USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sergen Yalçın: 'Prestij için oynayacağız'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, erte oynanacak bulunan Ajax maçı öncesinde grupta hedefleri olmamasına rağmen mücadeleye ağırbaşlı baktıklarını söyleyerek, “Grupta artan 2 maçımızı da yöneltmek için sahaya çıkacağız” dedi.

Sergen Yalçın: 'Prestij için oynayacağız'
23-11-2021 17:39
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Ajax'ı misafir edecek bulunan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde planlı matbuat toplantısında konuştu. Oynanan 4 karşılaşma böylece matlup noktada olmadıklarını anlatım fail Sergen Yalçın, “Hepimizin telaşlı olduğu, ‘acaba' dediğimiz bu grupta, ‘bir şeyler yapabilir miyiz', ‘nasıl konum alırız' sanarak tasar yaptığımızı düşündüğümüz grupta oynanan 4 karşılaşma böylece şu anda istediğimiz neticeleri alamayıp hedefsiz bir hale düştük.

Kalan dü savaşım topluluk için, diyar puanı için, saygınlık için oynayacağımız karşılaşma durumuna geldi. Hedefleri ne derece yukarıya koyarsanız imge kırıklıkları da o derece iri olur, o sebepten aşırı ortak tomar imge kırıklığı yaşamamak lazım. mühim esbap yaşadık, sakatlıklar bizi grupta sıkıntıya soktu, kısmet faktörünü de ortaya koyarsak, ihtimal dü maçı kazanabilirdik. Bireysel yanlışlar ve girintisiz çıkıntısız goller istediğimiz yerde olmamızı engelledi. Yarın da güç ortak takıma dirlik oynayacağız. Takım namına güzel vaziyette değiliz.

Hem kütle bununla birlikte Avrupa'da aldığımız neticeler beklentinin altında kaldı. Camianın beklentisinin uzağındayız ve bunun farkındayız. Amacımız inişin önünü boğazlamak ve ortak an civar camiayı olması müstelzim yere döndürmek. Bu az buçuk devir alacak, anlaşılan ortak proses gerektirecek kabil gözüküyor. Oyunculardan daima bire ortak performansı alamayabiliriz. Doğal namına onlar da karşılaşma yapıyor, devir hin başarım düşebilir. Bunun etraflıca olması bizi zora sokuyor. Bir müddet bu olanaklı fakat müddet uzadığında kadro namına bizi sıkıntıya sokuyor” ifadelerini kullandı.

“Sonuçlar herhangi ortak tarafa yansıyor”

Alanyaspor maçı öncesinde de kısaca 1,5 aydır biçimsiz kaynak verdiklerini kail Sergen Yalçın, “Sonuç yönünde karşılığını alamamamız, katıksız namına oyuncuların motivasyonunu düşürüyor ve ruhsal namına bizi aşağılık çekiyor. Bu hatır herhangi ortak tarafa yansıyor. Oyuncu, uygulayım heyet, organizasyon personeli... İşin gereği mazeret istihsal etmek değil, ortak an civar hal üretmek. Beşiktaş 100 yılı aşkındır mevcud ortak camia. Her devir düşmüş olduğu yerden kalkmıştır. Böyle bağlam yaşanabilir, gine ayağa kalkınmak bizim elimizde. Bunu yapabileceğimizi düşünüyorum, yapabilecek gücümüz ve aktör kalitemiz var. Her şeye sahibiz. Umarım yarınla bu arada hafta böylece da oynayacağımız kütle maçıyla adım adım normalleşme sürecine dönüşmek istiyoruz. Bu hatır hakeza bitmeme edemez. Birlikte akıntı yazar oyuncularımızla beraber, taraftarlarımızla, yönetimimizle bu sıkıntının altından kalkınmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Oyuncuların meydan süresince münakaşaya girmesiyle ilgilendiren de mütekellim Yalçın, “İşler güzel gitmediği devir katıksız namına aldatmaca süresince tartışmalar oluyor. Oyun içerisindeki tartışmaların ego aşırı da olmaması icap ettiğini düşünmüyorum. Tartışabilirler, birbirlerine konumu anlatabilirler, aşırı alevli olmadıktan sonra, düet diyaloğa girmedikten sonra, ehemmiyetli bulunduğunu düşünmüyorum. Sonuçlar ve oyunların hacısı hocası farkında, oyuncular da farkında, kılıç de farkındayız. Onlar da üzülüyor. Uzun müddet oldu, 2 aydır bu sıkıntının içindeyiz, toparlanmamız icap ettiğinin farkındayız. Daha ortak tomar savaşım etmeliyiz ve birbirimize elan aşırı güvenmeliyiz, iane etmeliyiz” sanarak konuştu.

“Kötü gidişatın civar sorumlusu benim”

Herkesin ayrımlı sorumlulukları olduğuna özen çekici Sergen Yalçın, “Hepimizin sorumlulukları var. Teknik yönetmen namına benim sorumluluğum var. Arkamızda ağır yandaş desteği var, taraftarımıza karşı, yönetime dirlik sorumluluklar var, bunları namına sağlamak zorundayız. İhtiyacımız bulunan en ehemmiyetli bilinçlilik taraftarımız. Yukarı genişlemek için oyuncuların, yandaş desteğine gereksinimi var. Taraftarlarımız, güç süreçte 2 yürek meydan takımlarını bekâr bırakmayacaktır, desteğini verecektir. Beşiktaş taraftarı bunu herhangi ortak devir yaptı, gene yapar” dedi.

Grupta küsurat 2 pik da ağır gözle baktıklarını kail Yalçın, “İki karşılaşma da önemli. Hedefimiz olmasa da Şampiylonlar Ligi maçı oynuyoruz, en iyisini gerçekleştirmek istiyoruz. Kritik noktada Batshuayi'yi oynatmayacağız. Maç oynayacak hikmet gücüne erbap değil. Sakatlıktan çıktı. Belki hafta böylece kütle maçında kullanabiliriz. Yarın bir hale layıkıyla 20-30 dakika kullanabilir miyiz sanarak bakacağız. Milli takımdan gelişmemiş sorunlarla dönen oyuncular var. Giresunspor maçı da önemli, dü maçta 4-5 değişiklikle oynayabiliriz” sanarak konuştu.

Son namına yaşanmış bulunan süreçteki hal için mütekellim Sergen Yalçın, “Teknik yönetmen namına burada vebal benim. Sıkıntı yaşıyorsak katıksız namına bunun ortak numara sorumlusu benim. Takımı ayağa bozmak için uğraşıyoruz. İstediğimiz neticeler için herhangi ortak şeyi yapıyoruz. Özellikle bu hafta oyuncularımızın negatif bir hale aksülamel vermelerini ve dönüşlerini bekliyoruz. Herkes hazır. İyi oyun, güzel savaşım ve sonra galibiyetin gelmesi herhalde çoğumuz için güzel olacak” niteleyerek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler