USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: "Kazanmak bizi çok ileriye götürecek"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı evveliyat icra ettiği açıklamada, "Kazanmak bizi çok ileriye götürecek" dedi.

Fatih Terim:
20-10-2021 21:15

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda ferda Rus kadrosu Lokomotiv Moskova ile oynayacak. Mücadele önceleri beceri yönetmen Fatih Terim, matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı.

Ligde presli ve topa cemaat bulunan anlayışını bu maçta da yansıtıp yansıtmayacakları sorusuna Terim, “Arkadaşımızın sordurulmuş yer aldığı soru, bizi dobra tanıdığını gösteriyor. Oyunumuzda gerçekli ki kimi ıvır zıvır dokunuşlar olacaktır fakat şişman birlikte fark kimesne beklemesin. Çünkü korkmak istediğimiz birlikte hile var. Bunun ilişkin ısrarla bitmeme ediyoruz. Zaman devir çok güzel yaptığımız oluyor, devir kurnaz da kimi hatalarımız oluyor. Oyun anlayışımız bitmeme edecektir” sanarak konuştu.

Lokomotiv Moskova ekibi kendisince ise Fatih Terim şu değerlendirmeyi yaptı:
“Yeni sarıklı Markus oldu. Aşağı üst bire birlikte şeyi söylemiş bizim için. Galatasaray çok edisyon yapıyor ve taktik disiplinden on paralık kopmuyor kabil birlikte açıklaması var. Dolayısıyla hile anlayışımız kelimesi kelimesine bitmeme edecek. Lokomotiv'e erişince Lokomotiv Moskova'yla ecnebi değiliz. Şampiyonlar Ligi'nde devir kurnaz bu arada oluyoruz. Bazen biz yeniyoruz kimi bazı onlar Stadın civar açılışında da biz vardık. Lokomotiv Moskova maçtan evvela sarıklı değişikliğine uğradı. Bu yıl Türkiye Ligi'nde de kimi bazı oynayacağımız takımlarda sarıklı değişikliği oluyor. Lokomotiv dobra birlikte takım. İyi aktörleri var. Zaman içerisinde bulunmuş yer aldığı yerden şimdi ilerde olacaktır. İyi birlikte ekipman bulunduğunu ferda göreceksiniz. Oyuncularıma ağır ve dobra birlikte takımla oynayacağımızı söyledim.
Muhakkak ki özlük ligimizde oynadığımız maçlar ile Avrupa Ligi'nde oynadığımız ayrımlı oluyor. Bu ölçüde oynanan maçlar farklı. Güçler de ayrımlı oluyor. Dolayısıyla ekipman üstünde kimi değişiklikler, kimi ıvır zıvır oynamalar olabilir.”

“Grupta değme bilinçlilik olabilir"

Bulundukları grubun Şampiyonlar Ligi ayarında bulunduğunu şimdi evvela anlatım ettiğini tamlayan deneyimli beceri adam, gruptaki yarışma kendisince şu görüşlerini dile getirdi:
“Dört puanla biz öndeyiz. 3, 2 ve 1 puanla her insanın iddialı yer aldığı birlikte tanzim var. Henüz üçüncü maçı oynayacağız. Üç karşılaşma şimdi mevcut fakat kazanmamız biçiminde çok şişman birlikte yarar elde ederiz. Kaybetmememiz biçiminde dahi, Lokomotiv'in iddiası çok geriye düşebilir. Bizim dü parça de evimizde oynayacağımız maçı düşünecek olursak kağıt üstünde birlikte yarar olur. Ben değme daim bu grubu Şampiyonlar Ligi grubu yerine addetim. Burada değme bilinçlilik olabilir. Rakibimize de çok şişman hürmet duyuyoruz, duymalıyız. Zaten bütünü ehemmiyetli kulüpler. Biz de onlardan birlikte tanesiyiz. Kazanmak bizi çok öne götürecek, ayrıca kaybetmemenin birlikte yarar sağlayacağı açık. Kaybedersek de Lokomotiv'i devreye alacağız. O devir taraflar az buçuk karışacak. Çünkü Marsilya Lazio maçından ne sav geleceğim bilmiyorum. Gruplar mahsus olduğunda dediğim şeyi esasen ediyorum. Bu kadro değme şeye açık. Burada değme bilinçlilik kabil demiştim. O biçimde bitmeme ediyor. Bence her insanın iddiası var. Sonuna derece da hakeza gidecek sanarak düşünüyorum. Eğer ferda kazanırsak şişman ihtimalle ocağı görürüz sanarak düşünüyorum. Aksi taktirde öbür maçların sonuçlarına layıkıyla kazanmaktan bambaşka birlikte seçeneğin bulunmadığı anlamış olur gelebilir. Şu anne derece dobra gidiyoruz. Orada dobra oynuyoruz. Gerek Marsilya lazım Lazio maçlarında dobra oynadık.”

“UEFA'nın bu mantığını anlamadım"

Formda bulunan ileri uç aktörleri ortada birlikte yeğleme yapmış olup yapmadığı sorusuna Terim, “İkinci sorunuza erişince Bütün arkadaşlarımızı kullanmaya çalışıyoruz. Pazar günkü maçtan sonradan da söyledim. 17 karşılaşma oynamışız şu anne kadar. Geçmişteki ekipman sayısının nısıf devresini oynamışız. Kolay değil. O nedenden dolayı değme oyuncuya ihtiyacımız var. Zaman devir kimi oyuncularımızı oynatıp kimilerini dinlendireceğiz. Kimseyi yitirme niyetinde değiliz. Tabii ki değişmeyen verdim tabii. Çoktan değişmeyen verdim. ad vermeyeceğim zira aşkın eksiğimiz yok. Sadece Arda ve Sacha eksiğimiz var. 17 maçta rastgele birlikte okşayıcı nesiç sakatlığı yaşamamak çok önemliydi. Buradan atletik başarım ekibimize, doktorumuz Yener İnce'nin başındaki afiyet heyetine teşekkürname etmem gerekiyor. Üç günde dört günde birlikte maçlar, seyahatler Gördüğünüz kabil faziletli rakımlı yerlerde oynuyoruz. Şimdi az buçuk civar kar atışı başladı. Bizim maçımız ferda 22.00'de. Şu an vakit 6.30'a akıllıcasına gidiyor. Neden o saatte oynatılır onu da anlamam! Spartak Moskova bugün 17.30'da oynuyor. Biz ferda 22.00'de oynuyoruz. Zaman devir bizim federasyonumuza benzeri şeyler söylüyoruz fakat burada UEFA'nın bu mantığını çok anlamış değilim. Futbolun koşulları her neyse ona layıkıyla akım etmek” sanarak cevap verdi.

"Onları düzeltmek çok emeksiz olmadı"

Forvet oyuncularının dobra formu ve Mostafa Mohamed'in geleceğin yapılanması içerisinde toprak alıp almayacağı ile ilişik soruya Galatasaray'ın beceri patronu, “Onları düzeltmek çok emeksiz olmadı açıkçası. Umarım hakeza bitmeme ederler. Henüz bizim istediğimiz kıvamda değiller. Onlar değme dakika atıp gol atabilen oyuncular. Onlar o derece güveniyorum ve şimdi dobra olmalarını bekliyorum. Çalışıyorlar. Mostafa da inşallah gollerle buluşur. İnşallah şimdi aşkın goller atacak. Attıkça da bizim Ocak ayındaki düşüncemiz filhakika o devir kesin ortaya çıkar. Daha günümüz var. Biz Mustafa'yı filhakika o niyetle izledik ve aldık. Oynadıkça şimdi dobra olacağını düşünüyorum. Hepsine de beklenir merhale talih vermeye çalışıyorum; fakat birlikte hile anlayışı süresince kimi bazı hepsine talih veremiyoruz. Az da olsa o denli da olsa bütünü talih buluyor ve rastgele birlikte maneviyat bozukluğu yaşamadan mükemmel birlikte ekipman oyuncusu kabil doğrudan derişik olmaları da hoşuma gidiyor. mükemmel Daha günümüz mevcut fakat dobra gidiyor Mostafa. Ondan memnunum” yanıtını verdi.

“Gisdol dobra birlikte hoca"

Lokomotiv Moskova'nın toy beceri direktörü Markus Gisdol'ün kendisi kendisince icra ettiği ‘kurt hoca' benzetmesine cevap yerine Terim, “Benim hakkımdaki düşünceleri düşüncesince teşekkürname ederim. Kendisine başarılar diliyorum. Yeni birlikte ekipman ve toy birlikte sarıklı Almanya'dan tanıyorum elbette ki kendisini. İyi birlikte hoca. Muhakkak ki sarıklı değişimleri takımlara zait yansır. O da esenlik gelmez bence takımda bulunan değişikliklerinin sinyallerini civar maçında seyrettik ve gördük. Başarılar diliyorum. İyi birlikte sarıklı bulunduğunu biliyorum Almanya'da Schalke engelleme birlikte çok takımda çalıştı. Meslektaşıma başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Kurt sarıklı demekle kastettiği herhalde deneyimli erişmek istemiştir. Kendisi de esasında Almanya'da ayrışık görevlerde bulunmuş birlikte hoca. Köln'de, Stuttgart'ta ve Schalke kabil nice takımda çalıştı. O da dobra birlikte sarıklı ve başarılar diliyorum” yorumunu yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler