USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Sonuna derece bökelik düşüncesince mücadelemizi vereceğiz'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu sonuna denli kovalayacaklarını söyledi.

'Sonuna derece bökelik düşüncesince mücadelemizi vereceğiz'
28-01-2022 17:36
Istanbul

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, turuncu-lacivertli takımın dinlenme kampı çalışmalarını sürdürdüğü Antalya'da AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Süper Lig'de 2 sayaç evvela şampiyonluğa ulaştıklarını hatırlatan Emre Belözoğlu, "Sonuna derece şampiyona düşüncesince mücadelemizi vereceğiz. Avrupa kupasından ayrıksı gayemiz olamaz. Bunun haricinde müşterek obje Başakşehir'in genlerine aykırı. Medipol Başakşehir değme yıl şampiyonluğa oynadı. Şu an Avrupa hedefinde müşterek takımız. Hala şampiyona gayemiz bitmeme ederken bunu sonuna derece zorlayacağız." ifadelerini kullandı.

Ara nakil çağında kadrolarına Serdar Gürler ile Salih Uçan'ı kattıklarının hatırlatılması üzerinde Belözoğlu, "Salih, başta Alanyaspor serüveninde aşırı kalburüstü işler yaptı. Bize kâr vereceğine inanıyorum. Bizim de ona elleme geleceğinize inanıyorum. Salih'in bizle bu arada olmasından ötürü mutluyuz. Serdar Gürler ise Edin Visca ayrıldıktan sonradan ehemmiyetli opsiyonlardan biriydi. Serdar, ayrılacağını elan önceleri kulübüne bildirdiğini söyledi. O bizi istedi, kılıç de onu aşırı istedik. Burada Ahmet Çalık konusunu da ayırmak istiyorum. Rabbim mekanını kalkmak etsin. Ailesine de sabırlar versin. Oradan Serdar'ı vurmaya idman hakkaniyetli olmuyor. Ahmet'in ölümü bile bizi birleştiremiyorsa, bu aşırı biberli donör durum. Bunun üstünden müşterek şeyi konuşmak, 2 dost üstünden bunu vermek bizlere yakışmıyor. Hepsi bizim kardeşimiz. Ömürleri daima sonsuz olsun. Kalanlar da müşterek acıyla yaşıyor. Bu vaziyetlerden ibret almamız gerekiyor. Serdar bizlere aşırı yararlı olacak. Buna inanıyorum." diyerek konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü aktaran canlı uygulayım adam, "Bir köşe oyuncusu transferi stabil yapacağız. Belki aramızdan ayrılan oyuncuların niteliğine uyarınca müşterek okazyon gelişirse, atak sahasına müşterek aktör elan alabiliriz. Trezeguet (Mahmud Hasan) ilgilendiğimiz oyunculardan biri. Visca'nın yerini tüplemek havadan olmuyor. Skora ulama verecek ve üçüncü alanda üretkenliği arttıracak aktör arıyoruz. Yusuf Ndayishimiye ile ilişik bizlere kupkuru vasıl söylemler var. İstenilen müşterek oyuncu. Giden oyuncunun yerini tüplemek havadan olmuyor. Zaman gerekiyor. Yusuf'un kalacağını düşünüyorum." halinde konuştu.

"Üç takımın da ayrımsız anda geride kalması şaşırttı"

Emre Belözoğlu, Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin şampiyona yarışının ince uzağında kalmasıyla ilgili, "Üç takımın da ayrımsız anda geride kalması şaşırttı. Beklenmedik müşterek durum. Türkiye'de kulüpler bundan sonradan elan şuurlu yönetiliyor. Çok elan akıllıca hamleler yapıyorlar. Ligde nice takım, ayrımlı hile anlayışlarında uygulayım adamlarla çalışıyor. Bu da kompetitif müşterek klasman ortaya çıkmasına etmen oldu. Üç iri kırkyıllık toplumun geride kalması da şok müşterek durum. Onların bunu şahıs içlerinde değerlendirmesi akıllıca olur. Onların hala Avrupa ve şampiyona hedeflerinin bulunduğunu düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Beni en aşırı etkileyen uygulayım eş Guardiola"

Topa eş olan, baskın ve ön tarafta baskılı oynamaya etkin müşterek ekip kurmayı manzara ettiğini dile getiren Belözoğlu, kendisini en aşırı etkileyen uygulayım insanın Pep Guardiola bulunduğunu söyledi.

İspanyol uygulayım insanın aşırı ayrımlı müşterek hile tehyiç kılmak istediğinin altını çizen Emre Belözoğlu, "Beni en aşırı etkileyen uygulayım adam, aşırı kalburüstü bulduğum Guardiola. Onun tehyiç kılmak istediği aşırı sıkıca müşterek oyun. Oyuncuların ayrımlı özelliklerinin olması gerek. Süper Lig'e akıllıca müşterek hile aklımda var. Elinizdeki malzemeye uyarınca onu biçimlendirmek gerek. Guardiola, Almanya'da, İspanya'da ve İngiltere'de ayrıksı uygulayım insanlık yapıyor. Süper Lig'in gerçekleri bambaşka. Onun alıştırma sistemlerini hazırlayan Domenec Torrent ülkemize geldi ve zorlanıyor. Ülkemizin gerçekleri başka. Bunu değerlendirerek müşterek hile bina eylemek zorundasınız. Ülkemizde futbolu bahsetmek kolay. Herkesin az buçuk elan hakkaniyetli bakması gerekiyor." açıklamasını yaptı.

"Genç hocaların peşinde durmalıyız"

Emre Belözoğlu, tecrübeli esame Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'nin derinlemesine müddet sonradan ayrımsız anda ekip çalıştırmamasıyla ilgili, "Hocaların emek vermemesi şahıs tercihleri denli duruyor. Türk futboluna iri hizmetler verdiler. Mutlaka ekip bulacaklardır. Hala iri takımlardan birine gidebilirler. Genç hocaların da peşinde durmamız gerekiyor. Hepsi işini seven, futbola bedel katmaya çalışan, geliştirmeye etkin isimler. Yolları belirgin olsun. Umarım onlar da kalburüstü olurlar ve isimlerini Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'nin yanına yazdırabilirler." halinde düşün belirtti.

Fatih Terim'in Galatasaray ile yollarını ayırmasına müteallik müşterek soruya Belözoğlu, "Teknik insanlık insanı yoran ve yaşlandıran müşterek meslek. Çok havadan değil. Her uygulayım insanın ayrılışı havadan olmuyor. Fatih Terim'in ayrılığıyla ilişik bildiğim müşterek obje yok. Galatasaray sonuç çağda kalburüstü skorlar almıyordu, idare hakeza müşterek değişmeyen aldı. Fatih Terim evvel kere ayrılmıyor. Galatasaray ile bağı değme devir bitmeme edecektir. Fatih Terim adı bulunduğu düşüncesince her insana uyarınca sürprizdi. Galatasaray şampiyonluktan aşırı uzakta." yanıtını verdi.

"Yabancı sonucu değişmesin"

Spor Toto Süper Lig'de geçerli ecnebi aktör kuralıyla ilişik abra sağlanması gerektiğine aksan özne Belözoğlu, "İnandığınız müşterek asıl varsa, onun ardı sıra gitmelisiniz. Bu yıl 4, seneye 8 değil. Bu müşterek planlama. Futbol ailesinin içerisindeki üyelerle bu arada akım edilerek uygulanması müstelzim müşterek kural. Karar verdilerse değiştirmesinler. Kulüpleri zora sokmasınlar. Karar değişmesin. İnandıkları kararın beraberinde dursunlar. TFF değişmeyen alıyorsa, peşinde durmalıdır. Yabancı sayısının düşmesine en müheyya takımlarından biriyiz. Türk aktör sayısı artacağı düşüncesince ona uyarınca planlama yapıyoruz." diyerek konuştu.

Türk futbolunun Avrupa'yla rakiplik edemediğini dile getiren Emre Belözoğlu, şu görüşlerini paylaştı:

"Birçok mevzuda Avrupa'dan gerideyiz. Kendimize özgü özelliklerimiz var. Çok çalışmalıyız. Yeni soy sop çoluk çocuk yetiştirmeliyiz. TFF de liyakati bulunan bireylere bu şansı vermeli. Bir erkek üstünden değme şeyi söylenmek aşırı basit. Spor kamuoyunun eleştirirken, koşulları değerlendirerek bakması icap ettiğini düşünüyorum. Günceli belirlemek terbiye kuruluşlarının işi. İyi öğretmenlerle aşırı elleme öğrenciler yetişir. TFF'nin evvela o departmanı kuvvetlendirmesi geçişsiz ki anca uygulayım adamlar devletimizde çıksın."

Türkiye'de Pro Lisans sahibi sıfır uygulayım adamlara yöneltilen eleştirilerle ilişik de mütekellim Emre Belözoğlu, "Çok ehemmiyetli müşterek konu. Eğitim eğer olmazsa olanaksız benim için. Eğitimin bulunmadığı yerde prodüktivite olmaz. Türkiye'de müşterek tomar sayıda pro lisanslı uygulayım eş var. Bunların yarısından ilavesi 60-80 yaşında. Bir değiş olması gerekiyor. Pro Lisans düşüncesince TFF'nin müşterek departmanının olması gerekiyor. O insanoğlu onu adalet edebilecek sınavlardan geçmeli. Çok kolayına kaçıyoruz. Ben doğrusu kulübede bulunabilecek lisansa sahibim. TFF'nin verdiği hakla kulübedeyim. İyi futbolcuyum diyerek bu lisansı bizlere kimesne vermedi. Bu aşırı mevhum müşterek gündem. Keşke ligde 600 ekip olsa da bu hocaların bütünü ekip çalıştırsa. Ben müşterek dahaki Pro Lisans sürecine engelleme edileceğimi düşünüyorum. Önümüzdeki ay süresince de olabilir. TFF bunu açıklanmış eder. Ancak benim üzerimden tartışmalar sona ermez. Pro lisans dobra müşterek tartışma." halinde düşün belirtti.

Alex'in Aykut Kocaman kendince söyledikleri

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin söylence oyuncusu Alex de Souza'nın emektar uygulayım direktörü Aykut Kocaman kendince dediği kanıt edilen "Çalıştığım en biçimsiz uygulayım direktördü" ifadesinin hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:

"İkisi de aşırı mütekellim esame değil. hususi isimler. Fenerbahçe tarihinin 2 aşırı ehemmiyetli parçası. Birbirinden fark edemezsiniz. Alex'in ne istifham karşısında bu yanıtı verdiğini ego bilmiyorum. Okuduklarım üstünden değerlendirebilirim. Herkesin şahıs fikridir. Saygı duyuyorum. Aykut Kocaman ile Alex'in beraberliğini bilici biri olarak, şampiyonlukları ve 3 Temmuz'u bu arada yaşadık. Benim de aşırı fikirlerim mevcut lakin söylerken kendimi tutuyor, yaşanmışlıklara binaen susuyorum. Aslında kesmek da iri müşterek şereftir. Birazcık spekülasyonları oluşturuyor. Zaten Fenerbahçe aşırı çetince proses yaşıyor. Bunu da kullanıyorlar. Alex de hakeza bakmalı. Ne Aykut Kocaman'ı Alex'ten, ne de Alex'i Aykut Kocaman'dan kimesne ayıramaz. Aykut Kocaman bu ligi en elleme bilici uygulayım direktördür. Bu müzakere ve üslup, totalde kişilerden aşırı camialara dokunca veriyor. Alex'i de Aykut Kocaman'ı da aşırı seviyorum. İkisi de aşırı değerli. Alex de Fenerbahçe ayak topu tarihinin görmüş bulunduğu en iri ecnebi futbolcu. Bir devir gelip ikisi de bu arada çalışabilir. Neden olmasın? Oyuncuyken Aykut Kocaman, Abdullah Avcı ve Fatih Terim ile gerginliğim oldu. Hiçbir devir değme obje güllük gülistanlık değildir. Alex ile Aykut Kocaman'ın birbirlerinden eş yarar çıkardıklarını gördüm. Ben o kısmına bakıyorum. Teknik adamlıkta, oyuncularla alttan aldığınız yada üstüne üstlük çıktığınız süreçler olur. Yönetmek havadan değildir. En çetince aktör bendim. Zor müşterek ekip vardı Aykut Kocaman'ın elinde. Ben kandırma edilmesi çetince müşterek oyuncuydum. Ben Aykut Kocaman düşüncesince zordum, onun seçimi da benim düşüncesince zordu. Güzel hatırat kalmıştır. Camiamızın kesinlikle müşkülat yaşadığını biliyorum. Aykut Kocaman benim düşüncesince değme devir kalburüstü biri kendisine kalacaktır. Bu ne olursa olsun değişmez."

Emre Belözoğlu, elan evvela bu arada çalışmış bulunduğu Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın kalburüstü olmasını istediğini kaydetti.

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası play-off yolculuğu ile ilişik de görüşlerini aktaran Belözoğlu, "Milli takımın geçmişten mevrut müşterek karakteri var. Herkesle karın kafaya uğraş edecek müşterek yapımız var. Oyuncu grubu kaliteli. Stefan Kuntz'un enerjisi elleme denli duruyor. Hiçbir şeyi olanaksız kendisine görmüyorum. Portekiz ve İtalya çetince müşterek tarz olacak lakin olanaksız görmüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler