USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erce Kardeşler: 'Havaya girmeden işimize odaklanmak istiyoruz'

Trabzonspor'da al büyük cezalısı kaleci Uğurcan Çakır'ın adına Gaziantep FK maçında şekil giymesi muhtemel kaleci Erce Kardeşler, derinliğine süredir oynamadığı düşüncesince maçı kafasında oynamaya çalıştığını belirterek, havaya girmeden işlerine odaklandıklarını

Erce Kardeşler: 'Havaya girmeden işimize odaklanmak istiyoruz'
17-11-2021 17:19

Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK'yı misafir edecek bulunan Trabzonspor'da alıştırma evveliyat Erce Kardeşler matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı. Süper Lig'de en akıbet gine Gaziantep FK maçında şekil giydiğini hatırlatan Kardeşler, etraflıca müşterek süredir oynamadığını belirterek, "En akıbet Gaziantep maçında oynamıştım. Bu gidişle daim Gaziantep maçlarında oynayacağım galiba. Tabi ki etraflıca müşterek süredir oynamıyorum, bu müşterek dezavantaj üzere gözükebilir lakin baş döndürücü özledim karşılaşma oynamayı. Maç kuşkulanmak gelişigüzel devir baş döndürücü özeldir, baş döndürücü keyiflidir. Bir de şu biçimde müşterek gestalt var, önce kere içerdeki müşterek klasman maçında önce 11'de başlayacağım. Bunun da heyecanı var. Taraftarımızın uğrunda önce kere müşterek klasman müsabakasını önce 11 kendisine başlayacağım. Tabi ki hocamız kısmet verirse, kesme konuşmayalım, ne kabil ne olmaz. Kendimi müheyya tutmaya çalışıyorum, hepsi dostlarım da saf olsunlar baş döndürücü dayanak noktası oluyorlar bana. İnşallah bana güvenen şahısların yüzünü esmer çıkarmam ve yengi serisini sürdüreceğimiz karşılaşma olur" niteleyerek konuştu.

"Takım arkadaşlarımızla aramızda sözde çağ bağı var"

Takım süresince baş döndürücü dobra müşterek ortamın bulunduğunu tamlayan Erce Kardeşler, "Trabzon'a geleli 2,5 sene oldu. Bu devir sürecinde hakkıyla baş döndürücü dobra müşterek düz var. Geldiğimden buyana arka oruçlu biçimsiz oruçlu diyebileceğimiz biricik aktör caba olmadı. Takımda herkesi baş döndürücü sevdiğiniz düşüncesince onların başarılarıyla bahtiyar olabiliyorsunuz sahada. Uğurcan kurtarmış, ego kurtarmışım, Cornelius gol atmış, ego atmışım... Ben onu o biçimde düşünüyorum. Aslında ortamdan ötürü bu biçimde oluyor. Takımda hep beraberce müşterek familya ortamındayız. Sabahları tesislere geliyoruz, çalışmak bitiyor, oturuyor lakırtı ediyoruz. Birlikte kemirmek yiyoruz. Arkadaş, arkadaş ne derseniz o biçimde bulunduğu düşüncesince sözde ekip arkadaşlarımızla aramızda çağ bağı var. O denli içten müşterek düz var. Milli takımlara gidenleri özlüyoruz. Abdüş'ü, Uğurcan'ı, Berat'ı özledik. Yabancı arkadaşlarımızı özledik. Böyle olduğunda ekip arkadaşlarınız sahada savaş ediyor, sizin yapabileceğiniz on paralık bilinçlilik onlara dayanak noktası olmak, onların mutluluklarını yahut üzüntülerini paylayabilmek. Ben de elimden geldiğince onlara bu biçimde iane eylemek istiyorum. Sanıyorum küçüklüğümde bilinçaltımda müşterek Trabzonspor sevdası varmış, baş döndürücü müşterek tomar seviyorum burayı, şehri ve kulübü. İnşallah hakeza bitmeme boy bos ve etraflıca seneler burada şekil giyinebilirim" ifadelerini kullandı.

"Havaya girmeden işimize odaklanmak istiyoruz"

Bu mevsim baş döndürücü elleme müşterek baş yaptıklarını tamlayan 27 yaşındaki ağ bekçisi, "Bu sene elleme müşterek baş yaptık. Şu an bence on paralık amacımız Gaziantep maçı olmalı. Yani bizim düşüncesince esasen salı haset yok, pazartesi haset var. Her pik bu biçimde hazırlanıyoruz. Tabi ki bizim de hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Ama bu hayalat baş döndürücü müşterek tomar düşünülmeye başlandığında maatteessüf ayaklarımızı yerden kesebilir ki bu da bizim istemediğimiz müşterek şey. Çok etraflıca müşterek proses mevcut önümüzde. Biz elden on paralık hiçbir bakıyoruz maçlara ve anca hazırlanıyoruz. Her rakibi ayrı ele alıyoruz. Kendi aramızda da bunu baş döndürücü müşterek tomar konuşuyoruz. Hiçbir biçimde havaya girmeden elden işimize odaklanmak istiyoruz. Ama elleme müşterek baş yaptık, taraftarımız bizlere dayanak noktası olmaya bitmeme etsin. Ancak baş döndürücü müşterek tomar fon içerisine tahavvül eylemek bizlere dokunca verebilir. Çünkü insanoğlu müşterek biçimde bizim ayaklarımızı yerden boğazlamak istiyorlar. Biz de buna izin eylemek istemiyoruz. Bizim şu andaki on paralık amacımız Gaziantep müsabakasını da kazanıp seriyi bitmeme yol açmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"Maçı aklımda oynamaya çalışıyorum"

Uzun müşterek süredir oynamadığını kail Erce Kardeşler, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"Tabi ki etraflıca müşterek müddet oynamadığım düşüncesince az buçuk elan tertiplenmek gerekiyor. Çünkü rutin az buçuk elan değişik oluyor. Ama oynadığımız devir maçı kafanızda da kuşkulanmak zorundasınız. Çünkü baş döndürücü anide şeyler olabiliyor. Ben de etraflıca süredir oynamadığım düşüncesince az buçuk elan maçı aklımda oynamaya çalışıyorum. Çünkü etraflıca süredir oynamamış olmanın verdiği şekil seviyesi var, o da oynadıkça artıyor. Her idmanı karşılaşma üzere yaparak ve gelişigüzel tün ezanı yattığımda aklımda maçta neler yapabilirim, karşıma neler çıkabilir niteleyerek düşünüyorum. Maçta mümkün elleme ve biçimsiz senaryolarda da neler yapabileceğimi düşünüyorum. Maçta da başıma ulaştığında en azından beynim müheyya bulunduğu düşüncesince aceleten aksülamel verebiliyorum. Ben bu biçimde hazırlanıyorum. Ancak hepsi değişik biçimde hazırlanabilirim. Ancak naşir ki Gaziantep maçına az buçuk elan hususi hazırlanıyorum. Çünkü baş döndürücü etraflıca süredir karşılaşma oynamıyorum" dedi.

"Milli Takım ile alım çalım duyuyoruz"

A Milli Futbol Takımı'nın hususi müşterek toprak bulunduğunu vurgulayan Erce, "Benim gözümde pakt bazında müşterek bilinçlilik yok ora Milli Takım, 80 milyonun temessül edilmiş bulunduğu elden 11 isim oynuyor, redif arkadaşlarımız da var. Ancak öz arkadaşlarımızın oynaması ve onlar canlandırırken de takımın kazanması başkaca alım çalım donör müşterek şey. Uğurcan olsun, Abdülkadir hayat etraflıca müşterek aradan sonraları önce kere oynadı. Berat acemi gitti ve oynamaya başladı. Tabi ki onlar oynadığında kılıç baş döndürücü elan bahtiyar oluyoruz. Çünkü arkadaşlarımız sevdiğimiz insanlar, onlarla alım çalım duyuyoruz. Orada bizi ve Trabzonspor'u temessül ediyorlar. Ama orada ehemmiyetli bulunan Milli Takımın başarısı. Kim oynarsa burada ehemmiyetli bulunan Milli Takımın başarısı. İsimlere yahut kulüplere takılmıyorum. Benim düşüncesince Türkiye kırılan müşterek konu. Bence hepsi o biçimde bakmalı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş maçında yaşadıkları sevinçle ilgilendiren kendisine ise kalburüstü kaleci, "Beşiktaş maçı bence bizim düşüncesince alışılagelen müşterek maçtı. Ama akıbet dakika golü olması bizi fazladan bahtiyar etti. Çünkü akıbet dakika golleri gelişigüzel devir ayrıdır. Hangi takıma erinç olursa olsun bu böyledir. Derbi maçı olması da bizi baş döndürücü ayrı bahtiyar etti. Hem de rakibimizle aramızdaki farkı dayanak noktası olmak açısından önemliydi. Hem düet sayı farkı açısından da önemliydi. Çünkü sabık sezona baktığımızda naşir ki üç golle ligin şampiyonu muhtemelen oldu. Ligin kararı atama edildi. Bizim düşüncesince de hususi müşterek gündü, deplasmanda kuşkulanmak elan sevinçli oldu. Çünkü karşınızda müşterek 11 var, tribünde ise 30-40 bin isim size erinç yöneltmek düşüncesince gelişigüzel şeyi yapıyor. O sebepten bizim düşüncesince bayağı müşterek maçtı lakin akıbet dakika golü olması naşir ki bizi baş döndürücü bahtiyar etti. Aramızda küçük ufak fısıltılar oluyor. Hayallerimizi duygulu inceden öz içimizde yaşıyoruz" niteleyerek laflarını tamamladı.

Gökmen Şahin - Ozan Köse
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler