USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dorukhan Toköz: 'Rehavete kapılmak istemiyoruz'

Trabzonsporlu topçu Dorukhan Toköz, şampiyona yarışında rehavete kapılmak istemediklerini belirterek, özlük içlerinde konsantrasyonlarını bozmadan bitmeme ettiklerini söyledi.

Dorukhan Toköz: 'Rehavete kapılmak istemiyoruz'
25-11-2021 19:14
Dorukhan Toköz, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Fatih Karagümrük ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı. Genç futbolcu, değme kariyerde inişler çıkışlar olabildiğini belirterek, "En akıbet şampiyona yaşadım da buraya geldim. Sakatlıkla ilgilendiren tek ortak obje kalmadı, aşırı şükür geçti. Sağolsun burada afiyet ekibi, rastgele ortak sıkıntım olduğunda ilgileniyor. İyi gidiyoruz, şampiyona güç ortak şey. İnşallah üstesinden geliriz" niteleyerek konuştu.

"Şampiyon olduktan sonradan Avrupa'ya gideriz"

Şu an benek farkı yerine önde olduklarını fakat ikinci yarının aşırı elan ehemmiyetli olacağını tamlayan Toköz, "Çok güç maçlar bizi bekliyor. Önümüzde de aşırı güç maçlar var. İnşallah burada böke olup ondan sonradan sonu Avrupa olur. Burada mesaimizi tamamladıktan, şampiyonluklar gördükten sonradan inşallah Avrupa'ya gideriz" ifadelerini kullandı.

"Hoca nerde fariza verirse oynarım"

Dorukhan Toköz, Peres'in yokluğunda savunmanın sağında fariza yapmasıyla ilgilendiren yerine ise "Ben normalde ölçülü ortalık oyuncusuyum güçlükle Eskişehirspor ve Beşiktaş'ta saf acımasız oynadığım dönemler oldu. Benim düşüncesince devlet ayırt etmiyor. Nerede gerekseme olursa, sarıklı nerede fariza verirse orada oynuyorum. Bu aralar saf bekte gerekseme oldu, Bruno Peres sakatlanmıştı, hocam anca müstahak görmüş oldu orada oynattı. Şu enstantane fotoğraf ortak başağrısı yok, sarıklı nerede fariza verirse orada oynarım" niteleyerek konuştu.

"Buraya uymak bedava oldu"

Trabzonspor'a aşırı çelimsiz müddette uyarlanmış bulunduğunu kaydeden Dorukhan, "Ailem de bekâr bırakmıyor. Burada ulusal takımlardan aşırı dostum var. Buradaki yassı da aşırı iyi. Arkadaşlarımla bu arada arada aşındırmak yiyoruz, yaklaşan oturuyoruz, bu arada çay içiyoruz. Ortam yerine da omuzdaşlık yerine da aşırı iyi. Uyum sağlamak, vaktiyle tanıdığım dostlarım da olduğu için çevre benim düşüncesince bedava oldu" değerlendirmesini yaptı.

"Şampiyonluk yarışında rehavete kapılmak istemiyoruz"

Trabzonspor'un şampiyona yarışında avantajlı vaziyette olması hasebiyle şampiyona söylemleri dair davranışlarında ölçülü olduklarını kail Dorukhan Toköz şu ifadelere arazi verdi:

"Söylemlerden ego aşırı etkilendiğimizi söyleyemem. Öncelikle işimize bakmamız lazım. Takım arkadaşlarımızla da aramızda hakeza konuşuyoruz. Biz bu rehavete kapılmak istemiyoruz. Maç karşılaşma bakıyoruz. Çünkü değme karşılaşma bizim düşüncesince aşırı önemli. O sebeple kamuoyunda aşırı elan uyanıklık etmemeye çalışıyoruz. Kendi içimizde konsantremizi bozmadan bitmeme ediyoruz. Çünkü kılıç şayet ortak karşılaşma kaybedersek farklı, Allah korusun çirkin değişik ayrımlı yorumlar yapılacak. O sebeple kılıç elleme giderken de aşırı uyanıklık etmemeye çalışıyoruz o taraflara. Allah korusun ortak obje olursa gine uyanıklık etmeden yolumuza bitmeme edeceğiz."

"Ben Trabzonspor'u seçtim, aşırı elleme ortak beraberlik oldu"

Dorukhan, Trabzonspor'a para aktarımı süreciyle ilgilendiren yerine ise "Ben evvel sözleşmem bittiğinde Avrupa'ya kıymetlendirmek istediğimi söylemiştim menajerime. O açıklık ortak derinti takımdan öneri geldi. Hem Avrupa, aynı zamanda Türkiye içerisinden güçlükle o açıklık Abdullah sarıklı ile konuştum. O arada Abdülkadir, Uğurcan ile aşırı konuştum. Bu yıl hocamızın şampiyonluğu aşırı istediğini, aşırı elleme ortak kol kuracağını, aşırı elleme plan olacağını söyledi. Abdullah hocayla elan ilkin çalışmıştım güçlükle onun zamanında günah yaşamıştım, sağlıksız kalmıştı. Hoca benle hakeza konuşmuş olduğu için, dostlarım da aradı aşırı elleme olacağını anlattı hepsi. Sağ olsun ego Trabzonspor'u, seçtim. Çok elleme beraberlik oldu. O antrenmandaki muhabbette, en akıbet galip geldikten sonradan ego oradan geldim" ifadelerine arazi verdi.

"Milli takıma gidip sonradan Avrupa'ya kıymetlendirmek hayalim"

Dorukhan ulusal kol ve Avrupa hedefiyle ilgilendiren yerine da şu ifadelere arazi verdi:

"Önce Trabzonspor'da kandırıcı olup, elan sonradan önümüzde 5 ay sonradan ulusal kol arası var. Ondan sonradan ulusal takıma gidip orada formayı almak. Tabii ki hepimizin gayesi ulusal takım, ora aşırı hususi ortak yer. Oraya kıymetlendirmek her insanın hayali. İnşallah oraya da gidip, ondan sonradan Avrupa'ya kıymetlendirmek hayalim."

Gökmen Şahin

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler