USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'den 'Şimdi Hesap Zamanı' paylaşımı

Fenerbahçe Kulübü, Aziz Yıldırım ve emektar yöneticilerin aklanma kararının onanmasının peşi sıra ortak ileti yayımladı.

Fenerbahçe'den 'Şimdi Hesap Zamanı' paylaşımı
27-12-2021 17:28

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin, 'Futbolda Sözde Şike Kumpası' davasında aklanma kararının Yargıtay 5. Ceza Dairesi çeşidinden onanmasının arkası sıra Fenerbahçe Kulübü resmi genel ağ sitesinden de yanında izah yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere toprak verildi:

"‘Biz Fenerbahçeyiz” diyenlerin yanında araya geldiği; tanınmış tarihimize koşulmak maksut lekenin gözyaşlarıyla, kendince teriyle, sevdasıyla yıkandığı tanınmış direnişimiz, BUGÜN BİR ZAFER OLDU!
Haksızca hukuksuzca milyonların canını yakanlar, Fenerbahçe aldatma yapmış oldu diyenler bugün yanında hâlâ hatırlanmamak neredeyse tarihe gömüldüler!

AMA BİZ
Hep hatırlayacağız;
Haksızlığı,
Onursuzluğu;
Yüreksizliği,
Kulübümüze ve camiamıza yakışır tanıdık muameleleri
Alın terine ve ülkesine çıyanlık edenleri!

Hiç unutmayacağız, unutturmayacağız;

Büyük Fenerbahçe'nin, şişman Fenerbahçe taraftarının soyluluğundan doğan ve vicdanları ‘tertemiz kendince teri' ile dolduran kuvvetini!

Ve bugün;
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın emriyle Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ilişkin ekiplerin yaptığı amacı ve maksadı muhtemelen bulunan beceri ve fiziksel strateji tetkik sonucunda zamanın FETÖ polisi, savcısı, hakimi, medyası çeşidinden ciharıyek koldan 3 Temmuz 2011 tarihinde başlatılan,
27 Mart 2017 tarihinde ise Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "Beraat kararlarının onaylanması ve İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararın onanması" anlamında bildiri yaparak dosyayı davanın görüşüldüğü Yargıtay 5. Ceza Dairesi'ne göndermesiyle bitmeme eden ve BUGÜN YARGITAY 5. CEZA DAİRESİ, TEMYİZ İNCELEMESİNİN sona ermesiyle VİCDANLARDA TERTEMİZ bulunan CAMİAMIZ, HUKUK uğrunda de bundan sonra TERTEMİZ!

Yazılanların, çizilenlerin ve suçlamalara inananların tersine 3 Temmuz'dan bugüne Başkanına, Yönetimine, sahadaki kendince terine cemaat çıkan ve mümin camiamız, 10 yılı fazla süredir bitmeme eden ‘ONUR VE HUKUK' mücadelesini kazandı.

Başkan ve yöneticilerimizi sert parmaklıklar arkasına köle etmeye çalışsalar da, konuşu çöküşümüzün fitilini yakmaya çalışmış olsalar da; yanında asrı aşan gücün, şanın, mücadelenin adıdır, Fenerbahçe!
Dününde enerjisini taraftarından almış bulunduğu kabilinden yarınlarına da taraftarının coşkusuyla revan Sivil Toplum Kuruluşu'dur, Fenerbahçe!

Fenerbahçe, direndi!

FETÖ çeşidinden kurgulanan, en ıvır zıvır ayrıntısına derece milyonları ele geçirmenin hesabının yapıldığı bu mülevves düzenin başkaldıranıydı, Fenerbahçe!

Vatan'da, Metris'te, Çağlayan'da, Silivri'de; Anıtkabir'de, Cadde'de, Köprü'de, Tribün'de manşet ablukasında, gencinden yaşlısına hanımından çocuğuna yenen biber gazında, ışıksız gecenin sessizliği Fenerbahçelilerin gözyaşları ve Fenerbahçelilik sevdasıyla bozuldu.

Evlerinden tahsil edilen yöneticilerimiz, operasyoncular çeşidinden didik didik aranan kulübümüz ve buna nağme çıkarmayacağını düşündükleri milyonlarımız vardı.

Ama o nağme noktayı geldi ‘cezalı maç' sanarak eş ve evlatların stadımızı dolduruşu oldu; noktayı geldi Metris'i ev tutanların ‘bu Fenerbahçe'nin itibar mücadelesidir' atasözü şekli.

UEFA'nın Futbol Takımımız düşüncesince verdiği Avrupa kupalarından ‘men' sonucu karşısında da yanında beli Fenerbahçeliler; hususi Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasıyla baş başa maruz hükümlerin, bundan sonra sadece esastan değil, şeklen de evlilik dışı oluşu karşısında da yerinde mücadelesine bitmeme etti.

Her yanında paydaşımızla 10 yılı fazla süredir verdiğimiz bu mücadelede anca şeyler yaşadı ki kulübümüz, taraftarımız, camiamız ama o büyüklüğünden tek nesne kaybetmediği kabilinden en ehemmiyetli değerlerimizden bulunan derneklerimizin çalışmalarıyla da enerjisini perçinledi.

Vicdanlarının emirlerine muhalif, ulusal namuslarına karşıt akıntı edenler şurası onama etmeli ve şuna inanmalıdır ki;

Fenerbahçe,
Fenerbahçeliler,
Ve Fenerbahçelilik,

Televizyonda ahkam kesenlerden(!), rüzgara uyarınca akıntı edenlerden (!) gazetelerde köşelerine sığınanlardan(!), devletin içerisine dağılma edenlerden(!) baş döndürücü ama baş döndürücü hâlâ büyüktür ve yenilmezdir.
Milyonların yüreklerini kanatanlar düşüncesince önce gündüz ne dediysek bugün onu yaşıyoruz ve bu yolun böylelikle ışıltılı mevki güneşi bundan sonra halis muhlis açıklığıyla görülmektedir. Bu topluluk da o güneşe ulaşmıştır.

3 Temmuz Fenerbahçe'nin al çizgisidir; 3 Temmuz Fenerbahçe'nin duruşudur ve hepimiz bu duruşu tek devir kaybetmeyeceğiz. Bu duruşumuz tarihin sayfalarında kıymetli harflerle toprak alacaktır.

Sarı ve Lacivert'in çevresinde yanında ırmak kabilinden coşup taşan, mücadeleyi onama etmiş bizler; bütünlüğümüzü ve bağımsızlığımızı yıldırma eden hususiyet dışı birtakımı tutkulara inancımız, irademiz ve kararlılığımızla en iyi cevabı; cemaziyelevvel de verdik, bugün de veriyoruz, ferda da vereceğiz.

Ve biz;
‘Biz Fenerbahçeyiz' diyenlerdeniz

ŞİMDİ HESAP ZAMANI"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler