USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Miguel Crespo: 'Tek hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek'

Fenerbahçe'nin Portekizli ölçülü alan oyuncusu Miguel Crespo, kendileri düşüncesince bu mevsim işlerin güzel gitmediğini dile getirerek, "Bizim yegâne hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek. Bütün hedefimiz bu. Hedefimizin bilincindeyiz, özlük aramızda da bu

Miguel Crespo: 'Tek hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek'
27-01-2022 17:46
Sarı-lacivertli takımın 25 yaşındaki futbolcusu Crespo, pakt televizyonuna açıklamalarda bulundu. Antalya'da bitmeme fail dinlenme kampı emekleri kendisince mütekellim Crespo, "Çalışmalarımız baş döndürücü dobra gidiyor. Burada olmaktan çevre baş döndürücü mutluyuz. Takımımız; çalışmak, hocanın isteklerini anlayabilmek ve henüz dobra öğrenebilmek düşüncesince baş döndürücü istekli. Bu tür dinlenme kampı ortamları takımdaki evliliği de arttırıyor. Burada yapacağımız icraat sezonun geri artan kısmında bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli olacak. Hiç şek namevcut ki bu tür dinlenme kampı ortamları takımdaki evliliği baş döndürücü henüz ortak tomar arttırıyor. Birlikte henüz ortak tomar çalışma, birbirimizi henüz dobra tanışıklık fırsatı buluyoruz. Buradaki biricik hedefimiz takımca değme daim bu arada henüz iyiye gitmek" ifadelerini kullandı.

"Her çağ henüz fazlasını göstermeye çalışıyorum"

Bireysel performansıyla ait şekilde Miguel Crespo, "Daha geçmiş röportajlarda da belirttiğim kabilinden ego değme çağ ortak çağ öncesinde henüz da fazlasını göstermeye çalışıyorum. Her çağ antrenmanlarda en iyimi göstermeye çalışıyorum. Bunların da meyvesini performansımı arttırarak aldım. Tabii ki takım arkadaşlarımı devir zarfında henüz ortak tomar tanımam da performansımı arttırmam yönünde bana baş döndürücü araştırma görevlisi oldu. Onların varlığı benim de performansımı artırıyor. Bu sebepten baş döndürücü mutluyum. Umarım performansım bu biçimde artarak bitmeme eder" değerlendirmesini yaptı.

"Taraftar desteğinin halis muhlis futbolcular düşüncesince şişman önemi var"

Taraftarların namına bulunan destekleriyle ait de mütekellim Crespo, "Hiç şek namevcut ki taraftarlarımızın desteği tamamımız düşüncesince baş döndürücü önemli. Bireysel değil, takım şekilde onların desteğine baş döndürücü ihtiyacımız var. Onların bizlere göstermiş bulunduğu desteğin halis muhlis futbolcular düşüncesince baş döndürücü şişman önemi var. Böyle bitmeme etmelerini istiyorum. Her devir yanımızda olsunlar, bizi desteklesinler. Biz onları bahtiyar edebilmek düşüncesince baş döndürücü çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Amacımız maçlarımızı kazanıp fevk oldukça yaklaşabilmek"

Sezonun artan bölümüyle ilgiliyse Portekizli futbolcu, "Ligde önümüzde hala baş döndürücü ortak tomar karşılaşma mevcut ve bizim odağımız bu maçları kazanmak, çalışmak. Çok çetin ortak lig. Her takım nokta kaybedebiliyor. Bizim gerçekleştirmek istediğimiz maçlarımızı kazanıp fevk oldukça yaklaşabilmek. Aynı sürede yürek ve Konferans Ligi hedeflerimiz de var. Bunlar eliminasyon usulü turnuvalar. Onlara da baş döndürücü dobra hazırlanmamız gerekiyor zira bu turnuvaları da tashih etmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"Futbolda bütünlük olmanız hakkıyla baş döndürücü önemli"

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da vurguladığı bütünlük olma mevzusuyla ait düşüncelerini de aktaran Miguel Crespo, "Hocamızın da belirttiği kabilinden futbolda bütünlük olmanız hakkıyla baş döndürücü önemli. Futbol biricik başınıza ortak obje kazanabileceğiniz ferdî ortak spor değil. Maçları, takım biçiminde ortaklaşa biçimde dobra oynarsanız kazanabiliyorsunuz. Hocamız daim bunun önemini vurguluyor, bizlere zait mesajlar vermeye çalışıyor. Kendisinin baş döndürücü dobra ortak enerjisi var. Biz de baş döndürücü ortak tomar fiilen onun bu dobra enerjisinin karşılığını ona vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"Burası kazanma kültürü bulunan ortak kulüp"

Fenerbahçe'nin kazanma kültürü bulunan ortak pakt olduğuna aksan karşılayıcı Crespo, bu mevsim işlerin dobra gitmediğini, zımnında bu alışkanlığı geri getirmek istediklerini dile getirerek, "Futbolcularla özlük aramızda yorumlar yapıyoruz zira burada tamamımız tashih etmek istiyoruz. Burası kazanma kültürü bulunan ortak kulüp. Bu mevsim maatteessüf işler istediğimiz kabilinden gitmedi, kaybettiğimiz puanlar oldu. Bizim biricik hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını gene geri getirmek. Bütün hedefimiz bu. Hedefimizin bilincindeyiz, özlük aramızda da bu tür konuşmalar yapıyoruz" açıklamasını yaptı.

"Herkesin kendini anık tutması gerekiyor"

Crespo, pandemi şartları ve sakatlıklarla ait de değerlendirmeler yaparak, şunları söyledi:

"Bu koşullar değme takımı baş döndürücü ortak tomar etkiliyor. Bu da şu derk geliyor; değme aktör değme devir anık olmalı. Bugün müddet meydan oyuncular erte günah yahut pandemi sayesinde müddet alamadığında bugün müddet alamayan oyunculara nasip gelecektir. Dolayısıyla her insanın kendini anık tutması gerekiyor. Bütün dünyayı etkileyen pandemi var. Futbolda sakatlıklar olabiliyor. Dolayısıyla her insana nasip gelecektir. Herkesin kendini anık tutması gerekiyor ve bizim ortak olduğumuzu, Fenerbahçe olduğumuzu ve amacımızın ortak bulunduğunu unutmadan çalışmalarını sürdürmesi gerekiyor."

Gol sevinçleriyle ait de mütekellim kalburüstü oyuncu, "Benim tarzım bu. İçimdeki mutluluğu değme devir hariç darbelemek istiyorum. Sadece taraftarlarımız değil, kız dostum da bana daim ortak şeyler söyledi, dile getirdi. O an içimden mevrut kendiliğinden ortak hissin dışa vurumu. Bir ahir kere ihtimal bu manada henüz titiz olurum lakin içimden geleni tutmayı dost bir tanesi değilim" ifadelerini kullandı.

"Her şeyini vermeye etkin ortak oyuncuyum"

Saha içerisindeki çelimli yönleri sorulduğunda ise Miguel Crespo, "Ben değme şeyden evveli sahada değme şeyini vermeye etkin ortak oyuncuyum. Hayatımı vermeye çalışırım zira yaptığım işi hakkıyla baş döndürücü seviyorum ve bu işi yaptığım düşüncesince imtiyazlı olduğumu düşünüyorum. ilk şekilde sayabileceğim özelliğim bu. Agresif ortak futbolcuyum. İki ukubet alanına da daim koşmayı seven, hem ofansta hem defansta takımına iane etmeyi dost ortak oyuncuyum" cevabını verdi.

Vücuduna azami manada dayanaklık etmek olmaya çalıştığını laflarına ekleyen Crespo, "Antrenmanlardan evveli ve sonraları fitness salonuna gidiyorum ve toparlanma düşüncesince ortak güruh akıntı ve emek hasretmek yapıyorum ki pik anık olabileyim zira bizim hedefimiz maçlar. Ben de dü karşılaşma arası muhtemel olduğunca dobra toparlanabilmek düşüncesince vücuduma baş döndürücü dobra bakmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"Taraftarlarımızın itimatı baş döndürücü önemli"

Son şekilde sarı-lacivertli taraftarlara seslenen Crespo, "Onlara şöyleki ortak ileti hasretmek istiyorum; Onların bizlere bulunan itimatı hakkıyla baş döndürücü önemli. Ben değme çağ elimden gelenin fazlasını vereceğime yalan veriyorum. Aynı biçimde takım dostlarım da Hiç şek namevcut ki tamamımız elimizden gelenin en iyisini vereceğiz. Onların desteği ve bizlerin onlarla baş başa olması baş döndürücü ehemmiyetli ki sezonu olabilecek en dobra biçimde bitirelim" diye laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler