USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hamza Hamzaoğlu: “Daha iyi bir Rizespor olacağımızı düşünüyorum”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Geliştirmemiz müstelzim yönlerimiz hala mevcut fakat gelişigüzel güneş şimdi iyiye gitmemiz bizi bahtiyar ediyor ve umutlandırıyor. Adana Demirspor maçının arkası sıra şimdi iyi bir Rizespor olacağımızı düşünüyorum” d

Hamza Hamzaoğlu: “Daha iyi bir Rizespor olacağımızı düşünüyorum”
03-02-2022 22:18

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında başına gelebilecek Adana Demirspor maçının hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde sürdürdü.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını cevap veren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ekipman değme sabık gündüz hâlâ da iyiye gitmesinden büyüklük duyduklarını dile getirerek, “Bu çeşit aralar bizim düşüncesince de bir okazyon niteliğinde. Eksiklerimizi tamamlamak, az buçuk hâlâ oyuncularımızla değişik antrenmanlara ciddiyet hasretmek açısından ulusal aralar önemli. Hem sezonun yorgunluğunu bir nebze olsun atabilmek bununla birlikte kalık taraflarımızı perçinlemek düşüncesince aranın iyi geçtiğini düşünüyorum. Şimdi önümüzde bir Adana Demirspor maçı var. Adana Demirspor çelimli bir takım. İyi bir ekibe eş fakat tığ de çelimli bir takımız artık. Bazı şeyler bundan hakeza hesabına oturdu. Tabii ki gelişmemiş eksiklerimiz hala var. Geliştirmemiz müstelzim yönlerimiz hala mevcut fakat değme gündüz hâlâ iyiye gitmemiz bizi bahtiyar ediyor ve umutlandırıyor. Adana Demirspor maçı bu arada ile de hâlâ iyi bir Rizespor olacağımızı düşünüyorum” dedi.

"Fernandes takıma kuvvet katacak"

Transferi acemi gerçekleşen Gedson Fernandes'in takıma kuvvet katacağını vurgulayan Hamzaoğlu, “Başkanımız beni arayıp ‘Böyle bir gidiş var, ne dersin hocam?' söylediğinde bir duraksadım önce. Yani belkili evet mu gayrimümkün mı niteleyerek bir aklımdan geçirdim. Ondan sonraları elbette takımın zarfında bir yere aklımda oturtmaya çalıştım. Eğer mümkünse hakeza bir şeyin bizlere kuvvet katacağını düşündüğümü ilettim. Yönetimimizi de kutlama kartı ediyorum bu konuda. Gerçekten iyi bir aktarma hareketi niteleyerek düşünüyorum. Gedson takımımıza da kuvvet katacaktır” ifadelerini kullandı.

"Biz buraya istifa etmeye gelmedik"

Hakkında çıkan istifa dedikodularına da cevap sağlayan beceri eş Hamzaoğlu, “Ben de ağıt veremedim. Öyle bir nesne yok. Biz buraya istifa etmeye gelmedik. Tabii ki işler biçimsiz gider, bizim bu takıma bir yararımız olmayacağına inanırsak istifa da ederiz. Daha önceki de faydam olmayınca yaptığım oldu. Öyle bir nesne bahis konusu değil. Gerçekten pakt yönetimi ve başkanımızla aşırı mevzun bir düzentileme içerisindeyiz. Birbirimizi anlıyoruz. Şu anne derece bizim düşüncesince değme nesne uyumlu, sıkıntımız yok. Tabii transferde aheste olduğumuzu düşünebilirsiniz. Ama transferler böyledir. Sabır ister. Özellikle akıbet günleri hâlâ neşeli geçer. Bizim düşüncesince de böyle. Bu sabırla da bu emekleri sürdürüyoruz” dedi.

Eren Albayrak'ın hâlâ önceki Çaykur Rizespor'da oynamasını ve ekibi tanımasını üstünlük namına nitelendirdiklerini dile getiren Hamzaoğlu, “Eren de bizim beğendiğimiz strateji ettiğimiz bir oyuncuydu. Daha önceki burada da oynaması şişman bir avantaj. Kulübü tanıyor, Rize'yi tanıyor, halkını tanıyor, buranın hedeflerini biliyor. Onunla idman bizim zarfında keyifli, aramızda bulunduğu düşüncesince mutluyuz. Cemali orada bir tane üzere gözüküyordu gerçekte Alberk de bizim düşüncesince iyi bir alternatifti fakat Alberk'in oynayarak gelişmesini düşündüğümüz düşüncesince onu talip bir kulübe göndermeyi yeğleme ettik. İnşallah orada hâlâ aşırı müddet alır. Bizde burada Cemali ve Eren'le o alanımızı kapatıp seneye hâlâ çelimli bir kol namına başlarız” ifadelerini kullandı.

"Remy'nin hali kemiksiz değil"

Remy'nin durumunun hâlâ netleşmediğini, dümen ile görüşmelerinin bitmeme ettiğini laflarına ekleyen Hamzaoğlu, “Hem yönetimimiz görüşüyor bununla birlikte tığ kendisiyle görüşüyoruz onla da bir iki gündüz zarfında netleşecektir. Ayrılacağız mı bitmeme mı edeceğiz, kesinlikle bir nesne olacak göreceğiz. O sebepten dolayı şu anda sağlam bir nesne düşünmek istemiyorum” dedi.

"Başkanın söylemleri ağız ağıza onu ilgilendirir"

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran'ın katılmış bulunduğu TV programında yargıcı Cüneyt Çakır ile alakalı "Cüneyt Çakır‘ı benim maçıma kimesne veremez. Versinler o pik ekibi çıkartmayacağım, 3-0 yenik olayım. Cüneyt Çakır Türk futbolundan çıkmalı. Başka çeşitli Türk futbolu kurtulmaz" söylemleri karşı da düşünüm bildirme fail Hamzaoğlu, “Başkanın söylemleri ağız ağıza onu ilgilendirir. Onun hesabına yorum yapmam akıllıcasına değil. Biz ağız ağıza sahadaki işimize odaklanmış durumdayız. Benim oyuncularıma daima dediğim bir nesne var, maçlara çıkarken de daima söylerim. Bizim hakemle, rakiple, tribünlerle, rakip taraftarlarla işimiz yok. Biz ağız ağıza kişi işimize, sahada yapacağımız şeylere odaklanmalıyız. Biz bu biçimde sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Osman Kubilay Küçükmustafa

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler