USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

T3 Vakfı 5. yılını kutluyor

"Teknoloji geliştiren ortak Türkiye" hedefiyle 2016 senesinde Millî Teknoloji Hamlesi amacında geçmiş adımını atarak 2017 bakımından ehemmiyetli plan ve çalışmalara imza atan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı), kuruluşunun 5. yılını kutluyor.

T3 Vakfı 5. yılını kutluyor
15-12-2021 15:24
İstanbul

T3 Vakfı'ndan meydana getirilen açıklamaya göre, bilgi ve teknolojiyi topluluğun rastgele kesimi düşüncesince ulaşılabilir kılmak, gençleri punt eşitliği gözeterek esermek ve etraflıca vadede Milli Teknoloji Hamlesi'ni birlikte hars biçimine bildirmek amacıyla birlikte ekip güre müteşebbis ve güre hevesli çeşidinden kurulan T3 Vakfı, kuruluşundan beri geliştirdiği planlar ile geleceğin çelimli Türkiye'sine ulama sağlamaya bitmeme ediyor.

T3 Vakfı çeşidinden yaşama geçirilen Deneyap Teknoloji Atölyeleri, 2017 senesinde İstanbul'da başladığı yolculuğuna topluluğun tamamı kesimlerini müdahale ederek yerel teknoloji girişiminde punt eşitliğini Türkiye'nin ciharıyek yanına taşımaya bitmeme ediyor.

Milli Teknoloji Hamlesi'nde meşaleyi en önde taşıyacak çoluk çocuk düşüncesince robotik kodlamadan siber güvenliğe, sentetik zekadan nanoteknolojiye derece 10 ayrımlı branşta ağız ağıza parasız şekilde maruz eğitimlerin birlikte öğrencilerin hem zatî hem de kognitif gelişimlerine ulama sağlanıyor.

Kuruluşunun önceki senesinde terbiye faaliyetlerine başlamış bulunan T3 Vakfı, Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı ile Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde terbiye alarak Türkiye'nin kalkınması düşüncesince Milli Teknoloji Hamlesi'nin sevimsiz enerjisini oluşturacak teknoloji çoğaltma yetkinliği efdal güre fertleri yetiştiriyor.

2018 senesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TÜBİTAK iş birliğiyle Deneyap Türkiye Projesi'ni başlatan T3 Vakfı, plan kapsamında bugüne derece 55 ayrımlı ilde Deneyap Teknoloji Atölyesi açtı.

Yetenekli gençlere burs desteği sağlanıyor, teknoloji girişimcileri destekleniyor

T3 Vakfı çeşidinden 2017 senesinde başlatılan Milli Teknoloji Burs Programı ile rastgele terbiye devrinde Türkiye'nin yerel ve ulusal teknoloji hamlesine ulama sağlamayı hedefleyen çoluk çocuk buluşuyor.

Bu sene Milli Teknoloji Hamlesi'nin kılavuz adı rahmetli Özdemir Bayraktar namına meydana gelen Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında Yükselen Yıldız Burs Programı, Eğitmen-Mentor Burs Programı ve Eğitim Desteği Burs Programı peyda etmek kıl payı 3 ayrımlı dayanaklık etmek programı ile ortaokul, orta tedrisat ve darülfünun düzeyindeki binlerce öğrenciye burs olanağı sağlanıyor.

Burs programları kapsamında meydana gelen hususi terbiye olanakları ile öğrencilerin kişisel, bilimsel niteliği bulunan ve kariyer gelişimlerine de ulama sağlanıyor. Bilim ve teknoloji sahalarında yetik insanoğlu kapasitesini artırmayı hedefleyen T3 Vakfı, 2017 senesinde yaşama geçirdiği T3 Girişim Merkezi Projesi ile sert aşırı başarıya imza atmaya bitmeme ediyor. Başarılı fikirlerin yaşama geçmesi düşüncesince girişimciliğe müteveccih terbiye programları oluşturan plan ile güre teknoloji girişimcileri rastgele bölgede destekleniyor.

Rekorların festivali TEKNOFEST'te geleceğin adım fikirlerine istikamet veriliyor

Dünyanın en şişman Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in yürütücü kurumları ortada mevcut T3 Vakfı, 2018 yılından beri şenlik kapsamında rastgele gözyaşı grubundan insanoğlunun teknolojiye bulunan takdirini artırırken, ayrımsız sürede mevcud özen ve becerilerin Türkiye'nin gelişimine ulama sağlamasına vasıtalık ediyor. Yola çıkmış olduğu günden bugüne topluluğun tamamında teknoloji ve bilgi dair farkındalık oluşturmayı, Türkiye'nin bilgi ve mühendislik sahalarında yetik insanoğlu kaynağını artırmayı hedefleyen festival, evren çapında rekorlara imza atıyor.

Gençler, TEKNOFEST'e rastgele sene şimdi birlikte tomar özen göstermeye bitmeme ediyor. TEKNOFEST kapsamında planlı Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi'nin de yürütücü kurumları ortada mevcut T3 Vakfı, Türkiye'den ve dünyadan geleceğe istikamet sağlayan teknoloji liderlerini, aşırı uluslu şirketleri ve adım ekosisteminin tamamı paydaşlarını birlikte araya getiriyor.

Türkiye imzasını arsıulusal arenaya taşıyor

Teknoloji dalında planlar tay tay arabası takımların arsıulusal yarışmalara katılabilmeleri düşüncesince ayrışık destek sunar sağlayıcı T3 Vakfı, 2017 senesinde başlatmış olduğu Milli Takımları Destek Programı kapsamında rastgele sene hızla gelişen teknolojinin özellikli sahalarında uzmanlaşmayı hedefleyen ve plan geliştiren takımların indinde oluyor.

Program kapsamında, plan takımlarına parasız müşavirlik da sunan T3 Vakfı, desteklediği takımların ayrımlı yarışmalarda elde etmiş olduğu değerli icraat sebebiyle arsıulusal arenaya Türkiye imzasını taşıyor.

Gençlerin teknoloji geliştirilmesi süreçlerini deneyimlemesini sağlayarak 2017 senesinde Milli Teknoloji Buluşmaları Programı'nı başlatan T3 Vakfı, öğrencileri dalında kılavuz isimlerle birlikte araya getiriyor.

T3 Vakfı'ndan toy proje

Bilim ve teknolojiyi harmanlayarak geleceğin bina taşları bulunan çocuklarla buluşturmak amacıyla 2021 senesinde T3 Vakfı çeşidinden başlatılan Keşif Kampüsü projesi ile evlatların geleceğe önceki adımlarını atmaları sağlanıyor. Atölyelerde bilgi ve teknoloji odağında içtimai becerilerin de desteklendiği ayrımlı temalarda tecrübe ve müşahede yapılarak sorgulama eliyle bilgiye anlayış olanağı sunulurken, füru özen alanlarını keşfediyor.

T3 Vakfı çeşidinden oluşturulan ve Türkiye kapsamında ilkin önceki ve orta tedrisat düzeyinde peyda etmek kıl payı tamamı gözyaşı gruplarını hedefleyen Bilim Üsküdar ise ilmî ve akliyeci birlikte öğrenme merkezi şekilde 2018 senesinde faaliyetlerine başladı.

Proje ihya sürecinde parasız müşavirlik desteği maruz ve 2020 senesinde T3 Vakfı öncülüğünde planlı Bilim Türkiye projesi kapsamında Türkiye genelinde planetaryum, işlik ve işporta alanları barındıran bilgi merkezleriyle bilgi ve teknolojiyi maşer düşüncesince anlaşılır ve ulaşılır birlikte duruma bildirmek düşüncesince icraat gerçekleştiriliyor.

Deneyap Kart

T3 Vakfı'nın yardımı ile 2021 senesinde hizmete maruz Deneyap Kart, elektronik programlama ve nesnelerin interneti ile münasebetli konuların altyapısını aktarma etmek ve esas sentetik zeka uygulamalarını yapmak amacıyla geliştirildi.

Ortaokul ve giysi ölçüde teknolojiye özen duyan her insanoğlunun kullanımına akla yatkın bulunan kart, kullanıcılarına elektronik programlama, nesnelerin interneti (IoT) ve sentetik zeka sahalarında giriş düzeyinden sınai uygulamalara derece rastgele ölçüde plan yapabilme olanağı sunuyor.

Deneyap Kart Elektronik Geliştirme Seti; ayrımsız sürede camiası sayısal devre taşıyacak özerk araçlar, zeki şehirler, tarım, sağlık, lojistik, enerji, uran kıl payı teknolojik bölgelerde plan ihya olanağı sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler