USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: "Kazanmak bizi çok ileriye götürecek"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı evveliyat icra ettiği açıklamada, "Kazanmak bizi çok ileriye götürecek" dedi.

Fatih Terim:
20-10-2021 21:15

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda ferda Rus kadrosu Lokomotiv Moskova ile oynayacak. Mücadele önceleri uran yönetmen Fatih Terim, matbuat personellerinin sorularını yanıtladı.

Ligde presli ve topa ehil bulunan anlayışını bu maçta da yansıtıp yansıtmayacakları sorusuna Terim, “Arkadaşımızın sordurulmuş yer aldığı soru, bizi güzel tanıdığını gösteriyor. Oyunumuzda gerçeklenmiş ki birtakımı önemsiz dokunuşlar olacaktır lakin iri birlikte farklılık kimesne beklemesin. Çünkü dingildemek istediğimiz birlikte hile var. Bunun ilişkin ısrarla bitmeme ediyoruz. Zaman devir çok değerli yaptığımız oluyor, devir hin da birtakımı hatalarımız oluyor. Oyun anlayışımız bitmeme edecektir” niteleyerek konuştu.

Lokomotiv Moskova ekibi kendince ise Fatih Terim şu değerlendirmeyi yaptı:
“Yeni sarıklı Markus oldu. Aşağı fevk ayrımsız şeyi söylemiş bizim için. Galatasaray çok bası yapıyor ve taktik disiplinden on paralık kopmuyor kabil birlikte açıklaması var. Dolayısıyla hile anlayışımız kelimesi kelimesine bitmeme edecek. Lokomotiv'e ulaşınca Lokomotiv Moskova'yla ecnebi değiliz. Şampiyonlar Ligi'nde devir hin bu arada oluyoruz. Bazen biz yeniyoruz birtakımı bazı onlar Stadın karşı açılışında da biz vardık. Lokomotiv Moskova maçtan ilkin sarıklı değişikliğine uğradı. Bu yıl Türkiye Ligi'nde de birtakımı bazı oynayacağımız takımlarda sarıklı değişikliği oluyor. Lokomotiv güzel birlikte takım. İyi aktörleri var. Zaman içerisinde bulunmuş yer aldığı yerden henüz ilerde olacaktır. İyi birlikte ekipman bulunduğunu ferda göreceksiniz. Oyuncularıma ağır ve güzel birlikte takımla oynayacağımızı söyledim.
Muhakkak ki zat ligimizde oynadığımız maçlar ile Avrupa Ligi'nde oynadığımız değişik oluyor. Bu ölçüde oynanan maçlar farklı. Güçler de değişik oluyor. Dolayısıyla ekipman üstünde birtakımı değişiklikler, birtakımı önemsiz oynamalar olabilir.”

“Grupta rastgele obje olabilir"

Bulundukları grubun Şampiyonlar Ligi ayarında bulunduğunu henüz ilkin tabir ettiğini tamlayan deneyimli uran adam, gruptaki yarışma kendince şu görüşlerini dile getirdi:
“Dört puanla biz öndeyiz. 3, 2 ve 1 puanla her insanın iddialı yer aldığı birlikte tanzim var. Henüz üçüncü maçı oynayacağız. Üç karşılaşma henüz mevcut lakin kazanmamız şeklinde çok iri birlikte yarar elde ederiz. Kaybetmememiz şeklinde dahi, Lokomotiv'in iddiası çok geriye düşebilir. Bizim dü pare de evimizde oynayacağımız maçı düşünecek olursak kağıt üstünde birlikte yarar olur. Ben daima bu grubu Şampiyonlar Ligi grubu adına addetim. Burada rastgele obje olabilir. Rakibimize de çok iri hürmet duyuyoruz, duymalıyız. Zaten bütünü ehemmiyetli kulüpler. Biz de onlardan birlikte tanesiyiz. Kazanmak bizi çok öne götürecek, ayrıca kaybetmemenin birlikte yarar sağlayacağı açık. Kaybedersek de Lokomotiv'i devreye alacağız. O devir etraf az buçuk karışacak. Çünkü Marsilya Lazio maçından ne sav geleceğim bilmiyorum. Gruplar anlaşılan olduğunda dediğim şeyi yeniden ediyorum. Bu ekip rastgele şeye açık. Burada rastgele obje olur demiştim. O biçimde bitmeme ediyor. Bence her insanın iddiası var. Sonuna derece da hakeza gidecek niteleyerek düşünüyorum. Eğer ferda kazanırsak iri ihtimalle ocağı görürüz niteleyerek düşünüyorum. Aksi taktirde öbür maçların sonuçlarına layıkıyla kazanmaktan ayrıksı birlikte seçeneğin bulunmadığı anlamış olur gelebilir. Şu anne derece güzel gidiyoruz. Orada güzel oynuyoruz. Gerek Marsilya lazım Lazio maçlarında güzel oynadık.”

“UEFA'nın bu mantığını anlamadım"

Formda bulunan ileri uç oyuncusu aktörleri ortada birlikte yeğleme yapmış olup yapmadığı sorusuna Terim, “İkinci sorunuza ulaşınca Bütün arkadaşlarımızı kullanmaya çalışıyoruz. Pazar günkü maçtan sonraları da söyledim. 17 karşılaşma oynamışız şu anne kadar. Geçmişteki ekipman sayısının nısıf devresini oynamışız. Kolay değil. O nedenden dolayı rastgele oyuncuya ihtiyacımız var. Zaman devir birtakımı oyuncularımızı oynatıp kimilerini dinlendireceğiz. Kimseyi yitirme niyetinde değiliz. Tabii ki değişmeyen verdim tabii. Çoktan değişmeyen verdim. ad vermeyeceğim zira aşkın eksiğimiz yok. Sadece Arda ve Sacha eksiğimiz var. 17 maçta rastgele birlikte güzel nesiç sakatlığı yaşamamak çok önemliydi. Buradan atletik başarım ekibimize, doktorumuz Yener İnce'nin başındaki afiyet heyetine teşekkürname etmem gerekiyor. Üç günde dört günde birlikte maçlar, seyahatler Gördüğünüz kabil faziletkâr rakımlı yerlerde oynuyoruz. Şimdi az buçuk ilkin kar atışı başladı. Bizim maçımız ferda 22.00'de. Şu an vakit 6.30'a akıllıca gidiyor. Neden o saatte oynatılır onu da anlamam! Spartak Moskova bugün 17.30'da oynuyor. Biz ferda 22.00'de oynuyoruz. Zaman devir bizim federasyonumuza benzeri şeyler söylüyoruz lakin burada UEFA'nın bu mantığını çok anlamış değilim. Futbolun koşulları her neyse ona layıkıyla akıntı etmek” niteleyerek cevap verdi.

"Onları tashih etmek çok hazırlop olmadı"

Forvet oyuncularının güzel formu ve Mostafa Mohamed'in geleceğin yapılanması içerisinde toprak alıp almayacağı ile ilişik soruya Galatasaray'ın uran patronu, “Onları tashih etmek çok hazırlop olmadı açıkçası. Umarım hakeza bitmeme ederler. Henüz bizim istediğimiz kıvamda değiller. Onlar rastgele dakika atıp gol atabilen oyuncular. Onlar o derece güveniyorum ve henüz güzel olmalarını bekliyorum. Çalışıyorlar. Mostafa da inşallah gollerle buluşur. İnşallah henüz aşkın goller atacak. Attıkça da bizim Ocak ayındaki düşüncemiz elhak o devir kesin ortaya çıkar. Daha günümüz var. Biz Mustafa'yı elhak o niyetle izledik ve aldık. Oynadıkça henüz güzel olacağını düşünüyorum. Hepsine de beklenen evre kısmet vermeye çalışıyorum; lakin birlikte hile anlayışı zarfında birtakımı bazı hepsine kısmet veremiyoruz. Az da olsa o denli da olsa bütünü kısmet buluyor ve rastgele birlikte maneviyat bozukluğu yaşamadan dört dörtlük birlikte ekipman oyuncusu kabil aracısız derişik olmaları da hoşuma gidiyor. dört dörtlük Daha günümüz mevcut lakin güzel gidiyor Mostafa. Ondan memnunum” yanıtını verdi.

“Gisdol güzel birlikte hoca"

Lokomotiv Moskova'nın dünkü uran direktörü Markus Gisdol'ün kendisi kendince meydana getirdiği ‘kurt hoca' benzetmesine cevap adına Terim, “Benim hakkımdaki düşünceleri düşüncesince teşekkürname ederim. Kendisine başarılar diliyorum. Yeni birlikte ekipman ve dünkü birlikte sarıklı Almanya'dan tanıyorum elbette ki kendisini. İyi birlikte hoca. Muhakkak ki sarıklı değişimleri takımlara zait yansır. O da afiyet gelmez bence takımda bulunan değişikliklerinin sinyallerini karşı maçında seyrettik ve gördük. Başarılar diliyorum. İyi birlikte sarıklı bulunduğunu biliyorum Almanya'da Schalke müdahale birlikte çok takımda çalıştı. Meslektaşıma başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Kurt sarıklı demekle kastettiği herhalde deneyimli eyitmek istemiştir. Kendisi de esasında Almanya'da türlü görevlerde bulunmuş birlikte hoca. Köln'de, Stuttgart'ta ve Schalke kabil nice takımda çalıştı. O da güzel birlikte sarıklı ve başarılar diliyorum” yorumunu yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler