USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Erzurum'da kazanlar yabanıl hayvanat düşüncesince kaynadı

Erzurum'da Aziziye Belediyesince, çetince şita şartlarında şart bulamayan vahşi zooloji düşüncesince kazanlarda pişirip hazırlanmakta olan yemekler, belirlenen noktalara bırakıldı.

Erzurum'da kazanlar yabanıl hayvanat düşüncesince kaynadı
27-12-2021 15:20
Erzurum

Tamamen karla ciltli şehirde Aziziye Belediyesince hesaplı düzentileme doğrultusunda, ilçedeki etçi ile mezbahalardan atılan et ve kemiklerin beraberinde vatandaşların gübür kenarları ve derç noktalarına bıraktığı günü geçmiş ekmekler toplandı.

Belediyenin Fen İşleri şantiyesindeki kazanlarda pişirilen atılan et ve kemikler, hâlâ sonradan yerleşme merkezleri haricinde açılan hizmetçi noktalarına bırakıldı. Aynı noktalara, şehremaneti görevlilerince gine vahşi hayvan bilimi düşüncesince günü geçmiş aş konuldu.

Hayvanlar düşüncesince aşındırmak pişiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hazırlanmakta olan hamam aşın dağıtımını da gine şehremaneti görevlileriyle yaptı.

Orhan, gazetecilere meydana getirdiği açıklamada, güç şita koşullarının çarpıcı bulunduğu alanda en iri sıkıntıyı besine ulaşmakta meşakkat çekici vahşi hayvanların yaşadığını dile getirdi.

Belediye Başkanı Orhan, şunları söyledi:

"Biz burada aşırı cepheli birlikte emek vermeyi ortaya koyuyoruz. İlçemizden topladığımız günü geçmiş ekmekleri kıymetlendirmek yoluyla hem israfı ortadan kaldırıyoruz bununla birlikte atılan et ve kemikleri kullanarak hayvan bilimi düşüncesince katıksız ve besleyen birlikte gıda deposu oluşturuyoruz. Onlara ehil adam olmak kabilinden birlikte sorumluluğumuz da var. Kış şartları çarpıcı bulunduğu sürece doğaya gıda bırakmaya ve ıssız yaşamına dayanaklık etmek olmaya bitmeme edeceğiz."

Sokak hayvanları düşüncesince de aşırı geçenlerde hususi birlikte hamle atacaklarını tamlayan Orhan, "Halihazırda Büyükşehir Belediyemizin birlikte melce olanağı var. Zaman devir biz de Büyükşehir Belediyemizle koordineli şekilde ilçemizdeki çıkmaz hayvanlarına müteveccih icraat yapıyoruz. Bundan ahir süreçte inşallah özlük ilçemizde işlev verecek birlikte efsanevi barınağımız olacak. Doğa ve ıssız hayatıyla arkadaş birlikte şehremaneti olmanın gereklerini kusursuz adına getireceğiz." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler