USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TMOK 2021 Türkiye Fair Play Ödülleri'ni kazananlar anlaşılan oldu

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) çeşidinden "İyiye, doğruya, güzele" sloganı ile bu sene 40'ıncısı maruz Türkiye Fair Play Ödülleri'nin kazananları açıklandı.

TMOK 2021 Türkiye Fair Play Ödülleri'ni kazananlar anlaşılan oldu
28-04-2022 14:56
İstanbul

TMOK'tan meydana getirilen açıklamaya gereğince iri ödülü kariyer branşında olimpiyat şampiyonu ulusal kemankeş Mete Gazoz, tutum branşında uygulayım yönetmen Mustafa Denizli, lansman branşında TRT 1 Yıldızların Yolu programı kazandı.

Toplumsal fair play ödülünü ise Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech'in kurucuları Türk bilgi kullanmakta olanları Uğur Şahin ve hasret Türeci elde etti.

Kariyer branşında haysiyet diploması ödülleri, Fenerbahçe ve Kadın Voleybol Milli Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar ile TRT spikeri Zafer Akyol'a verildi. Kutlama mektubunu ise emektar ulusal basketçi Gülşah Akkaya, spor spikeri Emre Tilev ve spor yazarı Hamit Turhan aldı.

Davranış branşında haysiyet diploması ulusal cimnastikçi Ahmet lider ve Beşiktaş'ın emektar uygulayım direktörü lider Karaveli'nin olurken tebrik mektubu 23 Yaş Altı Kürek Milli Takımı'ndan Mervenur Usluer ve Elis Özbay, öğrenci-sporcu Ensar Öztürk, jokey Hışman Çizik'e verildi.

Tanıtım branşında haysiyet diplomasını yüzme antrenörü James Gibson ve GS TV spikeri Serbay Şenkal alırken tebrik mektubuna kolluk memuru Seçkin Yıldız ve Voleybolaktuel.com Genel Yayın Yönetmeni Savaş Eskigülek müstahak görüldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler