USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Kuzey Ege ve Marmara adaları bayram tatiline hazır

Türkiye'nin ehemmiyetli natür ve çokluk turizmi merkezlerinden Kuzey Ege ve Marmara adalarında Kurban Bayramı tatilinin dip geçmesi bekleniyor.

Kuzey Ege ve Marmara adaları bayram tatiline hazır
07-07-2022 12:01
Çanakkale

İdari izinle 9 güne uzatılan tatil önceleri Çanakkale'nin Gökçeada ve Bozcaada, Balıkesir'in Marmara, Avşa ve Cunda adalarındaki gezim işletmelerinde rezervasyonlar yüzdelik 100'e yaklaştı.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, AA muhabirine, değme tatil çağında ehemmiyetli müşterek nüfusa mülaki adadan misafirlerin en bahtiyar biçimde ayrılmaları düşüncesince üstlerine sakıt görevleri göre adına getirme çabası süresince olduklarını söyledi.

İlçenin başta 10 senedir Türkiye'nin ehemmiyetli gezim lokasyonlarından birisi bulunduğunu tamlayan Çetin, "Türkiye'nin en iri adası olması, temiz doğası, yel sörfü tutkunlarının acemi adresi olması kadar nice hassa burayı tatil düşüncesince evvel adreslerden birisi yapıyor." dedi.

Çetin, Kurban Bayramı tatilinde gine dip müşterek proses geçireceklerini tabir etti.

Tatilin 9 güne uzamasıyla adaya bulunan ilginin arttığını vurgulayan Çetin, "İnsanlar bu süreyi en elleme biçimde Gökçeada'da kullanmak istiyorlar. Turizm tesislerinin işletmecileri de rezervasyonların en yukarı ölçüde bulunduğunu belirtti. Güzel müşterek bayram geçireceğimizi beklenti ediyorum." diyerek konuştu.

Yıllık izinlerini de Gökçeada'da geçirecekler

Gökçeada İş Adamları ve Turizmcileri Derneği Başkanı Bülent Aylı da adanın gayrimuntazam görüşme ve tatilden çoğalma etraflıca kesiksiz tatilleri sevenlerin adresi bulunduğunu dile getirdi.

Bayram tatilinde nice misafirin salname izinlerini de burada geçireceğini özetleyen Aylı, "Son devirde Gökçeada, Çanakkale'nin en iri gezim potansiyeline erbap noktayı oldu. Bu aşırı sevindirici. Rüzgar sörfü olsun, kite sörf (uçurtma sörfü) olsun, parasız plajları olsun Gökçeada topu topu bu unsurlarıyla en aşırı yeğleme edilen noktalardan biri. Tüm misafirlerimizi bayramda adamıza bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Otel yöneticisi Eray Daka, Gökçeada'nın ehemmiyetli müşterek gezim hareketliliğin erbap olduğuna dikkati çekti.

Bayram tatili düşüncesince otellerinde rezervasyonların yüzdelik 100'e yaklaştığını aktaran Daka, "Konuklarımıza en elleme hizmeti vermeye çalışıyoruz. Önceki senelerde bulunduğu kadar bu bayramda da icap tesislerimizde konaklamada gerekse tagaddi düşüncesince en yukarı kaliteyi gine Gökçeada'da kendilerine sunacağız." açıklamasını yaptı.

Bozcaadalı işletmeciler hazırlıklarını eyyam öncesinden bitirdi

Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği (BOZTİD) Başkanı Erkan Yavuz, bu bayram adadaki rezervasyonların gine en yukarı ölçüde olacağını bildirdi.

Her sene benzeşim sayılara ulaştıklarını, bunun semt turizmi düşüncesince aşırı ehemmiyetli müşterek data bulunduğunu dile getiren Yavuz, şu biçimde bitmeme etti:

"Bu yücelme ivmesi bizim turizmdeki başarımızı da ortaya koyuyor. Ramazan Bayramı aşırı elleme geçti. Aynı biçimde Kurban Bayramı'nı da en elleme biçimde geçireceğimizi kestirim ediyorum. Şu anda rezervasyonlar yüzdelik 100'e yaklaşmış durumda. Konaklama işletmecileri topu topu hazırlıklarını yaptı. Bizler 9 günce bayram tatili düşüncesince eyyam öncesinden işimizi bitirdik. Yoğun sezonumuza başlıyor ve topu topu misafirlerimizi adamıza bekliyoruz."

Bozcaada'da otel sahibi Burak Aktan ise bayram tatili düşüncesince adaya dip uyanıklık bulunduğu bilgisini verdi.

İlçeye değme sabık sene küsurat müşterek uyanıklık olduğuna yer veren Aktan, "Bayram tatilinin 9 gündüz olması bizleri aşırı bahtiyar etti. Bunun orak ayı kocaoğlan süresince olması ve orak ayı kocaoğlan tatiliyle birleşmesiyle dip müşterek proses yaşıyoruz. Umuyorum elleme müşterek tatil sürecini hâlâ misafirlerimize Bozcaada'da yaşatmış oluruz." ifadelerine toprak verdi.

Balıkesir'in adaları misafirlerini bekliyor

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, kaza sınırları içerisindeki adalardaki dört başı mamur otel ve pansiyonlarda rezervasyonların yüzdelik 100'e ulaştığını belirtti.

Belediye adına hem erişim aynı zamanda temizlikle ilişik lüzumlu topu topu tedbirleri aldıklarını tabir fail Aksoy, "Herhangi müşterek sıkıntımız yok, misafirlerimizi ikram etmek düşüncesince bekliyoruz. Şu anda adalarımıza gemi, araba vapuru ve derya otobüsleri komple geliyor. İnşallah bayramda esnafımızın yüzü gülecek." değerlendirmesinde bulundu.

Avşa Adası'nda otel işleten Mirza Temel de rezervasyonların yüzdelik 100'e ulaştığını anlatarak, domestik ve ecnebi tatilcilerin adaya gelmeye başladığını aktardı.

Temel, "Bu bayramı inşallah elleme geçireceğiz. Yerli ve ecnebi topu topu tatilcileri Avşa Adası'na bekliyoruz. Gelen misafirlerin adamızın topu topu güzelliklerini yaşamalarını kaynak ediyoruz." dedi.

Cunda Adası'nda seyahat teknesi işleten Serkan Bodur, bayramlarda seyahat teknelerine müteveccih aşırı müşterek tomar ayırtma aldıklarını, bu bayramda da değme gündüz kez yapacaklarını duyurdu.

Adada lokanta işletmeciliği önleyen Mehmet Atala ise bayramda ağır müşterek çokluk beklediklerini tabir etti.

Cunda'daki otel ve pansiyonlardaki yoğunluğun kendilerine de müspet yansıdığını vurgulayan Atala, "Bayramda ada geneli komple olacak. İnşallah bayram sonra ağır çokluk yaşarız." diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler