USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Şırnaklı Trabzonspor taraftarının hayali esas oldu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde canlı Trabzonspor taraftarı Selahattin Şan'ın, bordo-mavili takımın müsabakasını tribünden izleme hayali asıl oldu.

Şırnaklı Trabzonspor taraftarının hayali esas oldu
26-12-2021 12:34
Trabzon

Şırnak'ın Silopi ilçesinde indinde marketin manav reyonunda etkin 43 yaşındaki Selahattin Şan, indinde müddet ilkin iş durumunda cep telefonundan Trabzonspor'un müsabakasını izlediği tam yanına mevrut arkadaşına takıma bulunan sevgisini anlattı. Trabzonspor sevgisinden etkilendiği Şan'ı bordo-mavili takımın maçına çıkarmak talip arkadaşı, Şan'ın videosunu da çekerek Trabzon'daki tanımış olduğu esnaf Gökhan Yıldırmış'a iletti.

Yıldırmış da Şan'ın "Ben Selahattin Şan. Şırnaklıyım. Trabzonspor'u tutuyorum. Trabzonspor maçına on paralık gitmedim. Bir Şırnaklı şekilde indinde Trabzonspor taraftarı şekilde Trabzonspor maçına kullanmak istiyorum." laflarını içeren videosunu toplumsal iletişim araçları hesabından paylaştı. Paylaşım şişman dikkat görürken baş döndürücü sayıda kişi, Şan'ın Trabzonspor-Medipol Başakşehir müsabakasını tribünden izlemesi düşüncesince korumak istediklerini belirtti. Yapılan organizasyonla ulaşım, konaklama ve maç bileti tutarı taraftarlarca karşılanan Şan, Trabzon'a çağırma edildi.

İş yerinden müsaade alarak maçtan indinde çağ ilkin kente mevrut Şan, namına bağış edilen Trabzonspor forması ve atkısıyla baş başa bordo-mavili takımın Medipol Başakşehir ile oynadığı karşılaşmayı stadın tribününden izlem etti.

"Bize gelişigüzel arazi Trabzon"

Şan, AA muhabirine, Trabzon'da olmaktan şişman indinde büyüklük yaşadığını belirterek, hayalinin gerçekleşmesine fırsat olanlara teşekkürname etti.

Selahattin Şan, Trabzon'da maç kovuşturmasına fırsat bulunan vakası şu laflarla anlattı:

"Ben indinde market çalışanıyım. Polis dostum maçı seyrederken beni gördü, 'Ne seyrediyorsun?' dedi. Ben de 'Maçı izliyorum' dedim. 'Hangi takımlısın sen?' dedi. Ben de bağnaz Trabzonsporlu olduğumu, ailece Trabzonspor taraftarı olduğumuzu söyledim. 'Seni Trabzonspor maçına göndersem masraf misin?' dedi. Ben de baş döndürücü sevindim. İyi ki göndermiş, elleme ki Trabzon'u, Trabzon halkını gördüm, ne bahtiyar ki bana buraya gelebildim. İnşallah böke da kılıç oluruz. Bize gelişigüzel arazi Trabzon."

Şehir dışına çabucak doktora kullanmak düşüncesince çıktığını ve Ankara'ya gidebildiğini anlatım fail Şan, önceki kat da pik gittiğini kaydetti.

"Ben kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum"

İmkanlarının kısıtlanmış bulunduğunu dile getiren Şan, "Ben kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum. Trabzon'u, Trabzon halkını baş döndürücü seviyorum. Ne bahtiyar bana ki Trabzonsporluyum. İnşallah Trabzonspor böke olabilir ve gene gelirim. Trabzon'un elleme olduğunu, elleme indinde kent bulunduğunu her insana anlatırım. Çok elleme indinde duygu." dedi.

Gökhan Yıldırmış da Selahattin Şan'ı Trabzon'da mihman etmekten şişman büyüklük duyduklarını, bundan hakeza da bu çeşit organizasyonlar gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Doğu illerinde baş döndürücü sayıda Trabzonspor taraftarı bulunduğunun bilindiğini tamlayan Yıldırmış, "Selahattin ağabeyimiz, 'Benim akrabalarım meşbu Trabzonsporlu, Trabzon'a neşet etmek istiyorum' demişti. Orada henüz baş döndürücü Trabzonsporlunun bulunduğunu demin henüz elleme gördük. Trabzonlu sıfır Trabzonsporlulardan hakeza elleme şeyler hissetmek alım çalım verici." sanarak konuştu.

Yıldırmış, Selahattin Şan üzere başkalarını da imece usulüyle Trabzon'a getirmeye bitmeme edeceklerini vurgulayarak, "O füzyon baş döndürücü önemli. Biz eşiyle bulunan evliliği sağladığımız sürece sırtımız yere gelmeyecek. Terminale almaya gidince ondan henüz baş döndürücü heyecanlıydım. Çok ayrımlı insanlarız ve Trabzonspor renkleri altında buluşacaktık. İlk anda o sıcaklığı ondan aldım." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler