USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

OMO, Ağrılı ufaklıklara karne hediyesi yerine park yaptı

Deterjan markası OMO, arka inkılap malzemelerini kullanarak Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine ilişkin Uzunyazı köyünde çocuklar düşüncesince hem kirlenme endişesi yaşamadan düzen oynamaları bununla beraber karne hediyesi yerine "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir" parkı yaptı.

OMO, Ağrılı ufaklıklara karne hediyesi yerine park yaptı
17-06-2022 12:03
Ağrı

“İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir” sanarak art tahavvül meydana getirilen birlikte evren hayaline dayanak noktası sağlayan OMO, plastiklerin atığa değil, çocuklar düşüncesince düzen parkına dönüşmesi neredeyse april ayında “Değişim Sensiz Olmaz” çağrısında bulundu.

OMO, bu çağrıyla İstanbul'un Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz kaza belediyelerinin yardımıyla önceki ve ortaokulların önüne "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Geri Dönüşüm Kutuları" yerleştirdi.

İki maaş süreçte birleşen 196 kilo art dönüştürülebilen plastik atılan kullanılarak Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi Uzunyazı köyünde çocuklar düşüncesince "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Parkı" yapıldı.

Hem evlatların kirlenme endişesi yaşamadan düzen oynayarak yaşamı öğrenmesi bununla beraber karne hediyesi namına hizmete oluşturulan parkta evlatların düzen oynaması ve icra ettikleri etkinlikler, Anadolu Ajansı ekibince dron ile görüntülendi.

Unilever Türkiye Çamaşır Bakım Pazarlama Direktörü Duygu Dal, "İyilik düşüncesince Kirlenmek Güzeldir" projesinin, gezegenin erinç karşıya bulunduğu problemlerin bilincinde bulunan ve değişim işlemi başlatmak talip çocuklardan sabah yeli aldığını söyledi.

Yaptıkları araştırmanın çocuklarla ele ele vererek harekete geçmeleri icap ettiğini aşırı kupkuru biçimde ortaya koyduğunu tamlayan Dal, şöyleki konuştu:

"18 senedir 'OMO ile Kirlenmek Güzeldir.' diyoruz. Aslında etraflı bu motto doğrultusunda evlatların belirgin havada oynayarak yaşamı deneyimleyerek, keşfederek gelişimleri düşüncesince ana ve babalara çağrılar yapıyorduk, bunu birlikte aşama öteye çekmek istedik. Artık 'İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir.' diyoruz. Bu doğrultuda birlikte esenlik hareketi başlatmayı amaçladık ve bunu abartmak istiyoruz. İlk evrede İstanbul'daki 3 kaza belediyesinin de destekleriyle önceki ve ortaokulların önüne art tahavvül kutuları yerleştirdik. Orada canlı insanlar, veliler ve evlatların yardımıyla plastik atıklar topladık. Amacımız topladığımız plastik atıkları düzen parklarına dönüştürmekti. Bu parkları yaygınlaştırmayı hedefliyoruz, zira istiyoruz ki düzen parkına erişimi sıfır çocuklar düşüncesince tığ elan birlikte tomar park yapabilelim."

"Çocukların bahtiyar bulunduğunu ve güldüklerini gitmek değme şeye değer"

Çocukların bahtiyar bulunduğunu ve güldüklerini görebilmenin aşırı iyi birlikte ihtisas bulunduğunu ve değme şeye değdiğini dile getiren Dal, elan birlikte tomar park yaparak evlatları bahtiyar geçirmek istediklerini anlattı.

Unilever'in ev temizliği ve iş dalında çalışkanlık yayınlayan hepsi markalarının "Temiz Ev, Temiz Gezegen ve Temiz Gelecek" anlayışıyla çalıştığını aktaran Dal, şunları kaydetti:

"OMO da bu markalardan biridir. 20 yıla benzeyen süredir evlatların üstünü telvis endişesi taşımadan düzen oynaması, belirgin havada devir geçirmesi, oyunlarla ve yaşadıkları deneyimlerle öğrenmesinin önemine dikkati çekiyoruz. Dünyanın geçmiş bulunduğu değişimler doğrultusunda hikayemize toy birlikte sahife eklemenin devrinin geldiğini gördük. Çocuklar natürel hayatın erinç karşıya bulunduğu problemlerin bilincinde ve bu onları endişelendiriyor. Hatta bu manada yetişkinlerden elan da hassaslar. Çoğu devir ailelilerin ve ya büyüklerin bu mevzuları onlar derece umursamadığını da düşünüyorlar."

"Değişim Sensiz Olmaz" sanarak evlatları esenlik hareketinde buluşturdu

Dal, bu sebepten dolayı "Değişim Sensiz Olmaz" sanarak evlatları ve yetişkinleri bire birlikte esenlik hareketinde buluşturmak istediklerini laflarına ekledi.

Çocuk ve baliğ psikiyatrı Dr. Yankı Yazgan ise çocukların, aşırı giranbaha bilim ve hisse senedi deposu bulunan ve toy keşiflere olanak sağlayan doğayla aşırı çelimli bağı bulunduğunu belirterek, bundan ötürü evlatların gezegenin ve ekosistemlerin korunmamasından bulut duyduğunu aktardı.

Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt da parkın köye kazandırılmasından çevre OMO ve alın teri dökenlere teşekkürname etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler