USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İstanbul Sinopspor dayanışma yemeğinde bir araya geldi

Bölgesel Amatör Lig'de savaş fail İstanbul Sinopspor'da topluluğun önde mevrut adları ve taraftarlar, dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

İstanbul Sinopspor dayanışma yemeğinde bir araya geldi
30-01-2022 14:35

Bölgesel Amatör Lig'de savaş fail İstanbul Sinopspor'da dayanışma yemeği düzenlendi. İstanbul Sinopspor Başkanı Rafet Orhan ev sahipliğinde planlı organizasyona Teknik Direktör Yılmaz Vural, Galatasaray'ın emektar yöneticisi Yusuf Günay, spor yazarı Atilla Gökçe ve İstanbul Sinopsporlu yöneticiler ile taraftarlar ortaklık gösterdi. 44 salname bir pakt olduklarını tabir fail Başkan Rafet Orhan, “Bu emeklerin karşı terlerinin beyin terlerinin taçlanmasını istiyoruz. Allah'a şükürler olsun, şu dü devri şef şekilde bitirdik. Lig böylecene da üçüncülüğe adam olmak düşüncesince transferlerimizi yaptık. Başta hocamız bulunduğu kabilinden spor kamuoyundan ve Sinoplular namına baş döndürücü şişman dayanak noktası alıyoruz. Ben şurası baştan sona söylüyorum; Sinoplular bütünlük ve beraberliğe baş döndürücü mahkûm insanlardır. Allah baht ederse bizim çabalarımızla TFF 3. Lig'e çıkacağız” halinde konuştu.

Atilla Gökçe: “Futboldaki varlıklarını Sinopspor ismi altında göstersinler”

Spor yazarı Atilla Gökçe ise Sinop'u anabolizma edecek bulunan takımın Sinopspor ismi altında birleşmesini istediğini vurgulayarak, “Amatörlük evresinde baş döndürücü zorluk çekti, Sinop temsili uğruna. Sinop vilayetini anabolizma kılmak için. İstanbul'daki Sinopluları bir arada tutmak, toplumsal bir dayanışma peyda etmek için. Çok bitap bir kulüpten lakırtı ediyoruz. Şimdi onlar baş döndürücü körpe bir coşku içerisindeler. 3. Lig'e pekleşmek düşüncesince bu zaman böylecene inşallah şişman efor sarfiyat ediyorlar. 3. Lig'e çıktıktan sonradan onlara bir tavsiyem olacak. Kızdırabilirim onları. Sinop ilindeki ilgililerle otursunlar, anlaşsınlar. Sinopspor olarak, İstanbul Sinopspor şekilde değil, futboldaki varlıklarını göstersinler. Türkiye'de en beğendiğim illerden birisi Sinop. Ben Sinop'u ortada olmaksızın aşırılmış oldum. Sinoplu kardeşlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural: “Yemekte bizim de tuzumuz olsun diyerek buraya geldik”

Deneyimli beceri yönetmen Yılmaz Vural da planlı organizasyona katkıda mevcut olmak düşüncesince geldiklerinin altını çizerek şu cümlelere arazi verdi:

“Futbol bir spor filan değil, buradaki Sinopluları birleştiren baş döndürücü ehemmiyetli bir toplumsal olay. O kentin tanıtımını karşıcı baş döndürücü ehemmiyetli toplumsal olay. Arkadaşlarımız da bunun farkında valimizle konuştu. Hepsi baş döndürücü ısıdam bakıyorlar. Bir dayanışma vakası bu. Bu akşam ezanı da dayanışmanın örneği. Takıma bir olanak bildirmek namına yapıldı. Biz de Atilla abi ile beraberce yemekte tuzumuz olsun diyerek buraya geldik.”

Adil Yıldız: “Bu sene bu ekibi 3. lige boşaltmak istiyoruz”

İstanbul Sinopspor Başkan Vekili Adil Yıldız, 3. Lig parolasıyla yola çıktıklarını vurgulayarak, “1977'de kurulan bir kulüpten bahsediyoruz. Formalar evlerde yıkanıyordu deminden şekil sorunu namevcut fakat şu anda siyasette, sanayide, insanoğlu yatırımında elan doğruluk etmiş bulunduğu kıymeti bulmayan ilin çocuklarıyız. Onun düşüncesince 20-30 pare sersem kafaya koyduk. Takımı bu sene 3. Lig'e boşaltmak istiyoruz. Hem millî basında arazi alarak hem iş adamları şekilde hem Sinop'un doyum lideri şekilde Sinop'u, İstanbul'da en dobra biçimde anabolizma kılmak istiyoruz. Bu açıdan Başkan Rafet Orhan baş döndürücü gayesi bulunan bir insan. Biz de bu hedefte bitmeme ediyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Yusuf Günay: “Her muhtelif desteği Sinopspor'a vereceğiz”

Galatasaray'ın emektar yöneticisi Yusuf Günay, İstanbul Sinopspor'a dayanak noktası vereceklerini belirterek, “Öncelikle Rafet başkanı hakeza bir tün düzenlemiş bulunduğu düşüncesince kutluyorum. Sinopspor, Sinopluların gururu olmaya bitmeme ediyor, şef durumda. umut ederiz ki bu sene böke olacak. Biz de elimizden mevrut herhangi bir muhtelif desteği Sinopspor'a vereceğiz. Bunu da doğruluk ediyor” diyerek konuştu.
Galatasaraylı emektar topçu Hakan Ünsal da geceye imzalı şekil göndererek katkıda bulundu.

Bora Akyol - Oğuzhan Ort - İsmail Yasin Akçın
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler