeceklerini ve doğasını baş döndürücü seviyoruz. Geçen sene geldiğimiz de tahsil edilen önlemler baş döndürücü iyiydi ve şu an ayrımsız önlemlerin bitmeme ettiğini görüyoruz. Bu sebeple kendimizi burada elan güvende hissediyoruz. Tatilimiz gine elan ilkin ortak müteaddit el geldiğimiz Fethiye'de geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Güvenli ortak dinlence düşüncesince değme bilinçlilik düşünülüyor

Muğla ve ilçelerinde, turistlerin dosdoğru ortak dinlence geçirmesi düşüncesince uçaklardan havalimanına, transferlerden otellerdeki hepsi alanlara derece ayrıntılı tedbirler uygulanıyor.

Havalimanlarında Kovid-19 tedbirleri ön planda tutularak karşılanan turistler, tatillerini geçirecekleri, dosdoğru gezim sertifikasyonu düzlük otellerde hıfzıssıhha ve içtimai resmiyet kuralları menfez uğrunda bulundurularak ağırlanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler