USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

İstanbul dünyanın ciharıyek yanından mevrut turistleri ağırlamaya bitmeme ediyor

Dünyanın ciharıyek yanından dinlence düşüncesince İstanbul'a mevrut domestik ve ecnebi turistler, sokaklarını dolaştığı tarihi kenti deneyimlemenin coşkusunu yaşıyor.

İstanbul dünyanın ciharıyek yanından mevrut turistleri ağırlamaya bitmeme ediyor
19-07-2022 20:04
İstanbul

Şehrin en aşırı görüşme edilen noktalardan Ayasofya Meydanı'nda, İstanbul izlenimlerini özetleyen turistler, kentin kültürel atmosferini aşırı sevdiklerini söyledi.

Güney Afrika'dan görüşme düşüncesince ilkin İzmir'e, sonradan İstanbul'a mevrut Cameron May, kentin ilkin kültürel atmosferinden etkilendiğini dile getirdi.

Türkiye'de yalnızca beş altı lafız konuşarak insanlarla yazışma kurulabildiğini tamlayan May, "Türk kullanmakta olanları hakkıyla aşırı nazik. Sizi aşırı başarılı karşılıyorlar. İstanbul aşırı cıvıl cıvıl ve burada tarihi zenginliği doğrudan hissedebiliyorsunuz. Eski camilerle acemi binaların ortada dobra ortak ahenk var. Türk mutfağı başkaca aşırı dobra ve benim damak tadıma uygun. Türkiye tedricen Güney Afrika'da tanınmaya başladı. Türk Hava Yolları'nı yeğleme ediyor insanlar." diyerek konuştu.

May, Türk kültürünün Güney Afrika'dan iyice ayrımlı olduğunu, şahısların aşırı edibane davrandığını söyledi.

ABD'den benzeri ve dostlarıyla İstanbul'a mevrut Chantelle Marie, eşinin Türk kökenleri olduğunu, o sebepten dolayı Türkiye'nin kendisi düşüncesince ayrı ortak önemi bulunduğunu dile getirdi.

Marie, Türkiye'ye evvel kat 15 sene ilkin geldiğini belirterek, şunları anlattı:

"Buranın enerjisi aşırı güzel, aşırı seviyorum. Eski ve yeninin uyumunu aşırı seviyorum. Zıtlıklar da öyle. Dini mekanlar ve cümbüş mekanları da bire ortak şekilde. Burada meydana getirecek aşırı bilinçlilik var. İnsanlar aşırı sıcakkanlı. Burada canlı arkadaşlarımız var. Yemeklerden iskenderi aşırı seviyorum. New York'ta da herhangi ortak devir Türk restoranında iskender yiyorum. Miami'den geldim. Orası ortak cümbüş şehri. Burası hâlâ ayrımlı herhangi ortak bilinçlilik var. "

İstanbul'a sonsuz geliyorum"

ABD'den mevrut Tenna Torres, ortak tur teknesinde çalıştığını ve sonsuz İstanbul'u görüşme ettiğini söyledi.

Torres, şunları aktardı:

"New York'tan geldim. Şarkıcıyım ve sonsuz buraya hulul şansım oluyor. Yemekler güzel, dekor dobra ve insanoğlu iyi. İstanbul'un tarihi noktalarını seviyorum. İnsanlar sonsuz meşguller. Burada ortak akıntı var. İstanbul'u arkadaşlarıma da haber mektubu ediyorum, demincek de annemle geldim. İstanbul da New York üzere kalabalık. Burası tarih ve çağdaş arasında, ikisine de cemaat ortak şehir. Türk insanını aşırı seviyorum aşırı nazikler."

"Tarihi aşırı etkileyici"

Çin'den Kapadokya ve İstanbul'a mevrut 5 nefis dost grubu da İstanbul izlenimlerini anlattı.

Çinlilerin ilkin Kapadokya'yı yeğleme ettiklerini kail Gao Rua, "Türk mutfağını aşırı sevdik. Bu evvel çağımız ilkin et ve tavuk yiyeceklerini aşırı seviyorum. Benim düşüncesince aşırı güzel. Çin mutfağı hâlâ aşırı göveri ağırlıklı ve kompleks. Türk mutfağı gördüğümüz kadarıyla et ve barbekü ağırlıklı. Çok az devir he ancak burayı aşırı sevdik. Burada dinin sansasyonel bulunduğu izlenimini edindik. Çin'de diyanet bu derece sansasyonel değil. Bu ayırt dikkatimizi çekti." değerlendirmesini yaptı.

Şzai Knua da evvel izlenimlerini "İstanbul'un havası aşırı dobra ve tarihi aşırı etkileyici. Kültür banko Çin'den aşırı ayrımlı doğrusu bunun düşüncesince buradayız. İlk izlenimim elbette ki yemekler üstüne oldu. Türk mutfağını aşırı sevdik. Buraya 5 dost adına geldik ve aşırı mutluyuz." laflarıyla dile getirdi.

"Gelmemde Türk dizileri sansasyonel oldu"

İngiltere'den yaz tatili düşüncesince İstanbul'a mevrut Mohammad Raza, Türkiye'yi aşırı sevdiğini ve buraya gelmesinde Türk dizilerinin sansasyonel bulunduğunu söyledi.

Raza, İstanbul'un kestirim ettiğinden hâlâ dobra bulunduğunu ve tarihi dokusunun kendisini aşırı etkilediğini belirtti.

Tatil düşüncesince İran'dan İstanbul'a mevrut Nazarin Şazari de Türkiye'yi aşırı sevdiğini, Türk ve İran kültürleri birbirine DOĞRU bulunduğu düşüncesince hususi ortak bağlam kurduğunu anlatım etti.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler