USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'nin Macar futbolcusu Szalai, Trabzonspor maçından umutlu

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 6 Mart Pazar haset alanlarında Trabzonspor'a üzerine oynayacakları maçta güzel birlikte son alacaklarına inandıklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin Macar futbolcusu Szalai, Trabzonspor maçından umutlu
02-03-2022 16:39
İstanbul

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde meydana gelen antrenmanın peşi sıra matbuat çalışanlarının sorularını cevap veren Szalai, Kasımpaşa müsabakasını kazanmanın menfaatlerini aşırı bahtiyar ettiğini belirtti.

Ligdeki akıbet 3 maçı kazanmalarının önemine yer veren 24 yaşındaki oyuncu, "Son maçı kazanmamız tabii bizleri aşırı bahtiyar etti. mühim beraberinde 3 benek elde ettiğimizi düşünüyorum. Son 3 maçta 3 yengi aldık ve bu da biz düşüncesince sevinme verici. Pazar haset oynayacağımız ehemmiyetli beraberinde maçımız mevcut ve bunun düşüncesince çalışıyoruz. En iyisini gerçekleştirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli taraftarların Trabzonspor maçı öncesinde başlatmış bulunduğu kampanyanın menfaatlerini aşırı bahtiyar ettiğini aktaran Szalai, "Taraftarların karşılaşma süresince akıbet dakikaya denli desteğine ihtiyacımız var. İyi beraberinde biçimde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Umuyorum ki meşbu tribünler uğrunda oynarız. Taraftarların desteği aşırı ehemmiyetli ve aşırı ihtiyacımız var. Umarım daima baş başa kalburüstü beraberinde kavram elde ederiz." sanarak konuştu.

Takımda dobra beraberinde hava bulunduğunu dile getiren Macar futbolcu, şöyleki bitmeme etti:

"Maalesef eskiden dobra maçlar çıkaramadık. Türkiye Kupası'ndan ve UEFA Konferans Ligi'nden elendik. Bu dobra olmadı. Ancak kafamızı kapatmak istiyorduk ve şimdi aşırı çalışmamız gerekiyordu. İyi beraberinde biçimde fiilen adam ballanmak istiyoruz. Maalesef sol acımasız pozisyonunda oynayan grup dostlarım hastalıklı bulunduğu düşüncesince sol acımasız pozisyonunda oynadım. Daha evvel de bu mevkide oynamıştım. En iyiyi hazırlamaya çalışıyorum. Benim düşüncesince pozisyondan artma takıma verdiğim yardım önemli. Geçmiş maçlarda kusursuz performanslar sergilediğimi söyleyemem. Bundan sıyrılıp şimdi iyisini ortaya koymam gerekiyordu. Oynadığım maçlarda bunu de elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum."

Szalai, Türkçesini geliştirmesinde grup arkadaşları ve pakt tercümanlarının şişman görevi bulunduğunu da kaydetti.

"Arda şişman beraberinde kabiliyete sahip"

Attila Szalai, dinç grup arkadaşı Arda Güler'in şişman beraberinde kabiliyete ehil bulunduğunu anlatım etti.

Arda'nın topla aşırı çarpıcı beraberinde aktör bulunduğunu vurgulayan Szalai, "Arda, şişman beraberinde kabiliyete sahip. İyi de beraberinde karakteri var. Aynı biçimde antrenmanlarda da hararetli düzen biçimde çalışıyor. Sürekli bellemek düşüncesince sorular soruyor. Futbol ve gıda dair sorular yöneltiyor. İyi beraberinde hevesli bulunduğunu söyleyebilirim. Yüksek beraberinde potansiyele sahip. Şu anda dobra yolda. Tabii ki titiz de iktisap etmek gerekiyor. Arda denli dinç yeteneklerin üstünde bası oluşturmamak gerekiyor. Zamanla aşırı şimdi dobra olacağını düşünüyorum. İyi beraberinde cibilliyet ve dobra beraberinde futbolcu. Bizler de onu desteklemeye bitmeme ediyoruz." biçiminde düşün belirtti.

Szalai, beraberinde matbuat çalışanının Avrupa'ya transferine bağlı sorusuna ise "Ben nakil mevzularını düşünmüyorum ve odaklı değilim. Bu yüz dedikodulara aldırış etmiyorum. Şu anda biricik mihrak noktam Fenerbahçe üzerine. Her gündüz takıma yardım getirmek düşüncesince derin biçimde çalışıyorum ve takıma yardım getirmek da benim düşüncesince en önemlisi." cevabını verdi.

Trabzonspor maçında taraftarın desteğini beklediklerini tekrarlayan Szalai, "Tabii ki biz pakt tarihinin bilincinde bulunan oyuncularız. Ama akıbet zamanlarda maatteessüf bökelik elde edemedik. Bizim en şişman arzumuz bu. Bizler de bunun farkındayız. Şampiyon iktisap etmek en şişman isteğimiz." ifadeleriyle laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler