USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Eczacıbaşı Kulübünün 'Perihan Abla'sı 26 senedir sporculara analık yapıyor

Türk eş voleybolunun esaslı kulüplerinden Eczacıbaşı'nın 26 senedir kafesini işleten Perihan Kayhan, evlatları kadar görmüş olduğu oyunculara hem üvey anne yapıyor bununla birlikte maneviyat veriyor.

Eczacıbaşı Kulübünün 'Perihan Abla'sı 26 senedir sporculara analık yapıyor
08-03-2022 13:55
İstanbul

Voleybolcuların "Perihan Abla" sanarak seslendiği Kayhan, turuncu-beyazlı kulüpte icra ettiği yemekler ve pastaların yanı sıra, sporcularla kurduğu bağla ön plana çıkıyor.

Eczacıbaşı Spor Salonu'nda oynanan maçlardan ilkin hakemler ve misafirler düşüncesince de tedarik işleyen Perihan Kayhan, voleybolculara adım getirmesi düşüncesince hususi kurabiye ve kek hazırlıyor.

Turuncu-beyazlı kulüpte çelimli ortak avrat profili çizen Kayhan, icra ettiği aşındırmak ve pastalarla oyuncuların, beceri heyetin ve pakt çalışanının de takdirini kazanıyor.

Kayhan: "Eczacıbaşı'nı ortak eş namına görüyorum"

Perihan Kayhan, AA muhabirine icra ettiği açıklamada, turuncu-beyazlı kulüpte 26 senedir çalıştığını aktardı.

Voleybolcuları öz kızları kabil gördüğünü dile getiren Kayhan, "Eczacıbaşı'nı da ortak eş namına görüyorum. Maçlara daima bu arada hazırlanıyoruz. Yemekleri, pastaları ve siparişleri hazırlıyorum. Oyuncuların hususi aşındırmak talepleri oluyor. Maçlardan ilkin misafirler düşüncesince de tedarik yapıyoruz. Hakemlere ve matbuat mensuplarına pastalar yapıyorum. Sporculara maçlarda erke verecek yemekler hazırlıyorum. En baş döndürücü sevilenler fırında tavuk, pasta, kek ve kurabiye." ifadelerini kullandı.

Kazandıkları müsabakaların arkası sıra şişman büyüklük yaşadığını tamlayan Kayhan, "Başarıları daima bu arada kazanıyoruz. Burada ortak eş kabil biz bu arada çalışıyoruz. Takım kazandığında ego de bahtiyar oluyorum. Onlar üzüldüğünde ego de üzülüyorum. Onları birtakımı yemeklerle ödüllendiriyorum. Kazanınca iyi şeyler oluyor. Eczacıbaşı benim ailem. Buradan herhangi ortak devir bahtiyar çıkıyorum." halinde konuştu.

Maç günleri düşüncesince derin ortak tedarik süreci geçirdiğini aktaran Perihan Kayhan, "Hazırlıklar sıradan güç oluyor. Siparişleri bakmak düşüncesince sabahlıyoruz. Yemek seçen ortak tomar sportmen yok. Genelde perhiz yiyecekleri yapıyoruz. Yemek düşüncesince mevrut emektar sporcular da var. Sporculardan Tijana Boskovic, en baş döndürücü yasmık çorbası, ebebulguru pilavı ve tavuğu seviyor. Simge Şebnem Aköz ise herhangi ortak şeyi seviyor, aşındırmak fark etmiyor. Yemek seçiminde en alıngan bulunan sportmen ise Maja Ognjenovic." açıklamasını yaptı.

Yemek programlarına çıkması düşüncesince öneri aldığını özetleyen Kayhan, "Diğer kulüplerden de beni aktarma buyurmak istediler. Ancak ego Eczacıbaşılıyım. Başka ortak kulübü tek devir düşünmedim. Eczacıbaşı, hanımlara ve kızlara herhangi ortak yönden ehemmiyet veriyor. Böyle ortak kulüpte çalıştığım düşüncesince baş döndürücü memnunum." değerlendirmesinde bulundu.

Akbaş: "Bizi ortak arada markajcı ortak hava yuvarı yaratıyor"

Eczacıbaşı Dynavit'in başantrenörü Ferhat Akbaş, Perihan Kayhan'ın kulüpte ehemmiyetli ortak arazi tuttuğunu söyledi.

Kayhan'ın kulübe derinliğine seneler süresince ehemmiyetli hizmette bulunduğuna aksan işleyen Akbaş, "Perihan Abla diyince hacısı hocası yemeklerinin ne derece içimli olduğu için bahseder. Ben şimdi baş döndürücü emeklerinden konuşmak isterim. Bu kulübün başarısı düşüncesince biz baş döndürücü ayrımlı kulvarlarda baş döndürücü ağır mesai veriyoruz. Bunun başlangıcında Perihan bacı geliyor. Belki sabahları kulübe ilkin giren ve en geç çıkan insandır. Bizi ortak arada markajcı ortak hava yuvarı yaratıyor. Sadece onun yemeğini yiyince değil, bu arada saat geçirince de baş döndürücü ehemmiyetli ortak can kazanıyoruz. Yıllardır burada mesai veriyor. Birçok çalıştırıcı ve aktör onun elinden geçti. Bizde noktayı baş döndürücü ayrıksı ve özeldir. Çok hususi ortak insan. Çok tatlılıkla ortak karakter. Eli de hakkıyla baş döndürücü lezzetli." değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler