USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Elmas: Biz buradayız, görevimizin başındayız

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, kulübü süresince bulunmuş olduğu çetin vaziyetten çıkarmaya çalıştıklarını belirterek, "Biz buradayız, görevimizin başındayız." dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Elmas: Biz buradayız, görevimizin başındayız
29-01-2022 19:45
İstanbul

Sarı-kırmızılı kulübün 12 Ocak'ta toy yüz koronavirüs salgını zımnında ertelenen hanuman kocaoğlan normal sedir müesses toplantısı, videoteyp danışma yöntemiyle gerçekleştirildi.

Toplantıda üyelerin görüşlerinden sonradan musahabe karşılayıcı pakt başkanı Burak Elmas, kulübün problemlerini beraberce çözmeleri icap ettiğini dile getirerek, "Biz namzet olurken, bu arzuyla ortaya çıktık. Fakat gösterici dayanıklı anca olmuyor. Bu alevden gömleği giyinmeye hepsi tam değil, bunu almak gerekir. Bugün benim yerimde ki olsa bu zorlukları yaşayacaktı. Bunun düşüncesince hepsi tam değil. Bu hakikatı ortaya atmak lazım. Ben ve öbür namzet arkadaşlar, bu çetin çağda Galatasaray'a hal elde yapmak düşüncesince namzet olduk. Genel kurulumuzun teveccühüyle hile kurulumla seçildik. Sonra da tamamı Galatasaraylıları, sorunları nakız iradesi göstermeye çağırma ettik. Böyle müşterek irademiz var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübünün ehemmiyetli mali sorunları bulunduğunu vurgulayan Elmas, şunları kaydetti:

"Aslında hepimizin 'Galatasaray'a müşterek nesne olmaz.' niteleyerek kartopu kabilinden büyüttüğümüz ve bugün içerisinden nite çıkacağımızı tartıştığımız mali durum, Galatasaraylıların beraberce gücün çıkabileceği müşterek durum. Bir hile kurulu, ki olursa olsun, müteaddit yılı olursa olsun bu halden biricik başına çıkamaz. Camianın eksiksiz dinamiklerinin müşterek araya gelmesi lazım. Fakat camiamızda akıbet zamanlarda oluşuk müşterek alışkınlık var. Konular ve analizör üstünden değil, bireylere dokunca vererek yahut onları ortadan kaldırarak sorunları çözdüğümüzü öngörüyoruz. Fakat eşhas gelip geçiyor hemen Galatasaray'ın sorunları çözümsüz namına bitmeme ediyor ve değme sabık gündüz büyüyor. Yönetim müesses namına hal önerilerine değme devir masamız açık."

Burak Elmas, üyelerin para aktarımı yorumlarıyla ilgili, "Transferle ilişik her insanın zat görüşü olabilir. Biliyorsunuz umumi anlamda spor, her insanın baş döndürücü apaydın ve zat görüşünün bulunduğu müşterek yer. Sonuçlarını da gücün sahada oyuncuların performansıyla değerlendireceğiz. Umarım bundan ahir performansımızla da değişik müşterek düşün oluşur." değerlendirmesinde bulundu.

"Biz buradayız, görevimizin başındayız"

Burak Elmas, hile kurulundan ayrılanlar üstünden kurgu yapılmaması icap ettiğini anlatarak, "Galatasaray'ın başta bu zamanında hile kurulunda idman baş döndürücü havadan değil. Bazı arkadaşlarımızın çalışırken görüşleri, fikirleri değişik olabilir. Buna hürmet istihbar eylemek geçişsiz ve ayrılırken de aklık boşanmak lazım. Biz buradayız, görevimizin başındayız. Kalan arkadaşlarımızla çalışıyoruz." niteleyerek konuştu.

Elmas, bir takım üyelerin yönetimin güvenoyuna gereksinimi olduğuna müteveccih eleştirilerine, "Kime göre, neye göre. Güvenoyu değme devir istem edilebilir. Tüzüğümüz bellidir. Biz elimizden geldiği denli tamamı camiamızın hal önerileriyle beraber, Türk futbolunda eksiksiz kulüplerin arasında bulunduğu bu çetin halden Galatasaray'ı çıkarmaya çalışıyoruz. Bunu da biricik başımıza değil, camiamızın desteğiyle yapmayı istiyoruz. Kolay müşterek çağda olmadığımız baş döndürücü aşikardır. Ancak en azından bu irademiz var. Elimizden geldiği, saat verildiği sürece bunları hazırlamaya bitmeme edeceğiz." yanıtını verdi.

"Florya ile ilişik daha sunulmuş müşterek plan yok"

Burak Elmas, Florya ve Riva projeleriyle ilişik gündeme mevrut nice haberin hakikatı yansıtmadığını dile getirerek, laflarını şu halde sürdürdü:

"Bu projelerle ilişik gündeme getirilen rakamlar hakikatı yansıtmıyor. Florya ile ilişik şayet umumi kurula müşterek plan gelirse, baş döndürücü ayrıntılı müşterek halde gelecek. Genel kurulun alacağı değişmeyen elhak hepimizin ikrar edeceği müşterek değişmeyen olacak. Ortada daha sunulmuş müşterek plan yok. Çok zait halde değişik bilgiler görebilirsiniz. Riva ile ilişik bahsedilen rakamlar arasında yok. Bu rakamlar maatteessüf camiamızı kusur yönlendiriyor. Çok şişman müşterek sağlık vürut potansiyelini müşterek kenara bırakıyorum Riva'da şu anda aldığımızın dışında, ödediğimiz repo sayesinde gelirin hiçbir gelmeme ayrıca hesabına verecekli kalma riskimiz var."

Elmas, TFF 2. Lig takımlarından Niğde Anadolu FK'nin alınmasıyla ilişik eleştirileri de şu halde yanıtladı:

"O anda aceleci akım yazar o kulübü almamız gerekiyordu. Kulüp yatırıma açıktır. Arzu fail tamamı Galatasaraylılar yatırımcı namına katılabilir. Gizli müşterek kombinezon değil. Bir altyapımız var, gücün 17-19 gözyaşı gruplarından sonradan dışarıya kiraladığımız baş döndürücü müşterek tomar oyuncumuz var. Bu oyuncuların çokları madun liglerde oynuyor. Doğru yanlışsız müşterek değer almadan kiralık veriyoruz. O takımlarda oynamıyorlar, gelişimlerini izleme edemiyoruz. Amaç Galatasaray'ın altyapısında oynayan ve bambaşka bölgelere kiralık verdiğimiz oyuncuların gelişimini izleme eylemek ve onları elan güçlü müşterek ligde evvel 11'de oynatarak, gelişimini sağlamak. Galatasaray'ın geleceği düşüncesince yaptığımız hamleler. Bunlar da denetime açıktır."

Elmas, pakt üyeleriyle esbak videoteyp danışma yönetimiyle gerçekleştirdikleri görüşmede müşterek üyenin, derinliğine seneler Galatasaray Adası'nın müdürlüğünü karşılayıcı Süleyman Öztürk'e müteveccih sözlerinin ikrar edilemez bulunduğunu belirterek, "Maalesef müşterek üyemiz, baş döndürücü giranbaha Süleyman Bey ile ilişik hiçbir Galatasaray ortamına yakışmayacak bir takım cümleler kurdu. Biz o anda müşterek şeyler hazırlamaya çalıştık, evvel kat yaptığımız müşterek görüşmede ihtimal müşterek rötar ergin olabilir. Özellikle ego bizzat bunun baş döndürücü kusur olduğunu, Sayın Süleyman Öztürk'ün Galatasaray'a baş döndürücü şişman hizmetler verdiğini söyledim. Güzel sabık bilgilendirme toplantısını da bu lezzetsiz ve bahtsız vakaya indirgemememiz lazım. Ben orada müstelzim konuşmayı yaptım. Doğruyu anlatım etmeye ve bu yanlışın altını çizmeye çalıştım." halinde düşün belirtti.

Ural Aküzüm'den Niğde Anadolu FK ile ilişik eleştirilere cevap

Galatasaray Sportif AŞ Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm de toplantıya bağlanarak Niğde Anadolu FK ile ilişik eleştirilere yanıt verdi.

Niğde Anadolu FK'nin müşterek baş döndürücü ortaklı iştirak bulunduğunu özetleyen Aküzüm, şunları kaydetti:

"Bu firmanın sahibi 1481 Futbol Yatırımları AŞ'dir. Galatasaray Spor Kulübü Derneği ve iştiraklerinin kasasından bu satın ikrar ika düşüncesince şu anne denli müşterek kuruş çıkmamıştır. 1481 Futbol Yatırımları AŞ'nin ortakları, benim de zarfında olduğum 8 Galatasaray Kulübü üyesidir. Niğde Anadolu FK'ye envestisman karşılayıcı kişiler, buradan müşterek sağlık ika önünde bulunan eşhas değildir. Aksine Galatasaray'ın uçucu kol uygulamasına dayanak noktası düşüncesince yapılmıştır. Başkanımız Burak Elmas çeşidinden göreve getirilmiş kişilerdir. Şu anda Niğde Anadolu FK'de Galatasaray 19 Yaş Altı Takımı'ndan 4 topçu var. Bu kol müsabık müşterek kol değil, futbolculara oynama garantisi verici müşterek takımdır. Bu Galatasaray'a işlev eylemek düşüncesince mamul müşterek anlaşmadır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler