USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor’un efsane adları şampiyonluk bekliyor

Spor Toto Süper Lig'de önder halde mevcut Trabzonspor'un efsane oyuncuları, bordo-mavili takımın şampiyon olacağına inandıklarını söylediler.

Trabzonspor’un efsane adları şampiyonluk bekliyor
27-01-2022 19:20
Trabzonspor forması altında şampiyonluk canlı oyuncular, Türkiye Spor Yazarlar Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Dergisi'ne mülakat vererek, takımın şampiyonluk mücadelesini değerlendirdi. Dergide görüşlerine toprak sunulan Ali Kemal Denizci, acemi neslin Trabzonspor'un şampiyonluğunu göremediğini belirterek, "Onların şampiyonluk sevincini yaşamasını, yüzlerinin gülmesini gitmek istiyorum. Şu anki koyu duyguları, sevinçleri, bizi dehşetli bahtiyar ediyor. Bizim şampiyonluğumuzun önemi baş döndürücü farklıydı, tığ ortak hegemonyayı yıktık. Zaman geçti, şu an şahısların bu şampiyonluğa gereksinimi var. Bu gerçekleştiğinde Trabzonspor, camia, taraftar, hacısı hocası baş döndürücü obje kazanacak. Şu an hacısı hocası gülüyor ya bu ne elleme ortak duygu" dedi.

Trabzonspor'un önceki gol kralı Necmi Perekli ise, "Lige iddialı süregelen takımların durumunu gördükten sonraları Trabzonspor'un şampiyonluğa ne denli yakında yaklaştığını yakında elleme kestirebiliyoruz.

Trabzonspor kazandıkça onlar ruh bilimsel şekilde geriliyor, bundan sonraları hacısı hocası bordo-mavili ekibi şampiyon şekilde benimseme etti sanki. Şampiyonluğa oynayan takımları ortak elleme ürküten ortak ayrıksı bekçi da Trabzonspor'un şampiyonluğundan öte, bu şampiyonluğu istikbal zamanlarda da emeksiz belli belirsiz bırakmayacağıdır. Bu, rakipleri derinlemesine vadeli şekilde sarsıyor bence. Sahada birliğin, tribünde bütünlüğün, icraatta katı hamlelerin ve akıllıca transferlerin neticesidir bulunan grafik" ifadelerini kullandı.

Turgay Semercioğlu: "Başarı doğacak yıllara da taşınacaktır"

Sadece Trabzonspor'da ayak topu oynayan Turgay Semercioğlu da, "15 sene Trabzonspor'da ayak topu oynadım, 2. grup engelleme yekûn 7 şampiyonluk yaşadım. Benim düşüncesince önceki şampiyonluk baş döndürücü ayrıydı zira kimsenin aklının ucundan fark geçmeyen ortak başarıyı elde etmiştik. Anadolu'dan ıvır zıvır ortak kentin ekibi çıkıp İstanbul'un elinden şampiyonluğu almıştı. Hayal fark edilemezdi fakat tığ yönetimi ile beceri heyeti ile futbolcusu ile baş döndürücü elleme ortak grup olmuştuk. Taraftar da bizlere inanınca muvaffakiyet gelmişti" niteleyerek konuştu.

Semercioğlu, başarıda ilişkinin ehemmiyetli bulunduğunu vurgulayarak, "Biz grup ruhuyla kapıyı açmıştık, deminden rastgele anlamda beraberlik yakalandığı düşüncesince baştan muvaffakiyet geldi. Önceki sene da şampiyon olabilirdi fakat sonuna denli gitme noktasında mesail yaşandı demek. Anlaşıldı ki o sene bu sene. Çok elleme ortak grup ha Trabzonspor, en ıvır zıvır ortak sorun, şişman ortak planlama ile kapatıldı hemen. Bu başarının doğacak yıllara da taşınacağına inanıyorum" cümlelerine toprak verdi.

Necati Özçağlayan da derinlemesine süredir kentin üstünde edisyon bulunduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Yıllarca mümteni şeyler oldu, şampiyonluklar gitti. Ama şu an rastgele obje elleme gidiyor, şişman belki kucaklanacak o şampiyonluk ve elhak o yürek bu şehre baş döndürücü yakışıyor. Futbolun dört başı mamur paydaşları bütünleşmiş. Futbolcular, beceri heyet, dalavere uyumlu, elleme çalışıyorlar. Taraftar istiyor, dayanak çıkıyor. Trabzon, rastgele yönüyle bu şampiyonluğu adalet ediyor. Bundan ahir proses önemli, tedbiri doğrudan bırakmadan kez alacaktır. Şampiyonluk havasına girildi artık, emeksiz belli belirsiz kaybedilmez. İnşallah baş döndürücü adalet edilmiş ipi daima bu arada göğüsleyeceğiz."

Hüseyin Tok: "Rekorların kırılması müstelzim ortak sezon"

1995-1996 sezonunda kaçan şampiyonlukta takımda araştırma görevlisi çalıştırıcı bulunduğunu aktaran Hüseyin Tok, "O fasıl rakiplerimiz de kuvvetliydi ve fakat bazısı şeyler maatteessüf uğrunda gitmedi. 2010-11 sezonu elhak malum. Artık bu zaman düşüncesince yüzdelik 100 motivasyonla bitmeme etmemiz gerekiyor. Açık boşluk rekorlar kırılması müstelzim ortak zaman şekilde görüyorum. Futbol spor geçmişine geçecek, nice başlangıçta aldatıcı olabileceği ortak zaman olacak. Bu takımın potansiyeli bunu gösteriyor. Sabırlı ve katı adımlarla gelişmek gerekiyor" dedi.

Güngör Şahinkaya: "Bu topluluk şampiyonluğu çoktan adalet etti"

Güngör Şahinkaya ise şampiyon oldukları dönemdeki havanın şu anda da bulunduğuna dikkati çekerek, "Bu topluluk şampiyonluğu baş döndürücü adalet etti. Futbolla özdeşleşen Trabzon şehrine bu şampiyonluk baş döndürücü yakışacak. Yıllardır bu hatıra berhayat olmak düşüncesince baş döndürücü sıkıntılar çekti, şişman teessürat yaşadı. Şimdi şampiyonlukla beraberce şehrin, taraftarın üstündeki ruh bilimsel ağırlık de kalkacak, Trabzon rahatlayacak. Aynı sürede maddesel manada da kulübe şişman ulama sağlayacak bu şampiyonluk, bu doğacak yılların başarısı düşüncesince baş döndürücü hayır olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Serdar Bali: "Artık acemi efsaneler geliyor"

Serdar Bali, Trabzonspor'un şampiyonluğa inandığını ve bunu rakiplerine hissettirdiğini dile getirerek, "Camiada oluşan tam beraberlik de başarıyı getirdi. Artık resmi şekilde şampiyonluğu bekliyoruz. Öncelikle 38 senedir şampiyonluk görmemiş evlat hesabına baş döndürücü mutluyum. O haset gitmek düşüncesince baş döndürücü beklediler, baş döndürücü zorluk çektiler, baş döndürücü üzüldüler. Mutluluk onların hakkı. Ayrıca senelerce bizi 'efsane' niteleyerek az yakında suçladılar. Artık acemi efsaneler geliyor. Onlara rastgele çeşitli desteği vermemiz gerekiyor. Ben, bu kadronun korunup ayrımsız biçimde akıllıca planlamalar yapılması gibi 3-4 sene zirvenin en şişman talibi olacağına inanıyorum" gibi konuştu.

Gökmen Şahin

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler