USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Nuri Şahin: 'Süper Kupa'yı almak istiyoruz'

Beşiktaş ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesinde açıklamalarda mevcut Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, "Kupayı edinmeyi aşırı istiyoruz. Favori editör ki de Beşiktaş, ancak kılıç de hazırız. Camiamız şen olsun. Biz elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Nuri Şahin: 'Süper Kupa'yı almak istiyoruz'
02-01-2022 14:59

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde matbuat çalışanları ile müşterek araya geldi. Şahin, görüşmede sezonun önceki yarısını, özlük sürecini ve Süper Kupa finali evveliyat düşüncelerini paylaştı.

Konuşmasına önceki yarının değerlendirmesini yaparak süregelen Şahin, "Gayet fazlalık güzeşte müşterek 2.5 ay oldu. 1-2 benek şimdi müşterek tomar alabilirdik. 1-2 karşılaşma dünya sahada kullanmak istediklerimizi gördük. Oyuncuların performansları oldukça iyi. Formsuz olanlar, adım adım biçim kazanmaya başladı. Yeni sitemde zorlananlar oldu. Bunlar oldukça normal. İşin ciddiyetinde bulunan müşterek takıma sahibiz" dedi.

"Transfer gerçekleştirmek düşüncesince aktarma gerçekleştirmek istemiyorum"

Bir matbuat personelinin aktarma yapılacak mı sorusu ilişkin Şahin, "Transfer engeli var. Kalkarsa tığ de tahkim gerçekleştirmek istiyoruz. Kulübü zora sokmayacak halde nitelik takviyesi gerçekleştirmek istiyoruz. Her kulübün istediği kabilinden bizim de tahkim gerçekleştirmek istediğimiz yerler var. Takıma önceki 11 ve ya redif adına bakmıyorum. Transfer gerçekleştirmek düşüncesince aktarma gerçekleştirmek istemiyorum. Gelecek bulunan oyuncunun gelişigüzel şeyden evvela elleme müşterek insanoğlu olması lazım. Bize müşterek şeyler katması lazım. Görüştüğümüz baktığımız, oyuncular var. Aramızdan ayrılacak bulunan olabilir" niteleyerek konuştu.

"Kasımpaşa maçı benim en baş döndürücü üzüldüğüm karşılaşma oldu"

Yetenekli oyuncularının bulunduğunu tamlayan Nuri Şahin, "Bu oyuncularımızın spora yardımı şimdi müşterek tomar olması lazım. Kasımpaşa maçı benim en baş döndürücü üzüldüğüm karşılaşma oldu. Bu maçı da alsaydık hedeflediğimiz müşterek noktaya ulaşacaktık. Ben takımda fazlalık ayak topu görüyorum. Tabi ki de yeneceğiz, yenileceğiz. Benim düşüncesince aldatmaca önemli. Her maçta takımdan bire müşterek performansı almak baş döndürücü zor. Ben Sivas müsabakasını hatırlıyorum. Bazı maçlarda bitap düşüyorsun. Kasımpaşa maçında takımda zihnî müşterek rahatsızlık hissettim" ifadelerini kullandı.

"Ben gelişigüzel devir niyete ve oyuna bakıyorum"

Hedeflerinin ikinci yarıda şimdi baş döndürücü karşılaşma yöneltmek bulunduğunu tamlayan dinç uran direktör, "Kazanan müşterek kadro gelişmek istiyoruz. Ligde şen konumda gelişmek istiyoruz. Süper ve Türkiye Kupası var. Ben gelişigüzel devir niyete ve oyuna bakıyorum. Oyun elleme bulunduğu devir puanlar gelecek. Oyunun ilişkin az buçuk şimdi koymamız lazım. Transferler ile bunu hızlandırabiliriz. Konya maçında geriye yaslandığımızı düşünmüyorum. Hafta içinde baş döndürücü çalışamamıştık. İdmanda baş döndürücü müşterek tomar aldatmaca çalışmadık. Bu bizi baş döndürücü az geriye yaslandırdı. Son dakika golü yemeyeceksin. Bunu ego takımada söyledim. Acı çekerek bazısı şeyleri öğreneceksin. Biz de bunu yaşıyoruz. Bunun ilişkin de çalışıyoruz. Tüm hataları gidermemiz lazım. Acı çekerek öğreneceğiz. Kasımpaşa maçında takımdan baş döndürücü kendime şimdi baş döndürücü kızdım. Bahadır'ı şimdi er alabilirdik" açıklamasında bulundu.

"Çok elleme müşterek karşılaşma bizi bekliyor"

Son dakikalarda yenilen goller ile ilişik de müşterek izah eden Şahin, "Zamanı sallanmak baş döndürücü absürt müşterek şey. Maçı 90+7 getirme. 90+3'te bitsin. Net aldatmaca dakikamızı oynasak maçı bitirirsin. Galatasaray maçında yediğimiz gol baş döndürücü tecrübesizlik. Bunları oyuncularım ile de konuşuyorum. Üzerine çalışıyoruz. Bizim sonuç dakikalarda yediğimiz gollerde de mevcut attığımız goller de var. Oyuncular baş döndürücü müşterek tomar dinlemedi. 3 gündüz müsaade verebildim. Bu bizim düşüncesince dezavantaj olacak. Bir kısmet da olabilir. Çok elleme müşterek karşılaşma bizi bekliyor. Oyuncuların bütünü hazır. Tek maçta yürek kazanılacak olması güdeleme adına yeterlidir. Tek maçlık müşterek şans. Kupayı edinmeyi baş döndürücü istiyoruz. Favori editör ki de Beşiktaş, tığ de hazırız. Camiamız şen olsun. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarımızın kupayı ne derece baş döndürücü istediğini biliyoruz. Genç yaşta önceki finalime çıkacağım. Camiamızın luğu benim sevincimdir. Oyuncularım ile sahada yaşayacağımız şenlik beni bahtiyar eder. Ben sevince eş olma adayıyım. Allah kader ayar de yürek gelirse baş döndürücü elleme olur" niteleyerek laflarını tamamladı.

Ertuğrul Gün - Akif Yılmaz
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler