USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Türkiye Halter Federasyonu seçime gidiyor

Türkiye Halter Federasyonu Başkan Adayı Talat Ünlü, düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında projelerinden ve hedeflerini açıkladı.

Türkiye Halter Federasyonu seçime gidiyor
23-10-2021 14:39

Türkiye Halter Federasyonu Başkan Adayı Ünlü, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Sosyal Tesisleri'nde matbuat toplantısı düzenledi. Toplantıda izah karşıcı Talat Ünlü, Türk halterini pekitmek düşüncesince Türkiye Halter Federasyonu yönetimine isteyen bulunduğunu vurguladı.
Halter sporunu yaygınlaştırmak ve yetiştirmek istediklerini tamlayan Talat Ünlü, “Arkadaşlarım ile bilgilerimizi ve tecrübelerimizi antrenör, sporcu, yargıcı ve kulüplerimizle paylaşarak dal omuza vererek halter sporunu yaygınlaştırmak ve yetiştirmek düşüncesince çalışacağız” dedi.

“Türk halterini evren standartlarına çıkartacağız”

2024 Paris ve 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunlarını ayraç fail Talat Ünlü, “Şimdiye derece olimpiyatlarda aldığımız başarıları, 2024 Paris ve 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunlarını erek koyarak, değerli iktisap etmek ve Türk halterini adalet etmiş olduğu yere getirerek istiyoruz. Türk Halterini evren standartlarına çıkartacağız” ifadelerinde bulundu.

“Olimpiyatlarda ülkemizi özümleme edecek sportmen sayısını çabucak arttıracağız”

Talat Ünlü, “81 ilimizde halter faaliyetini yaşama eylemek kanalıyla halter sporunu yapmış ve gövde eğitimi öğretmeni namına fariza karşıcı arkadaşlarımızla teşrikimesai yaparak, halter sporuna akla yatkın ve becerikli çocuklarımızı belirleme ederek, halterin geleceği düşüncesince en ehemmiyetli kaynağımız bulunan altyapımızı oluşturacağız ve olimpiyatlarda ülkemizi özümleme edecek sportmen sayısını çabucak arttıracağız” biçiminde konuştu.

Sadettin Aliusta
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler