USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendi. ​​​​​​​

Trabzonspor sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı
08-01-2022 01:13
Trabzon
.w3-content { max-width: 100%; margin: auto;} .w3-tooltip, .w3-display-container {position: relative;} .w3-black, .w3-hover-black:hover { color: #fff!important; background-color: #000!important;} .w3-display-left { position: absolute; top: 50%; left: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(-0%,-50%);} .w3-display-right { position: absolute; top: 50%; right: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(0%,-50%);} .w3-btn, .w3-button {-webkit-touch-callout: none;-webkit-user-select: none; -khtml-user-select: none;-moz-user-select: none; -ms-user-select: none;user-select: none;} .w3-btn, .w3-button {border: none;display: inline-block;outline: 0;padding: 8px 16px;vertical-align: middle;overflow: hidden;text-decoration: none;color: inherit;background-color: inherit;text-align: center;cursor: pointer;white-space: nowrap;}Trabzonspor - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor

9. dakikada Bakesatas'ın kullandığı başıboş vuruşta, baraja da değini fail ferde fevk direğe çarparak kornere çıktı.

23. dakikada Trabzonspor öne geçti. Nwakame'nin soldan ortasında, altı küf çizgisine benzeyen noktadan Cornelius dokunarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

29. dakikada Aabid'in soldan ortasına Awuku'nun baş vuruşunda, ferde taraftan auta gitti.

31. dakikada Nwakaeme'nin tutum pasına hareketlenen Abdülkadir Ömür'ün aşırtma vuruşunda, kaleci Ertaç Özbir'i sabık ferde üsten auta çıktı.

45+3. Yeni Malatyaspor, ehemmiyetli birlikte gol fırsatından yararlanamadı. Soldan çalımlarla çizgiye nazil Mounir'in kermen önüne çevirilmiş olduğu topa benzeyen mesafeden Kubilay Kanatsızkuş'un vuruşunda, meşin yazma taraftan az farkla auta gitti.

Trabzonspor, karşılaşmanın ilkin yarısını 1-0 faik kapattı.

İkinci yarı

56. dakikada Abdülkadir Ömür'ün sağdan ortasına ukubet sahası süresince Cornelius'un baş vuruşunda, ferde taraftan auta gitti.

61. dakikada Bakasetas'ın kullandığı başıboş atışta kaleci Ertaç Özbir'den dönen hepsi Hüseyin Türkmen ikmal etmek arzuladı fakat meşin yazma savunmadan döndü.

75. dakikada Hamsik'in sağdan ortasına ukubet sahası süresince Dorukhan Toköz'ün baş vuruşunda, ferde üsten auta çıktı.

78. dakikada sol çaprazdan ukubet sahasına giren Nwakame'nin şutunda kaleci Ertaç Özbir'den dönen hepsi Hamsik tamamladı. Bir defa henüz Ertaç'dan dönen hepsi Cornelius filelere gönderdi fakat ofsayt nedeni öne sürülerek gol uygulanan sayılmadı.

Kalan kısımda herhangi birlikte dü takımın da çabaları gol getirmedi ve Trabzonspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Avcı: Bu ligin lideriyiz ve adalet ederek buradayız

Trabzonspor'un uran direktörü Abdullah Avcı, maçın arkası sıra planlı matbuat toplantısında, ikinci yarının tamamı futbol ailesine yararlı olmasını dileyerek, "Bir haftalık aradan sonradan gene başladık. Başlangıçlar zordur. Öne geçsek de 5'liyi on paralık bozmadılar. Zaman devir organizasyonları akla yatkın kullandığımızda kaleye indik. Rakibi on paralık devreye sokmadık. Bir biricik 47. dakikada geçişten verdiğimiz birlikte konum vardı." ifadelerini kullandı.

"Bu çeşit maçlarda ikinci golü bulamıyorsan, düzen soğuyorsa, oyunu kamçılamak lazım." diyen Avcı, "Rakip oyuna eş kazanmak düşüncesince ya duran ferde bekliyor ve ya intikal oyunu bekliyor. 3-0'a da 3 puan,1-0'a da üç puan... İkinci yarının ilkin maçıydı ve kum saati bilakis döndü. İkinci yarıya kazanarak neşet etmek baş döndürücü önemliydi. Herkes Trabzonspor'a erinç faziletkâr motivasyonla oynuyor. Bu ligin lideriyiz ve adalet ederek buradayız. Bizi apayrı yere çekmeye çalışacaklar, tığ de herhangi birlikte daim oyunun arasında kalmaya bitmeme edeceğiz. Rehavet beklenir değil. Öyle birlikte bilinçlilik olamaz. Biz ligin zirvesindeyiz ve hakeza birlikte bilinçlilik olamaz." halinde konuştu.

Avcı, aktarma çalışmalarıyla ilişik de şunları söyledi:

"Edin Visca geldi. Hem özlük namına hem Trabzonspor namına yararlı olsun. Heyecanı yüksek. Çok ehemmiyetli işler yapmış birlikte oyuncu. Hep istatistikleri, attığı gol ve asist konuşuluyor lakin gerçekte kadro savunmasına yardımını henüz baş döndürücü konuşacaksınız. Bizim hızımı artıracaktır. Edgar Ie sakatlandı ve orada birlikte arayışımız var. (Tymoteus) Puchacz piyasa haset bizimle olacak üzere gözüküyor. Transferi şu an müspet gidiyor. Djaniny, pazartesi yahut salı haset burada olacak. Sakatlığı 1-2 ay deniliyor. Geldiğinde bakacağız ve alternatifleri değerlendireceğiz. Daha aktarma başlamadan düzenli olduk ve bunun karşılığını alıyoruz. Stoper mevzusuyla ilişik tercihimizi yabancıdan mı yok ise yerliden mi yana kullanacağımızın kararını veriyoruz. Hugo gelecek hafta sonu bizimle olacak."

Sumudica: VAR'daki hakemler aldıkları tutarı adalet etmiyorlar

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, takımını kutlama ederek, "İlk 11'imizden 6 eksikle pik başladık. Buraya gelmeden ilkin takımın transfere gereksinimi bulunduğunu söylemiştim. Bugün Trabzonspor'a erinç mücadelemizi verdik. Trabzonspor bizlere karşı, baş döndürücü kem birlikte takıma erinç zorlandı." dedi.

Hakemlere herhangi birlikte devir hürmet duyduğunu fakat birlikte şeyler beyan etmek istediğini dile getiren Sumudica, "VAR'daki hakemler aldıkları tutarı adalet etmiyorlar. Kaçıncı defa başımıza geldiğini bilmiyorum. VAR hakemi, ölçülü hakemi on paralık uyarmıyor. Sol bekimiz Karim Hafes'in yüzüne meydana getirilen birlikte aşama vardı. Oyuncumuzun burnu kanadı, formasını fark etmek mecburiyetinde kaldı. Yüzde 100 fark demeyeceğim, yüzdelik 1 milyon al kart. Trabzonspor baş döndürücü dobra birlikte kadro ve buna gereksinimi yok. Çok paraları da var. Federasyonumuzdan ve hakemlerden yaptığımız işe hürmet duymalarını istiyorum. Yaptığım işe dört başı mamur kalbimi ve ruhumu veriyor onların buna hürmet duymasını istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Hakem kararlarına tepkisi sürdüren Rumen uran adam, "Son dakikada oyuncum Osman’a vuruldu ve bence penaltıydı. Hakem vermediği üzere yayımcı yapı da konumu vermedi. Daha ne istiyorsunuz ki takımımdan. 6 oyuncum eksik, 1-0 kaybettik Trabzonspor'a ve apayrı konum da vermedik. Yapılan bu haksızlığı durdurun. Bu 4 sene ilkin yaşansa bu derece kırgın olmazdım zira o devir VAR yoktu, demincek VAR var. Siz VAR hakemini biliyor musunuz? İki ay ilkin ne müsabakadan sonradan karşılaşma alamamıştı? Bir araştırmanızı istiyorum. Kayseri'de bizlere meydana getirilen birlikte penaltıyı vermediler. Bugün 1 al yetişkin ve birlikte de ukubet atışı vardı. Bize adalet ettiklerimizi verin." niteleyerek laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler