USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Miralem Pjanic: “Öz güvenimiz yerine geldi”

Beşiktaş'ın kuzey adı Miralem Pjanic, Göztepe maçı önceleri meydana getirdiği açıklamada grup yerine öz güvenlerinin yerine geldiğini söyledi. Derbide 6 düzen pozisyonunda oynamasıyla ilişik yerine da, “Bu pozisyonda kendimi henüz dobra hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Miralem Pjanic: “Öz güvenimiz yerine geldi”
22-12-2021 19:38

Süper Lig'in 18. haftasında ferda Göztepe'yi misafir edecek bulunan Beşiktaş'ta bu tün ezanı meydana getirilen egzersiz öncesinde şimal topçu Miralem Pjanic, matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. Şu anda kendisini elan güzel hissettiğini söyleyerek laflarına süregelen Pjanic, “Kötü müşterek sakatlıktan döndüm. Dönmem gerekenden elan geçmiş döndüğümü söyleyebilirim. Takımın bana gereksinimi bulunduğu düşüncesince normalden çabuk davrandım. Tam biçim seviyemde değilim ancak giderek iyiye gidiyorum. Şu anda hocamızla müşterek şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz. Kötü müşterek süreçten çıktık. Takımımızın öz güveni yerine gelmeye başladı” dedi. Barcelona'ya dönerek dönmeme dair rastgele müşterek fikri olup olmadığını yanıt veren Pjanic, “Tek düşünebileceğim grup Beşiktaş. Tüm mevsim burada kalma dair aklımda istifham göstergesi yok. Burayı, bu grup arkadaşlarımı ve tam taraftarı bırakıp görmek istemiyorum. Çok levent boylu müşterek mevsim mevcut önümüzde ve kupalar var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” niteleyerek konuştu.

“Şubat, mart kabilinden elan kemiksiz konuşabiliriz”

Türkiye'ye gelmeden geçmiş buradaki taraftarlarla ilişik baş döndürücü obje duyduğunu kail Pjanic “Türk taraftarların coşkusuyla ilgili baş döndürücü obje duymuştum. Çok şişman statlarda şişman taraftarların uğrunda oynamıştım ancak burada hususi bulunan müşterek obje var. Maç karşılaşma düşünüyoruz ve mevsim uzun. Umarım taraftarın bu sevgisinin karşılığını verebiliriz” dedi. Takımdan ayrılan Teknik Direktör Sergen Yalçın'a baş döndürücü hürmet duyduğunu da kail Pjanic, “Çok hürmet duyduğumuz müşterek ad Sergen Yalçın. İnsan namına ve öğretmen namına bitirdikleri tartışılmaz ancak futbolda bu janr ayrılıklar yaşanıyor. Şimdi karşılaşma karşılaşma bakıyoruz. Havamız ve öz güvenimiz yerine geliyor. Takım dostlarım da benek durumundan ötürü baş döndürücü mutsuz. İyi müşterek takımımız bulunduğunu biliyoruz ve elan güzel yerlerde olacağımıza inanıyoruz. Maç karşılaşma derece derece önümüzdeki rastgele maçta 3 benek kabul etmek istiyoruz. Şubat, mart kabilinden durumumuza göre doğacak düşüncesince neler yapabileceğimizi konuşuruz” niteleyerek laflarına bitmeme etti.

“6 numarada kendimi elan güzel hissediyorum”

Önümüzdeki mevsim Beşiktaş'ta patron kalmayacağıyla ilişik namına sorulan suali yanıt veren Pjanic, “Sezon sonuna denli buradayım. Burada mutluyum. Takım arkadaşlarımdan, başkandan, asbaşkandan ve bu taraftardan ötürü baş döndürücü mutluyum. Ailem de burada mutlu. Gelecek ne getirir bilmiyorum. Bu mevsim neler olacağına odaklanmış durumdayım. Takım arkadaşlarımla, tam taraftarın uğrunda olmaktan baş döndürücü mutluyum ve mevsim sonuna denli buradayım. Gelecekte ne olacağıyla ilişik şu anda müşterek obje söylemem” dedi. Teknik Sorumlu önder Karaveli'nin derbide kendisini 6 hile pozisyonunda oynatmasıyla ilişik de mütekellim şimal futbolcu, “Hocamız beni güzel tanıyor. Aramızdaki enformasyon de baş döndürücü iyi. Nerede en güzel performansı vereceğimi biliyor. 4-5 yıl 6 hile pozisyonunda oynadım. Bu konumu da seviyorum ve elan müşterek tomar mesuliyet meydan müşterek yapıda oluyorum. 6 numarada elan güzel hissettiğimi söyleyebilirim. İdmanlarda da öz güvenimizin yerine geldiğini grup dostlarımla da konuşuyorum. Devamının da geleceğini düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

“Kupalara odaklanmış durumdayız”

Türkiye'de futbolun Avrupa'ya nazaran elan az örgütlü bulunduğunu kail Pjanic, “Şu anda ligin önderi Trabzonspor elan örgütlü müşterek takım. Kusursuz oynamıyorlar ancak elan az günah yapıyorlar. Bizim eksiğimiz de bu arada oynama eksikliğiydi. Bu organizasyonu yapabilen ve elan az günah karşılayıcı grup da ligi önder namına götürüyor” dedi. Son namına kupalara odaklandıklarını da tabir fail Pjanic, “Önceden de dediğim kabilinden şu anda kupalara odaklanmış durumdayız. Önümüzdeki Türkiye Kupası ve arkası sıra Süper Kupa maçımız var. Sezon uzun. Lig tükenmiş değil. Elimizden geldiğince puanları devşirmek istiyoruz. Şubat, mart kabilinden neler olacağını elan kemiksiz söyleyebilirim. Hedefimiz hem kupada hem ligde değerli olmak” niteleyerek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş - İsmail Yasin Akçın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler