USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emre Kocadağ: 'Sergen Yalçın’ın Beşiktaş defteri kapanmadı'

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, takımdan ayrılan Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Beşiktaş defterinin kapanmadığını tabir ederken, Fenerbahçe ile oynanacak bulunan derbi öncesinde acemi hocayı takıma yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Emre Kocadağ: 'Sergen Yalçın’ın Beşiktaş defteri kapanmadı'
09-12-2021 16:06
Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının peşi sıra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri uğrunda Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların Başkanı Ahmet Nur Çebi ve gözetim yerleşmiş şekilde çetin ortak devirde Beşiktaş'ın yönetimine isteyen olduklarını tamlayan Kocadağ, "O süreçten itibaren çetin ortak süreçti Beşktaş'ı toparlama hesabına neler yapabiliriz, onları düşündük ve Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın çocuğu ve bizin planlarımızın parçası şekilde akla yatkın sürede takımın başına geldi.

Hocamızla bu arada ihtimal bu takımdan ortak obje imkânsız denilen dönemde, 10 yıl böke olunamaz denilen devirde evvel senemizde 2 yürek aldık. Hocamız ve çoğumuz bu süreçleri yaşadık, hakkıyla 2 yürek alarak hem camiamızı sevindirdik bununla birlikte başarının dibine imza attık. Hocamız da bu işin önderliğini yaptı. Sene başlangıcında baş döndürücü iri ümitler, beklentiler, böke ergin ve 2 yürek almış ekipman şekilde şimdi iri beklentilerle başladı. İyi de ortak ekip kurduğumuzu düşünüyorduk. İyi oyuncular, iri adlar ekibe katıldı. Hem Şampiyonlar Ligi'nde bununla birlikte ligde gayeye yürüyecek ortak ekip şekilde yola çıktık" dedi.

"Sergen Yalçın, Beşiktaş toplumu düşüncesince baş döndürücü iri ortak isim"

Gelinen noktada topluluğun beklentilerini karşılayan sonuçların alınamadığını dile getiren Kocadağ, "Bir güruh etmen mevcut lakin bu yaşanılan süreçte baş döndürücü ağırbaşlı yıpranmalar da yanı sıra geldi. Biz de elimizden geleni, hocamızın bizlerden istem etmiş bulunduğu devirde Ümraniye'de hocamıza arkalamak düşüncesince ne gerekiyorsa yaptığımızı düşünüyorum. 2 hafta evvela de kılıç ortak mülakat yapmıştık. Biz hocamıza güvendiğimizi, tekrardan bitmeme etmesi ve denemesi icap ettiğini belirtmiştik. O da bire ortak halde ayrıldı lakin bugün bakımından hocamız şimdi ortak tomar Beşiktaş camiasına dokunca hasretmek istemediğini belirtti.

Biz de bunu akıllıca gördük. Sergen Yalçın, Beşiktaş toplumu düşüncesince baş döndürücü iri ortak isim. Çocuk yaşta bu kulübe gelip başarılara imza atan ortak isim. Bugün bakımından bu kapıdan çıktı. Efsane ortak aktör şekilde girmiş bulunduğu kapıdan söylence sarıklı şekilde çıktı. Çok iri ortak yarar bulunduğunu düşünüyorum. Bundan ahir süreçte Sergen hocamız için, Beşiktaş'ın kapısı katiyen kapanmamıştır. Bugün hasretlik olmaktadır lakin kılıç helalleşerek bunu gerçekleştirdik. Bazen bu süreçler yaşanmak yerinde kalıyor. Bundan sonrasıyla ait değerlendirmelerimizi yapacağız. Beşiktaş'ı baştan ayağa kaldıracağız, muktezi adımları atacağız" niteleyerek konuştu.

"Sergen Yalçın'ın Beşiktaş defteri kapanmadı"

Hoca şekilde şimdi öncesinde ortak planları olmadığını tamlayan Kocadağ, "Bugün bakımından çalışmalara başladık. İnşallah güzel ortak hocayla anlaşıp getireceğiz. Kısa müddet içinde hocayı takıma katarız. Maddi mevzuyla ait gestalt yok, ödence maddesi yoktu. O noktada aykırı anlaşarak ayrıldık. Karşılıklı konuşuldu ve bizim infirak düşüncemiz olmadığını söyledik lakin fevk fazladan mevrut ortak proses var, hocamızın belirttiği ortak lakırtı var. Daha ortak tomar dokunca hasretmek istemiyorum demesi camiayı düşündüğü, bizleri taraftara huzur bulunduğu sorumluluktan dolayı. Hocamızın Beşiktaş defteri kapanmadı. Daha evvela de ayrılıklar yaşadı. Bizler de ayrılıklar yaşadık, gine geldik. Beşiktaş herhangi ortak devir temelli bulunan unsur.

Belki kılıç oluruz olmayız lakin Sergen sarıklı baştan bu kapıdan girecektir. Sergen Yalçın hocalık yönünde kendini tanıtlama etmiş durumda. Bizim elhak içeride özlük profesyonellerimiz, hocalarımız var. lider sarıklı takımın başlangıcında olacaktır. Daha sonradan bu hafta içinde sarıklı adaylarıyla görüşüp sonucu veririz. Yerli-yabancı dair ortak obje beyan kılmak istemem. Önümüze ne tercihler gelecek, kimler müsait, ki bizim istediğimize yanıt verecek sarıklı olarak, onları bu hafta içinde müddet gösterecek" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe derbisi öncesinde hocayı yetiştirmeye çalışacağız"

Şu an düşüncesince ad dair konuşmanın akla yatkın olmadığını kail Emre Kocadağ, "Çok kıymetli hocalar. ad üstünden bahsetmek akla yatkın olmaz. Biz başkanımız ve profesyonellerimizle dizelge üstünden bakacağız. Derbi öncesine yetiştirmeye çalışacağız hocayı. Bizim tek ad üstünde hatır fırsatımız olmadı. Bu kulübü dümen kılmak düşüncesince buradayız, ortak hasretlik yaşandı üzerimize düşeni yapacağız. En iyisi olması içerisinden elimizden geleni yapacağız. Oyuncular da üzüldü. Geçen yıl güzel ortak mevsim geçti. Çok başarılarla komple ortak sezondu. Hocamız da oyunculara veda etti, oyuncular da teşekkürname etti" biçiminde konuştu.

Ozan Buğra Koşar - Oğuzhan Ort - Bora Akyol

İLGİLİ HABER
Beşiktaştan Sergen Yalçın açıklaması Beşiktaş'tan Sergen Yalçın açıklaması
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler