USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Milli bilardocu Gülşen Degener: Ben ömrümü hanımlar bilardosuna verdim

Milli bilardocu Gülşen Degener, "Ben ömrümü hanımlar bilardosuna verdim. Bu hanımlar takımının başarıları sebebiyle verdiğim 5 salname iş kararı 3 izole bant resmi müşterek statüye kavuştu." dedi.

Milli bilardocu Gülşen Degener: Ben ömrümü hanımlar bilardosuna verdim
02-03-2022 11:56
Ankara

Milli bilardocu Gülşen Degener, hanımefendilerin bilardoya bulunan ilgisinin gelişigüzel sabık çağ arttığını belirterek, "Bilardonun artması düşüncesince medyada hâlâ aşırı tanıtılması gerekiyor. Özellikle gençlere ve hanımlara envestisman yapılmalıdır." dedi.

Gülşen Degener, AA muhabirine açıklamasında, hâlâ önceki meydana getirilen hanımlar 3 izole bant bilardo şampiyonalarında tekraren birincilik kürsüsüne çıktığını anımsatarak, "Bu başarı, maruz levent boylu emekler kararı geldi. 3 bant, aşırı güç müşterek disiplin. Çok himmet istiyor. Her kentte hanımefendilerin gidip şen sakin oynayabileceği aşırı mağaza yok. Ama hanımlar diledi mi başaramayacağı obje yoktur." diyerek konuştu.

Bilardoda eş sportmen sayısının daha doğruluk etmiş olduğu yerde olmadığına dikkati çekici Gülşen Degener, şunları aktardı:

"Kadınlar bilardosunda müşterek Japonya, müşterek Kore, müşterek Hollanda olamadık daha maalesef. Ben seneler önce, sanırım 20 sene olmuştur, memleketim Şanlıurfa'da müşterek işveli sineğin girmediği bilardo salonuna girmiştim. Orada müşterek lansman gösterisi maçı yaptım. GAP TV'ye çıktım o dönem. Ben cesaretimi ortaya koyup kendimi gösterdim. O çağ ayrıca salonun yüzdelik 70'i kadındı. Bu, beni aşırı bahtiyar etmişti. Bilardonun artması düşüncesince medyada hâlâ aşırı tanıtılması gerekiyor. Özellikle gençlere ve hanımlara envestisman yapılmalıdır. 'Bilardo müşterek kıraathane sporu değildir' veya 'Sadece koca sporu değildir' erişmek namına bunu göstermenin hâlâ giranbaha bulunduğunu düşünüyorum. Onun düşüncesince lansman önemli. Tabii ki insanoğlu Semih Saygıner ile Tayfun Taşdemir'in müsabakasını aylamak isteyecek. Ama onların birlikte gençleri ve hanımları minimum onlar denli belirtmek icap eder ki hem bu idrak kırılsın bununla birlikte motivasyon olsun."

"Ben ömrümü hanımlar bilardosuna verdim"

Milli bilardocu Gülşen Degener, hanımlar 3 izole bant bilardosunun tanınması ve resmi müşterek statüye katılması düşüncesince iri efor harcama ettiğini söyledi.

Bunun düşüncesince seneler önceki Hollanda'da müşterek hanımlar ekibi kurduğunu özetleyen Gülşen Degener, "Ben ömrümü hanımlar bilardosuna verdim. Bu hanımlar takımının başarıları yardımıyla verdiğim 5 salname himmet kararı 3 izole bant resmi müşterek statüye kavuştu." ifadelerini kullandı.

"Fakat benim istediğim bu denli değildi." diyen Gülşen, şunları kaydetti:

"Kadınlara müteveccih motivasyon yönünde esas manada icraat aslına bakıldığında ne Dünya Bilardo Birliği ne de Avrupa Bilardo Birliğinde yapılıyor. Gerçek yetenekler, bu branşla tanışamıyor. Daha aşırı tarama yapılmalı, motivasyon edici planlar ortaya konulmalıdır."

"Ankara Gölbaşı'ndaki salon, dünyada aynısı benzer sıfır müşterek tesis"

Gülşen Degener, Ankara Gölbaşı'ndaki arsıulusal spor kompleksinin dünyada aynısı benzer sıfır müşterek kuruluş bulunduğunu söyledi.

Yabancı sporcuların tesise fanatik kaldığını özetleyen Gülşen Degener, "Bir sporcunun erbap olması müstelzim gelişigüzel obje mevcut burada. Ersan Ercan başkanın iri yardımı mevcut burada. misal müşterek tesis. Ankara'da yaşayanlar düşüncesince iri müşterek avantaj. Biz dışarıda olanlar da gelip gideceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

2018'in açıklık ayında ayağının kırılması ile süregelen müşterek paradigma afiyet sorunları yaşadığını aktaran Gülşen Degener, laflarını şu şekilde tamamladı:

"Bunu müşterek mazeret kendisine söylemiyorum lakin bu afiyet durumum 3 sene sahalardan ırak kalmama sebep oldu. Arkasından çektiğim müşterek işaret fıtığım oldu. Şampiyonada oynadım fakat gelişigüzel masaya eğildiğimde elbette doğrulacağımı düşündüm. Antrenmanlarımı yapamıyorum. Bu da haliyle başarımı etkiledi. 11 senedir İstanbul'da yaşıyorum. 4 ay önceki İstanbul'un en DOĞRU salonlarından birisini devraldım. Orada ulusal takıma girecek bilardocu esermek istiyorum. İnsanların şen sakin kızlarını, ailelerini getirebileceği müşterek düz oluşturdum. Orada alışılmış kıraathane salonlarının aşırı haricinde değişik müşterek janr meydana getirmeye çalışıyorum. Bunun birlikte okullarla görüşüp dikkat duyan öğrencileri yetiştirmeyi düşünüyorum. Bilardonun hâlâ doğru, hâlâ güzel özümleme edilebilmesi düşüncesince elimden geleni hazırlamaya çalışacağım."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler