USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Pereira: 'İyi oynayıp, 3 puan almak istiyoruz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Royal Antwerp maçı önceleri icra ettiği açıklamada, "İyi oynayıp, 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Pereira: 'İyi oynayıp, 3 puan almak istiyoruz'
04-11-2021 00:44

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 4. haftasında erte Portekiz kadrosu Royal Antwerp ile karşılaşacak. Mücadele evveliyat Teknik Direktör Vitor Pereira ve kaleci Berke Özer, maçın oynanacağı Bosuil Stadı'nda matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Pereira maçın önemini bildiklerini belirterek, “3 puanın önemini biliyoruz. Kafamızda elleme müşterek ölçüde ayak topu oynayıp, 3 puan almak var. İyi müşterek takımla oynayacağız. Onları biliyoruz, onlar bizi biliyor. Onlarla şimdi evvela müşterek karşılaşma yaptık ve bu dü karşılaşma ortada güzeşte müddette kimi hataları tashih etmek düşüncesince bu karşılaşma elleme müşterek fırsat. Yarın da elleme oynayıp, 3 puan almak istiyoruz. Hedefimiz bu. Bütün odağımız takımın seviyesini arttırmak. Daha evvela erdemli ölçüde maçlar oynadık. Takımdaki futbolcularda aşırı çelimli müşterek cibilliyet var. Ben hakeza düşünüyorum. Futbolda eleştiriler vardır. Teknik yönetmen gelişmek istiyorsanız, tenkit olacağını bilirsiniz. Bu normal. Bazen eleştirilirsiniz, müşterek gündüz dünyanın en iyisi sizsinizdir ancak müşterek karşılaşma sonraları değme bilinçlilik aşırı ayrımlı olabilir. Futbol bu. Bunu arama edemeyiz ancak bizim sahadaki davranışlarımızı arama etmemiz gerekiyor. Takımıma baştan özgüven vermem gerekiyor ve şimdi evvela gösterdiğimiz seviyeyi yeni baştan göstermemiz gerekiyor. Benim işim bu” niteleyerek konuştu.

"Seviyemizi artırmanın yegâne yolu özgüvenimizi artırmak"

Portekizli uran adam, Frankfurt'taki penaltıyı atmış olsalardı +2 puanlarının olacağını vurgulayarak, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Onların da 2 puanı şimdi az olacaktı. Antwerp'e dirlik penaltıyı atmış olsaydık, ihtimal +2 puanımız şimdi olacaktı ancak ayak topu aritmetik değildir. Bazen sahada aşırı müşterek tomar çalışabilirsiniz ancak rakibiniz elde etmiş bulunduğu müşterek şansla gol atıp, maçı kazanabilir. Futbol bundan dolayı aşırı ihtiraslı müşterek spor. Bizim düzeyimizi arttırmanın yegâne yolu özgüvenimizi tekrardan arttırmak. Ve tekrardan düzeyimizi arttırıp o şimdi evvela göstermiş olduğumuz davranışları sergilemek. O baskılı oyunu tekrardan sallanmak istiyoruz. Benim aşırı tecrübem var. Çok ayrımlı durumlarla dirlik karşıya kaldım. Futbolda ara sıra müşterek maçta alacağınız müşterek sonuç, değme şeyi aşırı müşterek tomar değiştirebilir. Tekrardan özgüven kazandırabilir. Sizi tekrardan elleme ayak topu oynadığınız günlere götürebilir. Dolayısıyla ayak topu şöyleki müşterek spor; en küçük müşterek şeyde maçı kazanabilirsiniz. Çok elleme oynamadığınızda da maçı kazanabiliyorsunuz. Bu nedenden dolayı evren çapında müşterek spor futbol. Futbolda keşke, ya şöyleki olsaydı ya hakeza olsaydı dememelisiniz. Doğru anda elinize mevrut şansı değerlendirmeniz gerekiyor ve mesuliyet yapmamanız gerekiyor. Özgüvenimizi tekrardan kazanmamız gerekiyor. Yarınki 3 puan bizim düşüncesince tekrardan bu grupta savaşın süresince olduğumuz anlamına geliyor. Bunun düşüncesince de hazırız.“

"Tabii ki Avrupa Ligi'ni iktisap etmek isterim"

Yarınki hedeflerinin maçı iktisap etmek bulunduğunu kail Pereira, "Gruptaki gayemiz müşterek ahir etaba çıkabilmek. Zaten turnuvanın en kökeninden bu yana gayemiz bu. Benim o söylediğim cümlede açıklamak istediğim şu ki, elbette ki kılıç dünyanın en elleme ekibi değiliz. Omzumuza bu mesuliyeti yüklemememiz gerekiyor. Ben o cümlemle taraftara bu mesajı hasretmek istedim. Bizim sorumluluğumuz oynadığımız değme maçtan 3 puan almak ve değme maçı iktisap etmek düşüncesince oynamak. Aslında bunu beyan etmek istedim. Tabii ki Avrupa Ligi'ni iktisap etmek isterim. Biliyor musunuz bilmem ancak şimdi evvela araştırma görevlisi öğretmen adına bu kupayı kazandım. Tabii ki uran yönetmen adına da iktisap etmek isterim ancak söylediğim denli omzumuza bu mesuliyeti yüklememiz gerekiyor. Her devir en elleme kararı alıp, iktisap etmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Berke Özer: "Bu takımın kalesinde gelişmek aşırı iri sorumluluk"

Kaleci Berke Özer ise, kol adına aşırı motive olduklarını tabir ederek, “Çok ihtiyacımız bulunan müşterek galibiyet. Buraya da bunun düşüncesince geldik. İnşallah gerektiği denli oynayıp, buradan en elleme kararı alıp ayrılacağız. 2 sene burada (Belçika) nice müşterek numara ligden takıma dirlik oynadım. Buradaki nice takımın kuma noktası; aşırı disiplinli, aşırı sistemli, maçın akıbet dakikasına derece ayrımsız sistemle ayrımsız futbolu oynamaları. Biz de bunun bilincindeyiz. Hem kol adına yaptığımız analizlerde, başta evvela maçta takımla yaptığım konuşmalarda aşırı emeksiz olamayacağını söyledim. Karşımıza dirençli, ihtimal nitelik ve kabiliyet adına bizle ayrımsız kefeye koyamazsınız ancak dubara disiplini adına aşırı çelimli müşterek rakibe dirlik oynayacağımızı söyledim. Nitekim de anca oldu. Burada geçirdiğim dü sene böylece ayrımsız tecrübeleri ego de kazandım. Bu benim düşüncesince yarar oldu” dedi.

Altay'ın sakatlığı ile ait de mütekellim dinç ağ bekçisi, laflarını şöyleki sürdürdü:

“Altay düşüncesince çoğumuz aşırı üzüldük. Takım arkadaşlarımız, yönetimimiz, ailelerimiz... Onun bizim ve Fenerbahçe düşüncesince önemi tartışılmaz, hem cibilliyet hem de kaleci olarak. Tabii bu benim düşüncesince de iri müşterek okazyon oldu. Açıkçası bu halde bulunduğu düşüncesince üzgünüm. Onun emanetine erbap çıkmamız çoğumuz düşüncesince aşırı önemli, kaleci ve geriden mevrut arkadaşlarımız için. Bu takımın kalesinde gelişmek aşırı iri mesuliyet ve ayrımsız vakitte aşırı iri müşterek gurur. Bir taraftan üzgünüm, müşterek taraftan da hakeza müşterek okazyon yakaladığım düşüncesince aşırı mutluyum. İnşallah Belçika'da gösterdiğim başarım denli burada da elimden gelenin en iyisini yaparım ve takımıma müfit olurum. Burası da benim düşüncesince aşırı elleme deneme olacak. İnşallah elleme müşterek performansla bunu bitmeme ettirebilirim.

Fenerbahçe'de iseniz edisyon olacaktır. Tüm oyuncular düşüncesince konuşuyorum, burada olmamızın en iri nedeni bu baskıyı kaldırabilme durumuna erbap olmamız. Büyük kulüplerde de bulunan müşterek esas bu. Bu edisyon altında en elleme performansı göstermemiz gerekiyor. Baskı hissediyor muyum? Hayır, hissetmiyorum. Tam bilakis bunu müşterek dayanak noktası adına görüyorum; taraftarlarımızdan, hocamızdan ve yönetimimizden. Bunu en elleme halde avantaja dönüştürmeye çalışıyorum. Performansıma yaymak istiyorum. İnşallah da yapabilirim.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler