USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın Ziraat Bankkart'ı yenme stratejisi "takım" ol

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Taner Atik, ekip yerine cereyan etmeleri şeklinde AXA Sigorta Efeler Ligi play-off finalinde eşleştikleri Ziraat Bankkart'ı yeneceklerini belirtti.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın Ziraat Bankkart'ı yenme stratejisi
27-04-2022 13:08
Ankara

Halkbank, finalde eşleştikleri müşterek ayrıksı Ankara kadrosu Ziraat Bankkart ile ferda Başkent Voleybol Salonu'nda karşılaşacak.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Taner Atik, AA muhabirine icra ettiği açıklamada, takımının CEV Challenge Kupası finalini kaybettikten sonraları zihnî kendisine düşme yaşadığını söyledi.

Kupa dönüşü Arkas Spor ve Fenerbahçe HDI Sigorta maçlarını da kaybettiklerini anımsatan Atik, ekibi baştan ayağa kaldırmanın havadan olmadığını anlatım etti.

Kulüp, uygulayım ekipman ve oyuncularla bu vaziyeti fark etmek düşüncesince güç gider ettiklerini dile getiren Atik, "Arkas Spor ile play-off'ta eşleştik. İlk maçı bölgemizde dobra oynamamıza karşın kaybettik. Maçtan elden sonraları sahanın ortasında sporcularımla müşterek güruh yaptım. 5 sene önceki yaşadığım müşterek tecrübeyi onlara anlattım. O tecrübemde gine hakeza müşterek maçı kaybetmiş, böylece böke olmuştuk." sanarak konuştu.

Konuşmalarının peşi sıra oyuncularının güveninin geldiğini aktaran Atik, Arkas Spor'u hem deplasmanda tıpkı zamanda alanlarında yenerek seride 2-1 yaptıklarını ve finale çıktıklarını belirtti.

Atik, finalde müşterek ayrıksı Ankara ekibi Ziraat Bankkart ile eşleştiklerini hatırlatarak, şöyleki bitmeme etti:

"Ziraat Bankkart'ı ve gailesiz antrenörü Mustafa Kavaz'ı kutlama kartı ediyorum. Genç müşterek antrenöre karşı, gailesiz müşterek çalıştırıcı kendisine savaşım edecek olmaktan da sonuç aşama itibar duyuyorum. Hak edenin kazanacağı müşterek hızlı olmasını diliyorum. Güçlü müşterek rakibe gönül rahatlığı baş döndürücü mukavemetli müşterek aldatmaca ortaya koymamız icap ettiğini biliyoruz. Ziraat Bankası atakta ve blokta ligin en ehemmiyetli ve en fizikli takımlarından birisi. Bunun bilincindeyiz. Hep söylerim, karşılaşma başlamadan o maçın hikayesi başlamaz. Bu maçın biraz manası var. Bankalar derbisi, Ankara derbisi. Bu yalnızca Türkiye'de izlem edilen müşterek derbi değil. Yıllardır fair-play çerçevesinde savaşım ediyoruz. Her maçtan sonraları dünyanın ayrı ayrı yerlerinden baş döndürücü müşterek tomar mesajlar alıyorum. Herkesin bu derbiyi izlem ettiğini biliyorum."

"Halkbank, değme devir ekipman oyunu oynayan uçan top ekibi oldu"

Oyuna layıkıyla takımda daima yer değiştirme yapabildiklerine dikkati çekici Atik, şu ifadeleri kullandı:

"Halkbank, tek devir müşterek oyuncunun yahut 6 oyuncunun üstüne oturmuş müşterek ekipman olmadı. Halkbank, değme devir ekipman oyunu oynayan uçan top ekibi oldu. Bu sene de aynısını yaptık. Play-off serisinde yaptığımız aktör değişimleri grup evresinde da yaptığımız şeylerdi. Bizim takımımızda geceli gündüzlü müşterek yer değiştirme var. Bizim gücümüz de buradan geliyor. Bazı genel ağ siteleri ve toplumsal iletişim araçları hesaplarında haftanın en skorer aktörleri seçiliyor. Bizim oyuncularımızdan hiçbirisi o ankette önde gelmiyor. Biz de ön plana çıkan müşterek aktör yok. Ön plana çıkan müşterek ekipman var. Bizim gücümüzün sırrı ekipman olmaktan geçiyor. Önümüzdeki maçlarda da bire müşterek gücü sahaya ulaştırmak düşüncesince mücadelemizi ortaya koyacağız."

"Artık final korkmak yetmiyor, finali tashih etmek istiyoruz"

Taner Atik, tamamı emeklerin karşılığının alınacağı o parçaya geldiklerini vurgulayarak, "Şampiyonluğu ve finali oynamayı bilici müşterek takıma gönül rahatlığı savaşım edeceğiz. Bizim de takımımız sabık sene finaller oynadı fakat bundan hakeza final korkmak yetmiyor, finali tashih etmek istiyoruz." sanarak konuştu.

Atik başkaca Ankara izleyicisini pik gelmesini ve bu dörtköşe anlara şahitlik etmesini istedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler