USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sergen Yalçın: 'İlerleyen zamanda sonuçlar düzelir'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sporting CP maçı öncesi, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız üç maçı da kaybettik. Buradan ortak şeyler alıp değiştirmek istiyoruz" dedi.

Sergen Yalçın: 'İlerleyen zamanda sonuçlar düzelir'
02-11-2021 23:08

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting CP ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde planlı matbuat toplantısında Teknik Direktör Sergen Yalçın ve topçu Rıdvan Yılmaz açıklamalarda bulundu.
İlk galibiyeti kabul etmek istediklerini kail Yalçın, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız üç maçı da kaybettik. Buradan ortak şeyler alıp değiştirmek istiyoruz. Hedefimiz elbette ki kazanmak. Risksiz ve katı ortak dubara oynayarak buradan istediğimizi almış halde değiştirmek istiyoruz. Zor ortak karşılaşma olacak" dedi.

"Sakatlıkları mevcut oyuncularımız önümüzdeki haftadan itibaren adım adım takıma müdahale olacaklar"

Sergen Yalçın, "Şampiyonlar Ligi bambaşka ortak kulvar. Oynadığımız kulvarların en zoru ve en önemlisi Şampiyonlar Ligi. Bu kulvarda oynadığımız maçlar bizim adımıza elleme olmadı. Bölüm büro dobra oyunlar sergiledik. Pozisyon sonuçlandırmada mesail yaşadık ve dümdüz goller yedik. Güçlü rakiplere erinç oynadık.
İyi ortak ekibe sahibiz. Geniş ortak ekip kurduk. Yaşadığımız pot problemleri takımın ritmini bozdu. Arka arkaya dü pik bire ortak kadroyla çıkamadık. Oyuncular, ekipman ritmini ortak ayrışık yakalayamadı. Bu boyut bizim düşüncesince dava oldu. Önümüzde derinlemesine ortak müddet var. Sakatlıkları mevcut oyuncularımız önümüzdeki haftadan itibaren adım adım takıma müdahale olacaklar. Huzur dair rastgele ortak sıkıntımız yok. Bütün oyuncularımız karakterli, takımdaki yazışma iyi. Takımdaki dobra ortamı az buçuk elan fiilen neticelere yansıtmamız gerekiyor. Kısa müddette bu sorunu da çözeriz niteleyerek düşünüyorum"

"İçeride yaşanmış olan ortak dava yok"

Kadro kendisince da bilgelik verici görmüş geçirmiş uygulayım adam, "Kadroda kökten ortak ayrım meydana getirecek durumumuz yok. Beş altı oyuncumuz erte gine yok. Bu bir hale şükrediyoruz zira geçmiş maçta on iki, on üç oyuncumuz yoktu. Ciddi pot sorunu yaşıyoruz. Bu beklemediğimiz ortak durum. Futbolda hakeza ahval var. Bazen oyuncuların performansları düşebiliyor. Motivasyon eksikliği olabiliyor. Oynadığımız oyunlar skora dönüşmüyor. Bunlar yaşandığında eleştiriler fazlalaşıyor. Oynadığımız dubara ortak sonuç oyunu. Maç bittiğinde nüsha tabelasında yazanın baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğu ortak ortamdayız. Bizimle ve oyuncularla ilgilendiren baş döndürücü ayrı ayrı yorumlar yapılıyor. Herhangi ortak sıkıntımız yok, oldukça elleme durumdayız. İçeride yaşanmış olan ortak dava yok. Bizi üzen biricik bilinçlilik sakatlıklar. Sakatlıklar zımnında ekipman dizem bulamıyor. Radikal ortak değişmeyen edinmeyi gerektirecek halde değiliz" biçiminde konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde peyda etmek bizim düşüncesince baş döndürücü güzel"

Teknik Direktör Sergen Yalçın konuşmasının şöyleki tamamladı:

Eksiklerimiz bulunmasına karşın birinci sınıf ortak takımız. İyi oyuncularımız var. İyi ortak dubara ve savaşım böylecene benek yahut puanlar kabul etmek istiyoruz. Sporting CP atletik oyunculardan müesses çabuk ortak takım. Kısa müddette rakip kaleye gelebiliyorlar. Yarın düşüncesince köşe atışı atışlarına tılsım alacağız. Umarım dobra ortak karşılaşma olur.
İç sahada oynadığımız Şampiyonlar Ligi maçlarında geçmiş otuz dakikalara bakmış olduğunuzda elan baş döndürücü konum bulan tarafın kılıç olduğumuzu görürsünüz. Pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Öne geçebilseydik oyunlar baş döndürücü elan muaddel olurdu. Bundan eminim. Güçlü takımlara erinç oynuyoruz. Sonucu bulamadığınız zaman riskler oluşuyor ve konum vermeye başlıyorsunuz. Basit yanlışlar ve atakları sonuçlandıramamak dönüşlerde gol yemenize sebep oluyor. Ne denli elleme oynarsan oyna kısmet faktörü de baş döndürücü önemli. Risk aldığımız bölümlerde konum veriyoruz. Oyunun geçmiş yarılarında değil yetmiş beşten sonradan riziko aldığımız düşüncesince konum veriyoruz. Oynadığımız maçlarda geçmiş golü atan yan kılıç olsaydık oyunlar öyleyse kesinlikle gelişecekti, o tarafı da alçalma ediyorum. İlerleyen zamanda ferdî performanslar da düzelir, sonuçlar da düzelir. Kimsenin şüphesi olmasın.”

Rıdvan Yılmaz: "Bu karşılaşma düşüncesince elleme çalıştık"

Futbolcu Rıdvan Yılmaz ise, “Bizim düşüncesince ehemmiyetli ortak pik çıkacağız. Kazanmamız gerekiyor. Bu karşılaşma düşüncesince elleme çalıştık. Elimizden mevrut rastgele şeyi yapacağımızı düşünüyorum. İnşallah galip geliriz. Burada olduğum düşüncesince baş döndürücü mutluyum. Hocam bana kısmet verdiği düşüncesince baş döndürücü mutluyum. Ülkemizi en elleme halde özümleme etmeye çalışıyoruz. Geçen sezona da elleme başlamamıştık. Sezonun devamında elleme ortak ivme yakalayarak böke olduk. Yine bire ortak olacağını düşünüyorum. Yoğun ortak ilerleyiş içerisindeyiz. Gelecekte depar belgesi göstereceğimize inanıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler