USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Muslera: “Yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz”

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Lazio maçı önceleri icra ettiği açıklamada, "Yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz” dedi.

Muslera: “Yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz”
09-12-2021 00:34

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda oynayacakları Lazio savaşı öncesinde planlı matbuat toplantısında iletişim araçları çalışanlarının sorularını yanıtladı.

İtalya'da emektar ekibi Lazio'ya dirlik oynayacak olmanın kendisi düşüncesince birey birlikte ağıt taşıdığını anlatım fail değerli ağ bekçisi şu ifadeleri kullandı:
“Benim düşüncesince kimi havas aşırı bilge olacak. Üzerinden 10 yılı birlikte tomar devir geçişine karşın burada aşırı ehemmiyetli ve aşırı sevildiğim, şişman birlikte aşkla, şişman birlikte tutkuyla yaşadığım eyyam geçirdim. Yarınki karşılaşma bizim düşüncesince aşırı ehemmiyetli olacak. Takım kaptanı şekilde şurası söyleyebilirim ki kılıç güre birlikte takımız, rastgele çağ çalışarak, mesai ve nüfuz göstererek buraya kadar geldik. Disiplinimizden, düzenimizden katiyen ivaz vermedik. Kesinlikle aşırı çalıştığımızın altını resmetmek istiyorum. Tabii ki yarınki karşılaşma aşırı emekli olacak. Karşımızda Lazio kabil birlikte rakip var. Zor dönemlerden de huzur olmamamıza karşın kılıç katiyen mütevaziliğimizden de ivaz vermeden ağır birlikte şekilde, kararlılıkla ilerleyerek özgüvenimizi organizasyon etmeye fiilen bitmeme ediyoruz. Maçın emekli bulunduğunu bilmemize karşın banko hedeflerimiz var. Biz de iddialıyız. Cesaretle bu maçı göğüsleyip en elleme halde sahadan boşanmak istiyoruz.”

“İtalya'da aşırı dörtköşe devir geçirdim"

Fernando Muslera, namına yöneltilen “Lazio'da aşırı gençken oynadın. O günlerden bugüne neler değişti?” sorusuna ise şu halde cevap verdi:
“Geçmişte aşırı güzel, aşırı dörtköşe eyyam geçirdim burada. O vakitler pakt başkanı De Rossi beni getirmişti. Ben o vakitler aşırı gençtim. Benim gelişmemi, olgunlaşmamı beklediler. Benimle idman önünde müspet iradeleri oldu. Çok elleme birlikte ilişkimiz evet gerçekten. Onlarla bu arada İtalya kupasını, elan sonraları İtalya Süper Kupası'nı iktisap imkanını yakaladım. Bunlar benim düşüncesince ve kariyerim düşüncesince hatırladığım doruk noktasında ikrar edebileceğim en ehemmiyetli dü hatırat evet diyebilirim. Taraftarla da aşırı ehemmiyetli birlikte ilişkimiz olmuştu. Her sahaya çıktığımda onların da sevgisini, coşkusunu, desteğini arkamda hissettim. Bu da bana maneviyat ve çelim verdi şüphesiz. Saha zarfında olmasıyla birlikte meydan haricinde da aşırı elleme arkadaşlıklarım evet ve onların da yardımıyla hakkıyla İtalya'da günlerimi aşırı dörtköşe birlikte hale, deneyime dönüştürdüğünü düşünüyorum.”

“Korkusu sıfır birlikte takımız"

İki kol ortada aşırı birlikte tomar ayırt olmadığını tamlayan deneyimli ağ bekçisi, “İki kol arasındaki farka erişince esasta dü kol ne kadar birbirinden değişik bunu aşırı da birlikte tomar söyleyemeyeceğim. Çok farklar görmüyorum. Biz güre birlikte takımız, güre fakat aşırı çalışan, hız yayınlayan ve bire birlikte sürede korkusu sıfır birlikte takımız. Lazio elan deneyimli, düzenli birlikte takım. Nasıl yola bitmeme etmesi icap ettiğini bilici birlikte takım. Belki de huzur maçta bulunduğu kabil yazık yapanın kaybedebileceği birlikte gidiş meydana gelebilecek. Biz hocamızla bu arada stratejilerimizi ve taktiklerimizi çalıştık. Kendisinin de bizlere vereceği buyruklar doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“Liderliği arkalamak düşüncesince uğraş edeceğiz"

Kupada yolun sonuna kadar görmek istedikleri anlatım fail Muslera, laflarını şöyleki noktaladı:
“Evet şu anda grupta birlikte numara sıradayız. Yarın da kılıç liderliği arkalamak için, Lazio da birinciliği istihsal kılmak düşüncesince uğraş edecek. İki takımda da bu şampiyonanın sonuna kadar gitme kapasitesi mevcut. Bundan ahir etaplarda şampiyonluk elan da zorlaşacak. Ben dü takımın da lüzum istediklerini sahada ortaya koyma mantalitesi olarak, gerekse hayallerinin ve hedeflerinin de kuma bulunduğunu düşünüyorum. Her dü takımın da işkilsiz maksadı beklenen olmasıyla birlikte gelecek görmek ve şampiyonanın son noktasına kadar neşet kılmak olacak. Lazio ile finalde gene görüşmeyi hedefliyoruz, umarım. Yolun sonuna kadar gitmeyi düşünüyoruz.”

Burak Ortahamamcılar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler