USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor, 6 futbolcuyla söz imzaladı

Trabzonspor Kulübü, toy transferler Yusuf Erdoğan, Tymoteusz Puchacz, Enis Destanoğlu, Batuhan Kör, Kerem neşeli ve Taha Altıkardeş ile söz imzaladı.

Trabzonspor, 6 futbolcuyla söz imzaladı
28-01-2022 17:33
Trabzon

Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde planlı ve kulübün içtimai iletişim araçları hesabından gösterilen imza töreninde meydana getirdiği konuşmada, toy transferlerin gerçekleşmesinde kendilerine herhangi ortak muhtelif kolaylığı sağlayıcı ve hassaslık yayınlayan Bursaspor, Altınordu, Kasımpaşa ve Union Berlin kulüplerine teşekkürname etti.

Yeni transferlerden Yusuf ve Puchacz'ın görmüş geçirmiş fakat Enis, Batuhan, Kerem ve Taha'nın aşırı gailesiz olduklarını tamlayan Ağaoğlu, "Yetenekleriniz sizi bu noktaya getirdi, yeteneklerinizle bu kulübün oyuncusu oldunuz fakat bundan daha sonra sizin çalışmalarınız, kariyerinizi ve geleceğinizi belirleyecek. Ne denli dirayetli olursanız olun, ne denli istidatlı olursanız olun aşırı çalışmadığınız sürece bu sığa ve sığa sizleri ortak noktaya denli taşır fakat onun ötesine gitmeniz beklenen olmayabilir. Her devir düşüncesince aşırı çalışmalısınız, üstüne koya koya gitmelisiniz." dedi.

Ağaoğlu, gailesiz futbolculara takımdaki başka oyuncuların herhangi ortak devir asistan olacağının da altını çizerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Kariyeriniz süresince katiyen ve katiyen 'ben oldum' demeyin. Ne denli güzel olursanız olun, 'daha aşırı çalışacağım, aşırı elan güzel olacağım' deyin. Felsefenizin bu olması lazım. Aynı sürede Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği kabilinden sporcunun zeki, enerjik fakat hepsinden önemlisi ahlaklısı. Sporcu ahlakı herhangi ortak şeyin önünde. Çok güzel aktör olabilirsiniz, evren yıldızı olabilirsiniz fakat güzel ortak ahlaka ehil bulunmadığınız sürece bu katı ortak tomar atasözü anlatım etmez. Spor ahlakiyat bilimi ve ahlakına en ortak tomar bedel ve ehemmiyet verici ortak kulüptesiniz. Saha içindeki, meydan haricinde davranışlarınız, hususi hayatınız ve yaşantınız sizden sonradan doğacak oyunculara da sağlam ortak tutum kazanmak zorunda."

Trabzonspor'u başka kulüplerden ayıran ortak ekip asliye özellikler olduğuna dikkati çekici Ağaoğlu, Trabzonspor camiasının, kulübün oyuncularını kişi öz çocuklarından fark etmediğini, onlara gösterdiği muhabbet ve hassasiyeti futbolculara da göstererek bağrına bastığını aktardı.

Ağaoğlu, hedeflerinin şişman bulunduğunu vurgulayarak, şöyleki bitmeme etti:

"Bu hemen ortak çevrim arası kuvvetlendirme transferi değil, 2-3 senedir üstünde hassasiyetle durduğumuz, ileriye çevrik vakit planlaması doğrultusunda meydana getirilen transferler. Hedeflerimiz doğrultusunda siz değerli ziyaretçilerimizin de gereğini hesabına getireceğinden en küçük ortak şüphemiz yok. Allah utandırmasın. Yolumuz uzun, yükümüz ağır. Hepimizin üstündeki günah bu. Bu camiaya uyarınca görev edebilmek her insana kader olmuyor. Allah utandırmasın. Sizler de güzel olmuş oluyorsunuz inşallah. Trabzonspor futbolcusunun başarısı, iklim futbolunun başarısı. Trabzonspor takımını, akıbet şekilde da Türk futbolunu müstahak bulunduğu noktaya, Avrupa'da ve dünyada sağlam ortak iklim pozisyonuna sağlamak düşüncesince bizler elimizden mevrut dört başı mamur gayreti gider edeceğiz. İnşallah vakit böylelikle da daim beraberce o bökelik kupasını kaldırmayı Allah bizlere kader eder."

Yusuf Erdoğan: Tekrar art döneceğimi biliyordum

Yusuf Erdoğan, aşırı bahtiyar bulunduğunu belirterek, 1461 Trabzonspor'dan, Trabzonspor'a transfer bulunduğu devirde yaşamış bulunduğu heyecanı esasen yaşadığını söyledi.

Bursaspor'dan transfer edilen futbolcuları yakından tanıdığını ve ortak fasıl beraberce savaş ettiklerini dile getiren Erdoğan, "Onlarla da geçmişimiz mevcut Bursaspor'dan. Bir şampiyondan, ortak bökelik geldiler. Anadolu'da ihtilal yapmış dü takım." niteleyerek konuştu.

Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'a 4,5 sene sonradan baştan döndüğünü anımsatarak, yaşadıklarını şu laflarla anlattı:

"Yaklaşık 4,5 sene önceki feryat figan yegâne başıma ayrılmıştım buradan. Bir aşırı deneme etmiş, şişman camialarda oynamış ve esasen art deveran maksadı bulunan ortak Yusuf Erdoğan vardı ve onu aşırı şükür ki başardım. Büyük camiadan ayrıldıktan sonradan art değişmek aşırı zordur. Her devir yukarı seviyedeki futbolcuların oynayacağı ortak takımdır Trabzonspor. Ben de onun farkında aşırı çalıştım ve pes etmedim. Bu kentin evladı olduğumu bildiğim düşüncesince esasen art döneceğimi biliyordum."

Puchacz: Bu hususi yılı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz

Tymoteusz Puchacz ise Trabzonspor'a geldiği andan itibaren her insanın namına aşırı asistan bulunduğunu anlatım etti.

Bu yılın, hususi ortak sene olacağının farkında olduklarını tamlayan Puchacz, "Oyuncular şekilde elimizden gelenin en iyisini meydan süresince yaparak, bu hususi yılı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Bize herhangi ortak arazi Trabzon." dedi.

Kerem neşeli de aşırı hararetli ve bahtiyar olduğuna ayraç ederek, "Benim buralara gelmemde emeği aşırı şişman bulunan Bursaspor Kulübü'ne teşekkürname ederim. Kariyerimizin başında bizlere güvenip, envestisman fail sizlere de teşekkürname ederim. İnşallah vakit böylelikle bökelik gelir. Ben de bu takımın ortak parçası olmaktan aşırı şişman alım çalım duyuyorum. İnşallah hepsi düşüncesince en hayırlısı olur." değerlendirmesinde bulundu.

Taha Altıkardeş, şişman ortak camiaya katılmış bulunduğu düşüncesince mutlu, görkemli ve hararetli bulunduğunu anlatım ederek, Trabzonspor'un armasının ağırlığını ve büyüklüğünü bildiğini ve bundan sonradan Trabzonspor düşüncesince savaşacağını söyledi.

Enis Destanoğlu ise transferi düşüncesince hem Altınorduspor bununla beraber Trabzonspor'a teşekkürname ederek, "Buraya geldiğim andan itibaren beni çocukları kabilinden gören tanınmış taraftarımıza aşırı teşekkürname ediyorum. Bu sene bökelik payında en şişman emeği olanlardan biri kazanmak istiyorum. İnşallah vakit sonu tanınmış taraftarımızla şampiyonluğu kutlayacağız." niteleyerek konuştu.

Batuhan Kör, transfer sürecinde emeği olanlara teşekkürname ederek, memleketinin takımında oynamaktan bahtiyar ve görkemli bulunduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapacağını aktardı.

Konuşmaların arkası sıra Ağaoğlu ile toy transferler, sözleşmeleri imzaladı.

İmza töreninin arkası sıra futbolculardan Yusuf ve Puchacz 1461, başka futbolcular da 61 toy vakit forması satın aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler