USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

KOBİ’ler güvenle dijitalleşiyor

KOBİ'ler, Türk Telekom'un siber güvenlik, mevhum anonsör ve yedekleme kabilinden endişe hizmetleriyle siber saldırılardan korunuyor. Bulut data saklama, arşivleme ve paylaşım platformu sağlayıcı uçtan pöç analizör sunan Türk Telekom ‘Dijital Verimli Çalışma Teknolojileri' h

KOBİ’ler güvenle dijitalleşiyor
07-12-2021 15:09

Türkiye'nin önde mevrut bilgelik ve enformasyon teknolojileri firması Türk Telekom, KOBİ'leri rekabette öne çıkaracak dijitalleşme gereksinimlerine analizör sunuyor. Türkiye'nin en iri siber düzenlilik merkezine eş operatörü Türk Telekom, ağ güvenliği, uç aygıt anti virüs himaye hizmetleri ve oltalama simülasyonu servisleriyle KOBİ'leri siber tehditlere gönül rahatlığı 7/24 koruyor. Türk Telekom'un Sanal Sunucu, Yedekleme ve Dijital Depo Kurumsal servisleri sebebiyle kurumların verileri, Türk Telekom Veri Merkezleri'nde akla yatkın maliyetler ve ifa yöntemleriyle güvenle saklanıyor.

KOBİ'leri dijitalleşme önünde Türk Telekom Profesyonel Servisleri ile desteklediklerini tabir fail Türk Telekom Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Eser şu detayları verdi: “KOBİ'lerin bulunan uygulayım bilimi altyapılarına, iş yapış biçimlerine ve dijital inkılap gereksinimlerine en akla yatkın toy evlat teknolojileri; donanım, servis ve müşavirlik hizmetleri kapsamında, çelimli hal ortaklığı ekosistemimizle ortak tane ortak noktadan ve uçtan kuyruk sokumu kemiği sunuyoruz. Türk Telekom adına amacımız, verim ve hizmetlerimizle diyar ekonomisinin en ehemmiyetli bina taşlarından KOBİ'lerin rakiplik enerjisini artırmak.”

Yapılan iştirak açıklamasına gereğince Türk Telekom KOBİ'lere, faziletkâr aceleci ve ensesi kalın tarifelerden oluşan genel ağ seçeneklerinin yanında, işletmelerin dijital dönüşümlerine ulama sağlayacak baş döndürücü şümullü analizör sunuyor. Bu doğrultuda, Türk Telekom'un sunmuş olduğu ‘Güvenli KOBİ Tarifeleri' sebebiyle işletmeler, ensesi kalın içerikli, interneti limitinde duran ve taşınmazlar haricinde da muteber tekliflere akla yatkın fiyatlarla eş oluyorlar. Türk Telekom, dijital inkılap gereksinimleri kapsamında KOBİ'lere, “Elektronik Güvenlik Çözümleri” ile düzenlilik kameraları, intikal arama sistemleri, sensörler ve strateji yazılımları sunuyor. “İletişim Sistemleri Çözümleri” ile işletmelerin iletişimlerini okunabilen sürdürmesine dayanak bulunan Türk Telekom, yazılımsal santral, özerk melez santralci ve santralci ekipmanları gereksinimlerine analizör üretiyor.

KOBİ'ler, Türk Telekom'un “Dijital Verimli Çalışma Teknolojileri” ile de HES Kodu okuyucular, zeki tahtalar ve termal kameralar üzere ayrımlı hal bileşenlerinden oluşan gereksinimlerine analizör bulabiliyorlar. Tüm bu çözümlerin birlikte işletmelere faziletkâr kaliteli, güvenli ve fiber genel ağ hizmeti sunan Türk Telekom, Metro Ethernet İnternet ile KOBİ'lerin indinde arazi alıyor. İşletmelere faziletkâr upload (yükleme) hızı içeren, 100 Gbps izole bant genişliğine denli seçenek genel ağ himmet paketi sunan Türk Telekom, kullanıcılarına ayrımlı himmet paketlerine geçebilme imkânı da tanıyor.

Dijitalleşme süreçlerinde esnaf ve KOBİ'ler düşüncesince analizör üreten Türk Telekom, “Tekno İşyerim” çakılı genel ağ kampanyasıyla işletmeler düşüncesince internet sayfası kurmayı biraz dakikada beklenir kılan dijital havadan kurulum paketleri sunuyor. Paketlerde, işlerini açıktan komuta etmek talip şirketlerin gereksinim duyan stator IP çözümüne, antivirüs hizmetinden dijital dönemin gerekleriyle mevzun ön saymanlık programına denli katı baş döndürücü verim arazi alıyor.

Türk Telekom'un sunmuş olduğu ‘Güvenli KOBİ Tarifeleri' sebebiyle ise işletmeler, ensesi kalın içerikli, interneti limitinde duran ve Türk Telekom Güvenlik McAfee Koruma Servisi ile cihazlarını siber risklere gönül rahatlığı koruyabildikleri tekliflere akla yatkın fiyatlarla eş oluyorlar.

KOBİ'lere 9 ayrımlı bölgede yetişek ve danışmanlık
Türk Telekom, İTO'nun Avrupa Birliği destekli KOBİ'lerin dijitalleştirilmesi projesinin sonuncu ürünü bulunan ve dijitalkobim.org adresinden erişilebilen platformun izlemsel ortağı konumunda. “dijitalkobim.org” web sayfası üstünden planlı plan ile güvenli ve şümullü kurumsal yaklaşımla, İstanbul'daki 430 bin üyenin dijital inkılap ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. Platform, imalat ve işlev sektörlerindeki KOBİ'lere 9 ayrımlı inkılap dalında yetişek ve müşavirlik üzere hizmetleri sunarak, işletmelerin dijital dönüşümlerini kolaylaştırıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler