USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Konyaspor, İlhan Palut ile sözleşme yeniledi

Konyaspor, güzel Teknik Direktör İlhan Palut'un sözleşmesini 2 sene elan uzattı.

Konyaspor, İlhan Palut ile sözleşme yeniledi
07-01-2022 18:49
Konya Büyükşehir Stadı Basın Toplantı Salonu'nda Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in katılımıyla imza töreni gerçekleştirildi. Genç Teknik Direktör İlhan Palut, 2022-2023 sezonundan itibaren makbul iktisap etmek kıl payı kendisini 2 sene şimdi yeşil-beyazlı renklere bağlayan yeni sözleşmeyi imzaladı.

Törende mütekellim Başkan Fatih Özgökçen, ligin topu topu 38 maçtan ibaret bulunduğunu ve bugün itibarıyla de ikinci 19 maçın başladığını hatırlatarak, "Aynı disiplinle, ayrımsız düzentileme azmi, ayrımsız dirençle kılıç 19 pik da hazırlanacağız. Bu noktada elbette ki her insanın desteğine de ihtiyacımız var. Sezon başlangıcında daim mütevazi müşterek ekipman kuracağız dedik. Ama bizi buralara getiren, bugün 39 nokta almamızda en şişman etmen bütünlük ve beraberliğimizdir. Bu bütünlük ve el birliği içinde cereyan ettiğimiz müddetçe inanırım ki Konyaspor Kulübü şimdi elleme bölgelere de gelecektir. Mücadele fail pes etmeyen, disiplinli müşterek ekipman oluştuğu düşüncesince ego ilkin İlhan Palut hocamıza hakkıyla canı candan teşekkürname ediyorum. Çünkü daim açıklamalarımızda o noktada beyanatta bulunmuştuk. Bizden 90 dakika uğraş fail müşterek ekipman bekleyin, ayrıksı rastgele müşterek halde müşterek obje beklemeyin. Çünkü o uğraş azmi bitmeme etmiş olduğu müddetçe de ekipman müşterek yere gelecektir demiştik. Bugünkü noktada da 19 karşılaşma kararında Konyaspor Kulübü ligi ikinci tam evvel yarıyı tamamladı" dedi.

Konyaspor'un, taraftarıyla entegre müşterek pakt şekilde anıldığını tamlayan Fatih Özgökçen, "Taraftar ne genişliğinde dayanak verirse Konyaspor Kulübü o genişliğinde elleme uğraş ediyor. Son maçlarda küsurat müşterek lehtar sayısı var. İnşallah bunun Sivasspor maçıyla beraberce şimdi da elleme bölgelere gelmesini canı candan istek ediyoruz. Ben bu aşamada taraftarımıza da teşekkürname ediyorum. Tabii ki hile kurulumuza da teşekkürname ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren kesintisiz demeden düzentileme istek ve ilgisi içerisindeler. Hem finansal manada bununla ortak kulübün öteki yönetilmesi müstelzim işler noktasında hepsi vazifesini gereğince yapıyor. 6 maaş devir içinde de bunu gösterdiler. Bu noktada ego kendilerine teşekkürname ediyorum" halinde konuştu.

"2022-2023 sezonundan gelmek kıl payı 2 salname müşterek sözleşme imzalıyoruz"

İlhan Palut ile ait aşırı haberlerin yazıldığını kail Özgökçen, "Bugün o muhtemel an geldi. İnşallah bu atacağımız imza ile hocamızla 2022-2023 sezonundan gelmek kıl payı 2 salname müşterek sözleşme imzalıyoruz. Ben bu sözleşmenin Konyasporumuz'a, şehrimize, ayak topu camiasına hayırlar getirmesini dilek ediyorum. Hocamız, bu 6 maaş proses içinde tanık olduğum disiplinli emek vermeyi namına yatkın müşterek yapıya sahip. Kendine gereğince prensipleri olan, dubara stili olan, bu aşamada çalışmasını ağız ağıza Konyaspor'a yoğunlaştırmış müşterek yapıya sahip. İnşallah önümüzdeki proses içinde de elleme neticeler ilişki müşterek düzentileme içine girecektir sanarak imge ediyorum. Atılacak imzaların takımımıza muvaffakiyet ve hayırlar getirmesini dilek ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Transfer noktasında müşterek kişi üstünden kıymetlendirmek de yanlış"

Özgökçen, transferde Caleb Ekuban'ın adının müşterek tomar konuşulduğunun sorulması üstüne ise, "Transfer noktasında müşterek kişi üstünden kıymetlendirmek de yanlış. Bu adı söyleyiş ettik, görüşmelerimiz bitmeme ediyor lakin bununla ilgili kılıç sözleşme etabına geldi sanarak tek devir müşterek lafız kullanmadık. Sözleşme imzalanır bu iş o devir ortaya çıkar. Başka görüşmelerimiz de olabilir. Mevki noktasında hocamın söylediği yere tamlanan ismin haricinde da para aktarımı çalışmalarımız olabilir" dedi.

İlhan Palut ise, Konyaspor'a minimum evvel geldiği devir genişliğinde hararetli ve bahtiyar bulunduğunu anlatarak, “Mizaç şekilde muvazeneli müşterek insanım. Başladığım müşterek iş varsa, bunu tamamlayana genişliğinde mücadeleyi temdit tutkusu bulunan müşterek imal var. Bunu da hem benim benimsediğim, hem site olarak, hem topluluk şekilde benimsediğim Konya şehrinde ve Konyaspor toplumunda sürdürecek olmam benim düşüncesince sonuç etap alım çalım ve talih verici.

Bu ağız ağıza müşterek grup çalışması. Başkanımız ve yönetimimiz, sahada tatbikatçı topçu arkadaşlarımız, benim ekibim, rastgele ne genişliğinde ekibin sâdır yüzü ego olsam da, aşırı altın müşterek ekiple çalışıyorum ve taraftarlarımızla el ele vermeye bitmeme edeceğiz. Şu andaki bu elleme tabloyu sürdürebiliriz. Kontrat konuşulan müşterek konuydu. Ben de rastgele ne genişliğinde müşterek toplumsal medyam olmasa da konuşulan ve bana yöneltilen müşterek konuydu. Ben vakaya şu halde bakıyorum; burada şahsıma bulunan müşterek itimatı hissettiğim sürece ve burada akla yatkın işleri yapabildiğim sürece, sözleşmenin müşterek devir sonraları bitmesi caba tek şeyi tabir etmez. Ben bu işin ardında olacağım. Diğer yandan bunun tersi müşterek boyut oluştuğu devir 5 sene de sözleşmemiz olsa benim kabilinden müşterek insanoğlu düşüncesince bunun müşterek önemi yok” halinde konuştu.

“Bu imzayı atmaktan sonuç etap mutluyum”

Şu an Konyaspor'da aşırı elleme işler yaptıklarını kaydeden Palut, “Camiayı, şehri ego ve ekibim ağız ağıza yatkın durumdayız. Ben burada hemen çalıştırıcılık yapıyorum. Bana bu çorak düzlük yapılmış durumda. Bir ayak topu adamının en aşırı istediği noktalardan biri bu. Ben de bugün bu imzayı atmaktan sonuç etap mutluyum. Son günlerde aşırı müşterek tomar konuşulur olduk. Bugün itibarıyla bunları da bitirip, ayrımsız ciddiyetle dü devir sonraları başlamış olacak lige, sonuç etap apiko müşterek şekilde, geride bıraktıklarımızı ve başardıklarımızı unutarak çıkmamız lazım. Başta Konyaspor camiasına, yönetimimize ve bize yararlı bulunan müşterek sözleşme” sanarak konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler