USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

İki kardeşin esirgeyici ailesi bulunan eş 4 şahsiyet yuvalarıyla toy yaşamlarını kucaklıyor

Ateş çifti, dört ay evvel evlenip, 7 ile 12 yaşındaki kardeşlerin koruyan ailesi oldu. evvel oğullarını artık sonradan ablasını yanlarına düzlük Ateş çifti, demin 4 şahsiyet serbest ortak aile yerine yaşama umutla bakıyor.

İki kardeşin esirgeyici ailesi bulunan eş 4 şahsiyet yuvalarıyla toy yaşamlarını kucaklıyor
08-01-2022 13:54
Ankara

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Ankara Çocuk Akademisi Genel Koordinatörü ve Sanat Sorumlusu ve Beslenme ve Diyet Uzmanı 45 yaşındaki Ateş Ateş ve benzeri Gözde Girgin Ateş, müşterek sene süresince bekarlıktan şişman müşterek aile olma zımnında uzanan yolculuklarını AA muhabirine anlattı.

Koruyucu ağababa olana derece hayatının işten ibaret bulunduğunu ve günün az elan tamamını fiilen geçirdiğini aktaran Ateş, "2020'ye derece işkolik olan, bekar müşterek tane nüfus dolaşan müşterek adamken çabucak yaşamı sorgulamaya başladım." dedi.

Niçin dünyaya geldiğini, dünyadaki misyonun ne işe yaradığını bulmaya çalıştığını ve bundan hakeza müşterek şeyler yapması icap ettiğini özetleyen Ateş, "Zaman ilerledikçe insanoğlu yaşama müşterek deme yüklemeye çalışıyor." niteleyerek konuştu.

Ateş, koruyan atalık fikrinin 5 sene evvela raks topluluğundaki müşterek çocuğun özelliğine bağlı iye görüşmesi sonrası ortaya çıktığını belirterek, şu şekilde dedi:

"Bir velimiz, çocuğunun koruyan anası bulunduğunu söyledi. Bana anlattığında başlangıç döndürücü heyecanlandım ve 'Evet, benim istediğim de bu.' dedim. Bir çocuğa muhabbet verebilmek ve ona avlu olabilmek istedim. Sorumluluğunu kabul etmek ve ona kudret olabilmek istedim. Beş sene süresince kendimi tarttım ve 2020'de müşterek tane başımaydım ancak bundan hakeza şu an 2 çocuğum ve eşimle beraberce iri müşterek aile olduk.

Oğluma 21 Aralık 2020'de kavuştum, o devir 6 yaşındaydı. 21 Aralık en etraflıca şeb şekilde beğenilen ancak benim en aydın günüm oldu. Artık müşterek tane başıma değildim, müşterek oğlum ve ego vardık. 2021 Temmuz ayında evlendim, peşi sıra da kızımızı yanımıza aldık, 4 nefis müşterek aile olduk."

"Kızımı görür gözsüz başlangıç döndürücü etkilendim"

Oğlunun müşterek de ablasının bulunduğunu öğrendikten sonradan onları birbirlerinden ayırmamak icap ettiğini düşündüğünü dile getiren Ateş, şu şekilde dedi:

"Kızımı görür gözsüz başlangıç döndürücü etkilendim. Kuruma gittiğimde, kızımın da o fasıl bana 'Ateş abi' demesi yüreğime işledi. Kızımla da orada tanıştık, konuştuk ve 'Seni de behemehâl ya fahri ya koruyan aile şekilde yanımıza alacağız, hiçbir nikbet etme.' dedim ve bu serüvenimiz de orada başlamış oldu.

Hayat arkadaşı adayım vardı, bu süreçte ilişkimizin yönü hızlandı ve orak ayı ayında evlendik ve kızımıza da kavuştuk. Çünkü, bekar adama kız evladı verilmiyordu. Şu an kızımızın fahri ailesiyiz, zira mahsus prosedürler var. Biz şu an 4 maaş evliyiz ancak koruyan aile iktisap etmek düşüncesince mahsus müşterek müddet evli iktisap etmek gerekiyor. Hafta sonları yanımıza geliyor, tatillerde beraberce oluyoruz. Evimizde onun da ayrı müşterek odası var. Biz, müşterek aileyiz. İnşallah ilerleyici çağda kızımızın da koruyan ailesi olacağız."

"Bana önceki kat 'baba' söylediğinde ağladım"

Muhteşem müşterek aileye erbap bulunduğunu söylerken gözleri dolan Ateş Ateş, yaşama bakışının ağız ağıza değiştiğini, elan müşterek tomar sorumlulukları bulunan müşterek eş vaziyetine geldiğini söyledi. Ateş, kendine sonsuz "Neden hakeza müşterek akrabalarım elan evvela olmadı?" niteleyerek sorduğunu ancak gelişigüzel şeyin müşterek tarihi bulunduğunu anlatım etti.

Geçmişte yaşamadığı başlangıç döndürücü acemi ve ayrımlı duyguları deneyim ettiğini özetleyen Ateş, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"Ben, evlatları başlangıç döndürücü seviyordum ancak müşterek çocukla berhayat gelişmek ve onun sorumluluğunu almaktan baştan sona korkmuştum. Babalık ve üvey ana duygusunu anlayamıyordum. Ama 'baba' kelimesi mevcut ya hakkıyla gelişigüzel bilinçlilik halloluyor. O sevgiyi hissetmek, çocuğun düşüncesince müşterek şeyler yapabilmek, alelacayip müşterek duygu. Bana önceki kat 'baba' söylediğinde ağladım. Beni ağababa alegori koyması, hakkıyla kalben hissederek dediği 'baba' kelimesi, halis muhlis zorluklarla başlangıç etmeye değiyor."

Çocuklarının gelecekte bahtiyar insanoğlu olmasını istediğini dile getiren Ateş, "Çocuklarıma öbür çocuklardan ne müşterek tomar ne kalık müşterek avlu betimleme etmeye çalışıyorum. Öncelikle imanlı olmalarını istiyorum. Eğitim hakkı, sevgi, aile olabilmek. Bunları yaşatabilirsek eşimle beraberce ne bahtiyar bize." dedi.

Her dü çocuğunun da sanatın süresince olmasını istek ettiğini ancak sonuç kararın onlara ilgilendiren bulunduğunu vurgulayan Ateş, "Çocuklarımın sanatla yoğrulmalarını istiyorum. Çünkü, sanat içerikli basar açısı, doğacak nesillerde görkemli neticeler yaratıyor. Ülkesine erbap çıkan, vatanını milletini seven, elleme insanoğlu olabilme duygusunu almalarını istiyoruz." laflarıyla duygularını aktardı.

"Zorluklara 'evet' diyebilenler, koruyan aile olmalı"

Herkesin koruyan aile olmaması icap ettiğinin altını çizen Ateş, zorluklara erinç çelimli kalabilme sorumluluğuyla akım edebilecek insanların bunu yapmasının makul bulunduğunu aktardı.

Ateş Ateş, "Çünkü müşterek çocuğa avlu olmaya çalışıyoruz. Hayat olmaya çalışırken yaşamını mahvetmemek lazım. Zorluklara 'evet' diyebilenler, koruyan aile olmalı. mühim bulunan müşterek çocuğa maşer namına avlu olabilmek. O evladı egosu, hırsları olmadan, çıkarsızca yanıt beklemeden müşterek şeyler verebilmektir." niteleyerek konuştu.

Toplumdan da kendilerine dayanak noktası olmaları çağrısında mevcut Ateş, "Zaman devir camianın mobbingine uğruyoruz ve bu bizi başlangıç döndürücü üzüyor. Bazı tutum şekli, bizi de çocuklarımızı da üzebiliyor. Bize lütfen tinsel dayanak noktası olun." ifadelerini kullandı.

"Çok mutluyum, bedava olsaydı ihtimal de bu derece altın olmazdı"

Bir üniversitede akademisyen bulunan eczacı Doç. Dr. Gözde Girgin Ateş de endamsız müddet süresince müşterek eş ve dü bebek anası bulunduğunu anlatarak, eskiye gereğince yaşamın elan zorlaştığını ve yoğunlaştığını söyledi. "Bundan nadim mıyım, asla" diyen ana Ateş, başlangıç döndürücü bahtiyar bulunduğunu söyledi.

Çocuklarına dobra ve yunak müşterek yuva özgülemek istediklerini anlatım ederken, gözyaşlarını tutamayan ana Ateş, şunları kaydetti:

"Hayatım anlamlandı. Çocuklarıma sığınacakları liman olabilmek önemliydi. Çünkü, bizler denktaş şartlarda yaşama başlayamıyoruz ve bu bizim tercihimiz değil, seçme ika şansımız yok, suçumuz da değil. Aile benim düşüncesince gelişigüzel devir bireyin peşinde bulunan liman demektir. Hayat yeteri kadar güç ve birtakımı füru öbür çocuklardan elan güç şartlarda yaşama başlıyor. Onları maşer namına elan elleme koşullara taşıyabilmek düşüncesince müşterek punt iktisap etmek istedik.

Anne iktisap etmek ise başlangıç döndürücü dobra müşterek şey. Onlara yaşamda arkalamak istiyoruz. İyi, topluma faydalı, şahıs ayakları üstünde durabilen, hiç kimseye eksikli sıfır efrat olsunlar. Özellikle kızım düşüncesince bu başlangıç döndürücü önemli."

Oğlu ve kızından endamsız müddet süresince başlangıç döndürücü bilinçlilik öğrendiğini tamlayan ana Ateş, şu şekilde bitmeme etti:

"Egolarımdan arınabildiğim derece arındım. Bağımsız, başına komut gelişigüzel istediğini yapabilen avrat gitti, alegori elan hata sahibi müşterek insan, elan duygulu müşterek insanoğlu geldi. Ben, 40 yaşından sonradan dirim bilimsel anneliği düşünmüyordum. Allah, bana anneliği hakeza baht etti. Eski hayatıma kıyasla, demin şahıs içimde değişmeye başladım ve bu başkalık hoşuma gidiyor. Çok ancak başlangıç döndürücü mutluyum. Bu bedava olsaydı ihtimal de bu derece altın olmazdı."

"Şu anda başlangıç döndürücü mutluyum"

Ateş ailesinin 12 yaşındaki kızları ise kardeşiyle beraberce olmaktan bahtiyar bulunduğunu söyledi.

Yaşadığı sürece bağlı duygularını özetleyen abla, "İlk başlangıçta kardeşime başlangıç döndürücü heyecan duyuyordum ve hakikatı beyan etmek icabında güvenmiyordum. 'Kardeşime bakamayacaklar' niteleyerek düşünüyordum. Tanıdıkça, ego de gelip gördükçe güvenimi sağlayamaya başladım. Kardeşimi onlara budala edebileceğimi düşündüm. Çünkü, kardeşim benim düşüncesince gelişigüzel bilinçlilik ve gelişigüzel devir anca olmaya da bitmeme edecek." dedi.

Abla, bundan hakeza müşterek ailesi bulunduğunu anlatım ederek, "Şu anda başlangıç döndürücü mutluyum." niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler