USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Transfer dair kesintisiz düzentileme yapıp, Galatasaray'ın gereksinimlerini belirledik

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, aktarma çağında belirledikleri eksikleri giderecek üç aktarma gerçekleştirdiklerini söyledi.

'Transfer dair kesintisiz düzentileme yapıp, Galatasaray'ın gereksinimlerini belirledik
02-02-2022 14:41
Istanbul

Kulüp televizyonuna açıklamalarda mevcut Burak Elmas, "Transfer dair Domenec ve Campos ile kesintisiz emek vermek yapıp, Galatasaray'ın rüçhan gereksinimlerini belirledik." dedi.

Kaleci ve ölçülü sahanın yanı sıra kalık gördükleri yerlerden birinin de ileri uç hattı olduğunu, bu problemi ise Gomis transferiyle çözdüklerini tamlayan Elmas, "Mustafa Muhammed'in Afrika Kupası'nda olması, Diagne'nin de sakatlığı zımnında müşterek eksikliğimiz de forvetteydi. Ligimizi bilici müşterek santrfor arayışımız vardı. Gomis, Galatasaray'dan ayrılışı aşırı tartışılan, noktayı müşterek muhtelif doldurulamayan, noktayı doldurulmak düşüncesince ağırbaşlı maliyetlere girilen müşterek oyuncuydu. 5-6 alternatifimiz vardı. Takımımıza en uygun, en çabuk yardım verebilecek ve önümüzdeki ecnebi aktör kararlarını da riske etmeyecek müşterek nakil oldu. Gomis de aşırı istekliydi. Galatasaray'da eksi müşterek işi bulunduğunu söyledi." ifadelerini kullandı

Gelecek sezonun ekibi düşüncesince çalıştıklarını kaydeden Elmas, planlamanın yüzdelik 50 seviyesinde müheyya bulunduğunu dile getirdi.

"Gedson'u isteseydik, alırdık"

Geçen zaman kadrolarında mevcut ve ara transferde adı kalın pıtrak gündeme mevrut Gedson Fernandes'e yer veren Elmas, "Görüştüğümüz oyunculardan bir tanesi de Gedson oldu. Takımımızda müşterek müddet oynamış, taraftarın da sevilmiş yer aldığı canlı müşterek kuzey adayı. Oyuncuyla ilgilendiren Benfica'yla müşterek enformasyon yaptık. Benfica bizlerden 2 zaman düşüncesince müşterek milyon avroluk icar tutarı istedi. Onun dair 7,5 milyon ekü satın alma, 10 milyon öneri gelirse oyuncunun gitme hakkı mevcut müşterek öneri verdi. Kulübün nakdî vaziyeti açısından, önümüzdeki sezonun planlaması ve opsiyonlarını bariz salıverme yerine bu üç futbolcuyu (Inaki Pena, Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis) aldık. Gedson'u isteseydik, alırdık. Önceliğimiz bulunmadığı düşüncesince almama sonucu verdik." değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarları hata yönlendirenlerin bulunduğunu korumak için çaba sarfeden Elmas, şunları söyledi:

"Buna birtakımı yorumcuların da yardımı var. O yorumculara da harp açıyoruz. Gerek hukuki, ister resmi açıklamalarla bunu yapacağız. Hukuksuz iş promosyonu özne hesaplarla eş çalışan, elimizde vesikası bulunan hesaplar var. Bu cins küçük bütçelerle, 10-15 hesapla Galatasaray'ın geleceğini belirlemeye etkin ellere kulübü bırakmayacağız. Bu nakil sürecinde ihvan kesiksiz ezanı çalıştı. Teşekkür ediyorum. Florya'da ağırbaşlı değiş var. Altyapıda izlemsel projelerimiz dahilinde birtakımı hamleler oluyor, onları da duyuracağız. Büyük müşterek kıtal veriyoruz. Camiamızın da dışarıda meydana getirilen orantısız algılara hakkıyla hür basar açısıyla bakmasını dileyiş ediyorum. Üyelerin ve taraftarın eleştirileri başımız üzerine. Galatasaray alışılagelen vakitten geçmiyor. Kulübü rastgele muhtelif nakdî ve içsel tehlikeden istirdat emek vermesi yapıyoruz."

Geçmişte meydana getirilen menajerlik sözleşmeleri dair çalıştıklarını özetleyen Elmas, "Kimin ne denli komite almış yer aldığı dair çalışıyoruz. Bunları kamuoyuyla paylaşacağız. Bütün menajerlerin ne denli ecir aldığını, ne oyuncudan ne denli komite aldığını hacısı hocası bilsin. Bundan sonradan da yaptığımız sözleşmelerde menajerlerin almış yer aldığı komisyonları ve oyuncuların aldıklarını detaylarıyla açıklayacağım." niteleyerek konuştu.

"Altyapı oyuncularına musallat ergin menajerler var"

Galatasaray'ın altyapısında yetişen ve Olimpik Marsilya'ya imza atması zımnında grup dışı bırakıldığı anlamında iddiaların bulunmuş yer aldığı Bartuğ Elmaz'ın niteliğine yer veren Elmas, "Bartuğ, Galatasaray'ın ağırbaşlı envestisman meydana getirdiği müşterek oyuncu. Galatasaray'ın, bu denli envestisman meydana getirdiği oyuncunun kontratını akıbet seneye bırakmaması lazım. Maalesef zeki enfrastrüktür oyuncularına musallat olmuş, kazanacakları komite düşüncesince pakt bağlarını koparıp, onları diyar dışına sevk yahut diyar dışına götürüp Türkiye'ye iletmek üzere projeler özne menajerler var. Bunlara da akıbet vereceğiz." açıklamasında bulundu.

Bartuğ ve babasıyla görüştüğünü aktaran Elmas, "Kendisi burada ikamet etmek istemedi. Menajerler elhak inandırma etmişti. Bartuğ çağ Galatasaray tesislerinde kalıyor, yemeğini yiyor, enfrastrüktür antrenmanlarına çıkıyor. Galatasaray'a güvenmiyorsa elhak noktayı yoktur. Bu evlatların ve ailelerinin aklını çelen menajerler dair müşterek dizelge emek vermesi yapıyoruz. Artık bu şahısların dadandığı canlı ve nitelikli oyuncularımız takımda arazi alamayacak. Galatasaray'ın envestisman meydana getirdiği aktörleri kullanan, elden dünyalık doğrultmak talip menajerlere futbolcularımızı delibozuk etmeyeceğiz." niteleyerek laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler