USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Torrent: “Bu turu geçeceğimize inanıyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona maçı önceleri meydana getirdiği açıklamada, turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Torrent: “Bu turu geçeceğimize inanıyorum
10-03-2022 01:36

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Galatasaray, ferda deplasmanda Barcelona ile karşılaşacak. Mücadele önceleri Teknik Direktör Domenec Torrent, matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Barcelona'nın şekil grafiğinin aşırı yukarı düzeye çıktığını tamlayan Torrent, “Xavi'nin Barcelonası şu anda aşırı elleme ortak dönemde. Bu peçe değil. Herkes biliyor. Yılın en elleme devrinde olabilirler. Şampiyonlar Ligi'nde olsalardı hâlâ elleme olabilirlerdi. Bu hacısı hocası düşüncesince toy ortak sistem. Bazen evde iktisap kılmak rakip düşüncesince tekaüt olabilir. Sonuçları çatı gerçekleştirmek zor. Sonucun nasıl sonuçlanacağını bilemeyiz. Bu turu geçeceğimize inanıyorum. Bütün hacısı hocası biliyor ki aşırı elleme ekipleri var. Biz de arada ortak yer değiştirme yapıyoruz lakin herhangi ortak devir oyuncular bire ortak ölçüde olmuyor. Profiller değişmeyecek. Bazen hâlâ ortak tomar yahut az tavır bulabiliyorlar. Fernan Torres hâlâ ortak tomar ukubet bölgesine girebilir. Bu aşırı ortak şeyi değiştirmeyecek. Barcelona düşüncesince dinç oyuncular şişman ortak hazine. Onlardan yararlanma kılmak lazım. Çok elleme oyuncular aktarma ediyorlar. Kaliteli oyuncular herhangi ortak devir Barcelona'ya geliyor. Genç oyuncuların endamsız müddette uyarlanmış olmaları benim düşüncesince şaşırtı olmadı” niteleyerek konuştu.

“Karşımızda birinci sınıf ve şişman ortak rakip var”

Şanssızlıkları geride bırakarak ortak esbak maçın üzerinde ortak başarım ortaya koymaya çalışacaklarını kail İspanyol uran adam, “Elbette kimi tebeddülat yapacağız. Farklı ortak rakibe gönül rahatlığı oynayacağız. Fiziki sorunlar olabiliyor bazen. Rakibe ilişkin tebeddülat de yapıyoruz. Karşımızda birinci sınıf ve şişman ortak rakip var. Gerektiği devir ayrım yapacağız. Kötü anlamış olur olursa karışma edeceğiz. Gol kabiliyeti bulunan ortak forvetle oynayacağız. Çok elleme vaziyette olmayı istiyoruz. Şanssız anlarımız oldu. 7 günde 3 karşılaşma bizim düşüncesince ağırbaşlı oldu. Nitekim takımın elleme yolda olması bizi bahtiyar ediyor. Konyaspor maçında ıvır zıvır ortak problemimiz oldu. Fikstür adına çirkin ortak yerdeyiz lakin bunu aşacağız. Futbolda devir lazım. Barcelona da dayanıklı ortak süreçten geçiyor. Şu anki durumumuzu aşırı elleme görüyorum. Kazanmak düşüncesince Konyaspor'daki performansımızın adına çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

“Hücumda ve savunmada neler yapacağımızı biliyoruz"

Barcelona'ya elleme hazırlandıklarını vurgulayan Torrent, “Devamlı inkişaf yolundayız. Barcelona aşırı formda. Kusursuz olmamız gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisini vermeliyiz. Pozisyon vermemeliyiz. Opsiyonlarımız olacak. Top bizde bulunduğu devir kesinlikle davranacağımızı biliyoruz. Biliyoruz ki Barcelona aşırı elleme gelişti. Topu edisyon ile ortak halde almasını biliyor. Biz hemen defansı değil saldırmayı da elleme biliyoruz. Hem savunmada hem hücumda ne yapacağımızı aşırı elleme biliyoruz. Barcelona sabah akşam bizlere atak etmeye çalışacak lakin kılıç de bunun önlemini alacağız. Son dakikaları aşırı elleme geçirmemiz icap ettiğinin bilincindeyiz” biçiminde konuştu.

“Taraftarımızı sevindirmek istiyoruz"

Barcelona'nın da ligde başağrısı yaşadığını ve bulunduğumuz bu vaziyetten kol adına sıyrılacağımızı tabir fail Torrent, “Git gide kol adına iyileşiyoruz. Düşme hattından uzaklaşmış durumdayız. Galatasaray herhangi ortak devir yukarıda olmaya alışkın ortak takım. Bu vaziyetten çıkmamız ve hâlâ ortak tomar cehennem azabı çekmememiz lazım. Oyunculardan aşırı memnunum. Farklı profillere sahipler. Dört maçta şanssızlıklar yaşadık. Zor ortak sene geçtiğini hacısı hocası biliyor. Kendilerini verdiklerine bu işi çözeceğimizi düşünüyorum. Barcelona da ligde başağrısı çekiyor. Bu insan vaziyetleri idrak kılmak lazım. Bu gestalt pakt düşüncesince de taraftarlar düşüncesince de elleme değil. Bunu biliyoruz. En elleme halde bitirip taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.

“Barcelona'nın Xavi ile bitmeme etmesi onlar düşüncesince iyi"

Xavi Hernandez ve Pep Guardiola kıyası ile ilgilendiren mevrut soruya 59 yaşındaki uran adam, “Pep Guardiola benim düşüncesince en elleme antrenörlerden birisi. Kıyaslamam zor. Xavi tam işler yapmış birisi. Şu an da aşırı elleme işler yapıyor. Çok açıkça fikirleri var. Neyi kesinlikle yapacağını aşırı elleme biliyor. Barcelona'nin Xavi ile bitmeme edecek olması onlar düşüncesince aşırı elleme ortak haber. Yeni transferler de aşırı iyi. Bunlar Barcelona'yı aşırı geliştirdi. Bazen eleştiride hayıf yapıyoruz. Çok elleme yoldalar” niteleyerek laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler