USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Hülya Avşar’dan esinlendi oyuncu oldu

Yakın sürede yayınlanacak ve mahalle yaşamını anlatacak bulunan ‘Bayrampaşa 11' dizisinin oyuncu ekibindeki adlı sanlı oyuncu Derya Yapanel, hayranı bulunduğu Hülya Avşar'dan etkilendiği düşüncesince oyuncu bulunduğunu söyledi.

Hülya Avşar’dan esinlendi oyuncu oldu
15-12-2021 13:09

3 senedir köpoğluluk sektöründe nice dizide canlandırdığı cibilliyet ile iyice yüzü sıcak gailesiz oyuncu çekimleri bitmeme fail ve mahalle coşkusunu baştan yaşatacak bulunan ‘Bayrampaşa 11' dizisinin oyuncu kadrosunda toprak aldı. Tamamen esbak yılları özetleyen ‘Bayrampaşa 11' dizisinde mahallenin kızı ‘Hilal' karakterini canlandıracak bulunan gailesiz oyuncu Derya Yapanel, çocukluğundan bu yana baş döndürücü sevilmiş bulunduğu ve namına hayranı bulunduğu Hülya Avşar ile dobra ortak projede toprak kabul etmek istediğini söyledi.

“Kendimi baş döndürücü bahtlı hissediyorum”
3 senedir köpoğluluk sektöründe bulunan gailesiz oyuncu Derya Yapanel, “Bu sektörde olduğum düşüncesince hakkıyla kendimi baş döndürücü bahtlı hissediyorum. Bu sene içinde baş döndürücü dobra projelerde toprak aldım. Çok dobra insanlarla tanıştım. Değerli sanatçılar ve oyuncular ile bu arada olduk. Güzel projelerde toprak kabul etmek ve bu mevzuda da kendimi ilerletmek istiyorum. Eğitimlerim sayı sürede bitmeme ediyor. Şuanda dobra ortak projede toprak alıyorum. ‘Bayrampaşa 11' dizisi ile geliyoruz. Çok dobra ortak kadro ve baş döndürücü dobra ortak ekibi var. Yönetmenimiz İlyas Çağlayan, Mustafa Çavluer ve Senaristimiz Mustafa Kabul tam ortak kadro kurmuşlar. Bende o ekibin içine mahallenin kızı Hilal şekilde engelleme edildim. Özellikle çağımızda mahalle kültürünü görmeye ihtiyacımız var. Rezidanslardı, projelerdi derken bir fazla fazla insanoğlu birbirlerini tanımıyor. Ben doğmuş çoğalma Bayrampaşalıyım. O kültürü de değiştirmeden sayı anlatıyoruz. Komşuluklarda, elleme günlerde, çirkin günlerde, hastalıkta ve sağlıkta iç içe olduğumuz düşüncesince hakkıyla baş döndürücü dobra ortak proje. Kısa devir içinde şaşırtı ortak kanalda yayınlanacak. Ben baş döndürücü mutluyum ve sabırsızlıkla bekliyorum. Benim düşüncesince köpoğluluk dair dönüm noktası olacak. Bayrampaşalı olduğum düşüncesince ayrı ortak coşku duyuyorum” dedi.

Küçüklüğünden bu yana Hülya Avşar hayranı bulunduğunu ve onu baş döndürücü sevdiğini kaydeden Yapanel, “Benim çocukluktan bu yana hakkıyla baş döndürücü sevdiğim insan Hülya Avşar. Kendisini baş döndürücü seviyorum. Kendisiyle ortak projede endamsız da olsa baş döndürücü dörtköşe dakikalar yaşadık. Kendisi baş döndürücü insancıl baş döndürücü diyabet hastalığı ortak insan. Çok dörtköşe ortak çağ geçirdik. Onunla değişik projelerde toprak kabul etmek istiyorum. Oyunculuğunu ve kendisini baş döndürücü aşkın beğeniyorum.Kendisine de bundan bahsettim zaten. Bu piyasaya kesinlikle girdiğimi ve müteaddit senedir bu işi yaptığımı konuşmuştuk. İyi yapmışsın demişti benim için. Ben gene namına teşekkürname ediyorum. İnşallah seni dobra projelerde görürüz demişti. Bende namına İnşallah sizinle diğer projelerde toprak kabul etmek isterim. Böyle ortak sohbetimiz olmuştu” biçiminde konuştu.

“Bol aksiyonlu karakteri kuşkulanmak istiyorum”
Yurtiçinde eğitimlerinin bitmeme ettiğini tabir fail gailesiz oyuncu Derya Yapanel, “Yurtiçinde terbiye aldım ve halen şimdi eğitimlerim bitmeme ediyor. Her eğitimde değişik şeyler öğreniyorsunuz. Bu az buçuk da kabiliyet ile alakalı. İçinizde var ise elhak hocalar buna eklenmiş yaparak sizi alelacayip ortak yere götürebiliyor. Yurtdışına da açılıp alelacayip ve ağır karakterleri kuşkulanmak istiyorum. Aşk konuları değil de, dedektiflik, polisiye ve gani aksiyonlu karakteri oynamayı baş döndürücü istiyorum. Karakterim de buna baş döndürücü yatkın. Onunla alakadar da gelişim eğitimleri de kabul etmek istiyorum. Dizilere ve filmlere izleyiciden çoğalma oyuncu şekilde bakmaya başlıyorsunuz. Kim ne yapıyor? Nasıl cereyan ediyor, kesinlikle yanıt veriyor. Bunun düşüncesince gani fazlaca saf izliyorum” dedi.

Selim Bayraktar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler