USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dünya şampiyonu VakıfBank matbuat mensuplarıyla buluştu

Uluslararası Voleybol Federasyonu Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda zafere vasıl VakıfBank, matbuat mensuplarıyla ortak araya geldi.

Dünya şampiyonu VakıfBank matbuat mensuplarıyla buluştu
20-12-2021 19:53
İstanbul

Ankara'da planlı Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde İtalya'nın Imoco Volley takımını 3-2 yenerek 4. el şampiyonluğa vasıl sarı-siyahlı takım, VakıfBank Spor Sarayı'nda planlı görüşmede basınla buluştu.

Toplantıya VakıfBank Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, umumi yönetici Neslihan Demir Güler, başantrenör Giovanni Guidetti, sarı-siyahlı voleybolcular ve fen takım katıldı.

Açılış konuşmasını önleyen Üstünsalih, 4. el evren şampiyonu olmanın alım çalım ve mutluluğunu yaşadıklarını aktararak, "Oyuncu ve antrenörlerimiz, VakıfBank forması altında gine gün yazdı ve bu altın kupanın devletimizde kalmasını sağladılar. Türk voleybolu ve VakıfBank'ın dünyanın zirvesinde bulunduğunu ortak el hâlâ gösterdiler, ülkemize aşırı muhik ortak alım çalım yaşattılar. Hepsinden önemlisi gailesiz kızlarımıza baştan en dobra biçimde kip oldular. Çocuklarımızın kurabilecekleri ortak düşsel hâlâ gösterdiler. Dünyanın en elleme takımlarının katılmış olduğu bu turnuvada toprak kabul etmek çivi başına alım çalım kaynağıyken kılıç 4. şampiyonluğa ulaştık. Üç bökelik ile Guinness rekortmeniyken zat çıtamızı yukarıya çektik. Bize bu gururu yaşatan takımımıza şahsım, VakıfBank ailemiz ve memleketimiz yerine ortak el hâlâ teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Sezona 5 yürek hedefiyle girdiklerini hatırlatan Üstünsalih, "Bugün ikinci yürek düşüncesince ortak aradayız. Böylelikle 2021 yılını zaferle kapatıyoruz. Önümüzdeki sene da kâffesi kupalara talibiz. Kızlarımızın küsurat üç kupayı da müzemize getireceğine içtenlikle inanıyorum. Sürdürülebilir muvaffakiyet ilkesiyle çalışmaya ve savaşım etmeye bitmeme edeceğiz." niteleyerek konuştu.

Abdi Serdar Üstünsalih, voleybolda aşırı dip ortak senenin yaşandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Teknik ekibimiz ve voleybolcularımızla bire ortak takımın ortak parçası olmaktan alım çalım duyuyorum. Bir bambaşka mevki deposu da böke takımının az hâlâ yarısının VakıfBank öz kaynağından yetişkin olmasıdır. Spor okulu ve enfrastrüktür salonumuzun duvarında, 'Dünya ve Avrupa şampiyonu voleybolcular burada yetişiyor.' yazıyor. O kızlar yetiştiler ve ülkemize ortak evren şampiyonluğu hâlâ getirdi. Bugün yetişenler de erte ülkemize başarıyı getirecektir. Buna içtenlikle inanıyorum. Voleybolda sürdürülebilir muvaffakiyet en şişman hedefimizdir. Görevimiz ve vizyonumuz, 35 salname hikayemizi hâlâ birçok 35 sene yaşatmak." biçiminde düşün belirtti.

Başkan Üstünsalih, Türkiye Voleybol Federasyonunun elleme ortak ev sahipliği yaptığını belirterek, laflarını şu biçimde tamamladı:

"Şampiyonaya yanlışsız ortak organizasyonla ev sahipliği önleyen Türkiye Voleybol Federasyonu ve turnuva süresince emeği güzeşte kâffesi çalışanlara teşekkürname ediyorum. Bizimle baş başa ülkemizi özümleme fail Fenerbahçe Opet'i de kazanılmış olduğu evren üçüncülüğü vesilesiyle kutlama ediyorum. Voleybolu bu seviyelere haiz kâffesi paydaşlarımızın başarıda şişman oranı var. Yereldeki şişman rakiplik olmasaydı arsıulusal başarılar gelmezdi. Ankaralı voleybolseverler ve il dışından mevrut izleyicimiz gine görkemli ortak atmosferde takımlarımıza dayanak noktası verdi. Turnuva böylelikle kupayı kılıç aldık fakat izleyicimiz de minimum bizim denli şampiyonluğu doğruluk etti. Kendilerine en teklifsizce duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum."

Neslihan Demir Güler: Hedefimiz 5 kupa

Genel yönetici Neslihan Demir Güler, sezona 5 yürek hedefiyle girdiklerini belirterek, 3 kupalarının kaldığını söyledi.

Elde ettikleri evren şampiyonluğundan çevre bahtiyar olduklarını aktaran Neslihan, "Sezona 5 yürek hedefiyle başlamıştık. Geriye 3 yürek kaldı. Adım hamle hedefimize akıllıcasına ilerliyoruz. İnşallah zaman böylelikle 5 kupayla burada buluşuruz." dedi.

Guidetti: Muhteşem ortak başarım sergiledik

Başantrenör Giovanni Guidetti, takımının Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda elleme ortak başarım sergilediğini dile getirdi.

Sesinin kısıldığını özetleyen Guidetti, "Müthiş ortak haftayı geride bıraktık. Muhteşem ortak başarım sergiledik. Takımıma yansıttığı inam düşüncesince teşekkürname ediyorum. Çok güç ortak rakibimiz vardı ve hiçbir emeksiz değildi. Her güzeşte gündüz hâlâ sıkıca ortak karşılaşma oynadık. Her güzeşte gündüz ortak evvelkinden hâlâ iyiydik. Özellikle fen kadroya teşekkürname ediyorum. Her oyuncunun en elleme bir hale gelmesinde aşırı şişman gösteriş oynadılar. Özellikle başkana da dünyanın en elleme takımını verdiği düşüncesince teşekkürname ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Takım kaptanı Melis Gürkaynak ise Ankara'daki atmosfere aksan yaparak, "Bu sezona 5 kupayı hedefleyerek başladık. İki kupayı kazandığımız düşüncesince keyifli ve gururluyuz. Bu, kazandığımız 4. evren şampiyonluğuydu. Diğerlerini ayrımlı devletlerde aldık. Sonuncusunu Ankara'da sallanmak aşırı şişman keyifti. İnanılmaz ortak atmosferde güvenilmez ortak karşılaşma oldu. Hepimiz düşüncesince unutulmaz ortak turnuva oldu. Kazandığımız düşüncesince aşırı mutluyum. Bu kupayı doğruluk ederek kazandık. mühim rakipler vardı. Çok elleme ortak başarım sergiledik. Bu kupanın sevincini yaşayacağız fakat önümüzde kazanacağımız 3 yürek hâlâ var." niteleyerek konuştu.

Diğer voleybolcular ise biricik hiçbir uydurma alarak elde ettikleri şampiyonluktan çevre duydukları mutluluğu dile getirdi. Sarı-siyahlılar, sezona 5 yürek hedefiyle girdiklerini ve bunu başaracaklarına inandıklarını kaydetti. VakıfBanklı voleybolcular, Ankara'daki atmosferle ait de övme mahmul ifadeler kullandı.

Basın toplantısı, foto çekimiyle sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler