USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İtalyan efsanesi Del Piero, Socios.com'un yeni reklam yıldızı olarak sahalara döndü

İtalya ve Juventus efsanesi Alessandro Del Piero, Socios.com'u evren çapında milyonlarca taraftara takdim etmek düşüncesince Lionel Messi'ye katılıyor.

İtalyan efsanesi Del Piero, Socios.com'un yeni reklam yıldızı olarak sahalara döndü
06-05-2022 15:28

Futbol ikonu Alessandro Del Piero, dünyanın önde mevrut lehtar etkileşimi ve mükâfatlandırma uygulaması Socios.com ile kuma bulunan oyunun en sonuç efsanesi oldu. Kendi neslinin en iri oyuncularından bir tanesi olarak bildirme edilen Del Piero, Socios.com'u milyonlarca takipçisine tanıtmış olacak ve taraftarlara topluluğa katılmaları düşüncesince sabah yeli verecek.

Del Piero ayrıca, 08 Mayıs Pazar günü, Lionel Messi'nin de toprak alacağı toptan birlikte TV ve sayısal reklam kampanyasıyla başlayarak, çabucak birlikte tomar pedagoji bilimi ve lansman kampanyasında toprak alacak.

Kadro baş döndürücü geniş

Del Piero'nun emektar kulübü Juventus'un beraberinde AC Milan, Inter Milan, AS Roma, Napoli, Bologna, Udinese, İtalya Milli Takımı ve Serie A engelleme edinmek kıl payı on iri İtalyan spor organizasyonu, Socios.com'u sahip çıkan kestirmece 130 organizasyondan oluşan birlikte takım arasına katılıyor. Socios.com'un serbest ağındaki başka iri esame ortada Paris Saint-Germain, FC Barcelona, Valencia, Atletico de Madrid, Manchester City, Arsenal ve UEFA toprak alıyor. Güney ABD futbolunun devleri River Plate, Flamengo ve Corinthians'ın beraberinde NBA, NHL ve NFL'den 50'den birlikte tomar iri ABD spor markası, MMA ekibi UFC, biraz Formula 1 ekibi ve espor dünyasının önde mevrut takımları da kadroda toprak almakta.

Spor temalı hareketli oyunlar tüketicilere sürülecek

Socios.com, tedricen büyüyen Fan Token malikleri toplumu düşüncesince bu yıl minimum 500 oylama düzenleyerek, şekil tasarımlarından takım numaralarına ve tebrik şarkılarına denli mütebeddil mevzularda lehtar odaklı anahtar kararları etkilemelerine imkân tanıyor. Socios.com başkaca 2022'de sevdikleri ekipler düşüncesince maçları hususi birlikte halde izlemelerine imkân maruf 17.000'den birlikte tomar bilet ile gelişigüzel zamankinden artık birlikte tomar taraftarı ödüllendirecek. Fan Token malikleri ayrıca, verim ve maçların beraberinde NFT'ler de engelleme edinmek kıl payı karşılaşma formaları, pakt sponsorları ile irtibatlı hususi indirimlere ve iri markalarla irtibatlı başka hususi tekliflere ve avantajlara ulaşım hakkı kazanarak, nazirsiz sayısal ödüllerin sahibi olacak. Socios.com başkaca pratikte oyunlaştırmayı artıracak ve sadece Fan Token malikleri düşüncesince baş döndürücü ayrışık spor temalı hareketli oyunları tüketicilere sürecek.

"Yardım etmeyi dört gözle bekliyorum"

Programa katılmasındaki en iri etkenin markanın gösterimi bulunduğunu kail Alessandro Del Piero, "Başka tek ortaklık kendini lehtar deneyimini ihya dair Socios.com denli satış değil. Vizyonlarına inanıyorum ve nerede yaşarlarsa yaşasınlar taraftarların kulüplerine destekleri düşüncesince anlaşılmayı ve ödüllendirilmeyi adalet ettiğini direnerek hissediyorum. 8 Mayıs'ta dünyanın ayrışık yerlerinde toptan TV kampanyasından başlayarak, Socios.com'un evren çapında milyonlarca lehtar deneyimini geliştirmesine iane etmeyi dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Alexandre Dreyfus: "Alessandro Del Piero virtüöz birlikte yetenek"

Del Piero'nun organizasyonun birlikte parçası olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Chiliz ve Socios.com CEO'su Alexandre Dreyfus, "Dünyadan kestirmece 130 dev spor organizasyonu, Fan Tokenlar eliyle taraftarlar düşüncesince artık güzel birlikte repertuvar tevlit misyonumuza katıldı. Zaten büyümeye bitmeme edecek devasa birlikte ağabey sahibiz, fakat deminden yapmamız müstelzim artık da birlikte tomar kişiye ulaşmak. Birkaç milyon taraftardan oluşan bulunan topluluğumuzu mübalağa etmek ve baş döndürücü artık iri birlikte şeye girmek istiyoruz. Alessandro Del Piero virtüöz birlikte kabiliyetti ve futbolun esas birlikte harikası olarak milyonlarca insanoğlu çeşidinden hürmet mahsus birlikte kişi oldu. Onun desteğini almak, ilkin halihazırda 10 partnerimizin toprak almış olduğu İtalya'da bizim düşüncesince ehemmiyetli birlikte hamle. Del Piero'nun aramızda olması ile evrimimizin birlikte ahir evresine hazırız. Fan Tokenlar ve Socios.com'u lehtar deneyiminin ayrılmaz birlikte parçası durumuna getiriyoruz" halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler