USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emre Kocadağ: 'Benim adımı kullanarak dedikodu yapmayın'

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, ortak umumi astronomi üyesinin kullandığı ifadeler sonrasında, “Benim adımı kullanarak dedikodu yapmayın, bu mevzuda bilgim de bulunmamaktadır dahlim de yoktur” dedi.

Emre Kocadağ: 'Benim adımı kullanarak dedikodu yapmayın'
26-12-2021 14:38

Beşiktaş Kulübü'nün 2020 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda konuşmalar bitmeme ederken müşterek umumi heyet üyesinin kürsüde icra ettiği konuşmada “Şafak Mahmutyazıcıoğlu, müşterek konuşmasında kulübe 2 milyon TL'lik satmaca kestiğini ve sonra bunu Emre Kocadağ'a verdiğini söylemişti” ifadelerini kullandı. Bunun hakkında Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ yalan alarak mevzuya karşılık verdi. “Tamer Bey burada ismimi anlatım etti” diye laflarına başlamış olan Kocadağ, “Kendisinin müşterek iddiası mevcut ve bunu başkasının tez ettiğini söylüyor. Bunu kanıtlamakla mükellef. İddia sahibinin de kanıtlaması namına düşer. Bir satmaca kestiğini kendisi bildirme etmişti. Kendisinin, ortağının, Fikret Orman'ın o çağda verdiği beyanlar var, kullandığı kelimeler var. Bu parayla ilgilendiren şekilde gelip bunu birisine tasdik ettiyse, bunu ona sorabilir. O da filhakika evvel beraberinde oturuyordu, şişman ihtimalle ona vermiştir. Hesabını da ona vermiştir. Bu mevzuda müşterek bilgim, dahlim yok. Benim adımı anarak burada anlamsız dedikodu yapmayın” açıklamalarını yaptı.

Bozhan Memiş - Uygar Aydın
 

İLGİLİ HABER
Emre Kocadağ: Seni (Şafak Mahmutyazıcıoğlu) ego tanımıyordum bile, 1 çağ muhabbetimiz mi oldu? Emre Kocadağ: 'Seni (Şafak Mahmutyazıcıoğlu) ego tanımıyordum bile, 1 çağ muhabbetimiz mi oldu?'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler