USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: 'Olayı tersine çevirmek için elimizden geleni yapacağız'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizlispor maçından sonradan meydana getirdiği açıklamada, "Ligde de uzaktayız. Maalesef hoppadak Avrupa kaldı. Orada da aşırı iri muvaffakiyet elde ettik. Bunların kusursuz tersine. Olayı tersine çevirmek için elimizden geleni yapacağız.

Fatih Terim: 'Olayı tersine çevirmek için elimizden geleni yapacağız'
29-12-2021 09:38

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda branşında karşılaşmış bulunduğu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'a penaltılarda yenmiş başüstüne ve elendi. Maçın arkası sıra planlı matbuat toplantısında mütekellim Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "İstemediğimiz şeyler oluyor. Böyle ortak maçı da kaybediyoruz. Tek kermen oynadığımız, 15-20'ye DOĞRU durum bulduğumuz maçı kaybediyoruz. Kaybettiğinizin penaltısı, 1-0'ı yok. Turu geçemediğimizde ayrımsız nesne benim için. Birkaç pozisyonda kendiliğinden henüz elleme bulunan pozisyonda bulunan hiç kimseye küf vermedi.

Kendileri alaşağı etmek hevesi herhalde. Ligde de uzaktayız. Maalesef elden Avrupa kaldı. Orada da baş döndürücü şişman muvaffakiyet elde ettik. Bunların dört dörtlük tersine. Olayı tersine çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Kulübümüzün ve bizim ortaya koyduğumuz bu projeye güveniyorum. Gençlere de güveniyorum, vebal yapacaktır. Yalnız içtenlikle göstermek istiyorum ki kendim de dahil, Galatasaray'a dokunca ödeme ihtimali bulunan rastgele şeyin önüne geçerim.

Maçlar kaybediliyor. Bu sürprizler de oluyor. Hakeme yegâne nesne soracağım. Çünkü bedelini ödemeyen yegâne eğin onlar. 4 kıta henüz köşe olsaydı attıracak mıydı? Kulübümüzün konuşu planı doğrultusunda futbolun istikbaline yaptığımız bu yatırıma baş döndürücü güveniyorum. Hem önümüzdeki devir dilimi içine başarıyı, bununla birlikte geliri sağlayacağına inanıyorum. Geliri sağlayacak ortak envestisman şekilde görüyorum. Biraz devir gerekiyor gençlerimize. Umudumuzun mevcut bulunduğunu da tekrarlıyorum" sanarak konuştu.

"Okan'ı vermemizin nedeni oynamasıydı"

Okan Kocuk'un Giresunspor'a kiralanmasının yazı dahilinde bulunduğunu tabir fail Terim, "Okan'ı vermemizin nedeni oynamasıydı. Çok doğruydu. Nasıl Yunus'u verdiysek. Çok eğlenceli yorumlar duyuyorum. Bize üzerine da en elleme oynamalarını söylüyoruz. Okan'ı karşılaşma eksiğini gidermesi için Süper Lig'de ortak takıma verdik. Yunus bana dü kat geldi, kıymetlendirmek istediğini söyledi.

Çok da akilane yaptık. Oynayacak, art dönecek. Okan'ı verirken, Fatih, İsmail, Muslera ve Cankat ile bu arada 4 kişiydi. Muslera'nın sakatlığı dimağımızda yoktu. Fatih kendisini ayrıksı takımda oynamaya henüz apiko hissettiği için, he dedik. İsmail'i dü yıl Kayseri'de tecrübelendirdiğim için onu koydum. Başarısız ergin olabilir. Hataları varmı evet. 15-20 kıta aktör kiraya verdik.

Kiraya verdiğimiz rastgele oyuncumuzun gönlü razı olmaksızın göndermedik. Bu derece gol kaçırdığımız ortak ortamda kalecinize kızamazsınız. 38 kıta şut atılmış. Burada bundan hakeza söylenecek lakırtı bizedir. Dediğim gibi, Galatasaray'a dokunca verecek mevcut ise kendim müdahale hepsinin önüne geçerim. Müsaade etmem kendime de" biçiminde konuştu.

"Teknik yönetmen yetiştirmiyor yorumları yapanlara söyleyecek lügat bulamıyorum"

Fatih Karagümrük'ün emektar Teknik Direktörü Francesco Farioli'nin beceri kadroya katılmasıyla ilgilendiren çıkan haberlerin akilane olmadığını kail tecrübeli beceri adam, "Haberim yok. Yalanlar dönenceli gidiyor. Ben on paralık görüşmedim karşılaşma haricinde. Birçok insan ön görülüyor. Klasik halini aldı akıbet zamanlarda. Hatta beceri yönetmen yetiştirmeme vakası ile birleştirdiler. Türk futbolunun akıbet 50 senesinde rastgele kademde bulundum. Çok da cıvıl cıvıl ekiplerle çalıştım.

Somut kandırıcı şekilde bakmış olduğunuzda en ortak tomar şampiyona yaşayan, en baş döndürücü yengi düzlük nice ilki yapan, toy ortaya konan ortak baş döndürücü şeyin karşısında Fatih Terim yazan ortak adamım ben. Eğer hakeza ortak muvaffakiyet vara gerisinde şişman ortak kol vardır. Kimse yegâne başına en yukarı ölçüde bu derece kalamaz. Bu kimse yorumların en ilkin gecesini, gündüzüne katarak namına bilirkişi bulunduğu bölgede çalışan, şişman güç harcama eden, haricen ayrıksı elleme yaşamdan vazgeçen bu bireylere şişman hürmetsizlik bulunduğunu düşünüyorum.

Dünyanın en havadan şeyi o ortak şeyler muvaffak olmak için etkin bireylere nahak yere yere konuşmaktır. Teknik yönetmen yetiştirmiyor yorumları yapanlara söyleyecek lügat bulamıyorum. Anlamak da ağırlık çekiyorum. Böyle ortak özellik ne benle ne başkanla gündeme gelmedi. Dünyanın ne takımında daima hakeza ortak ş gördünüz. 24 sayaç canlı kodifikasyon biz birer parçasıyız. Tüm emek vermek dostlarım günün rastgele acilen bu takımın başarısı için çalışıyorlar.

Benim araştırma görevlisi antrenörlerimi beğenenler olmadı hiç. Takviye olabilir mu, olabilir sebep olmasın. Ben adamcağızla on paralık görüşmedim. Bizim maçlara geldiğini biliyorum. Bana bulunan saygısını biliyorum. Bize ulama vereceğine inandığım ortak nesne olursa, donanımlı, tecrübeli, doğacak vaat fail çelimli adlara rastgele devir kapımız açık. Merak etmeyin ego Galatasaray için en akilane sonucu veririm. Yarın sabahleyin başkanla görüşeceğim. Konuşulacak o derece özellik mevcut ki, baş döndürücü ayrıksı yerlerdesiniz. Nedendir bilmiyorum. Gerekirse kuvvetlendirme de yapılır" değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Terim akıbet olarak, Rumen topçu Olimpiu Morutan'ın kabiliyetlerinden şüphelerinin olmadığını ve henüz da gelişeceğini söyledi.

Oğuzhan Ort - Uygar Aydın
 

İLGİLİ HABER
Galatasaray, evinde kupaya veda etti Galatasaray, evinde kupaya veda etti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler