USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Domenec Torrent: 'İkinci yarıda oynadığımız oyundan memnun değilim'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 1-0'lık Altay galibiyetinin peşi sıra icra ettiği açıklamada önce yarıda istedikleri üzere oynadıklarını fakat ikinci yarıda güvenilmez çirkin olduklarını söyledi. Fenerbahçe'ye kaybettikten sonraları sezonun sonlandığı havası

Domenec Torrent: 'İkinci yarıda oynadığımız oyundan memnun değilim'
25-04-2022 00:08

Torrent, gençlere aşırı güvendiğini vurgulayarak, önümüzdeki vakit takımda kalması şeklinde 3 oyuncuyla aşırı idman istediğini kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Altay'ı 1-0 yenik etti. Maçın arkası sıra planlı matbuat toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, “Bütün vakit süresince Galatasaray'ın başına mevrut şeyin özeti gibiydi bu maç. Gerçekten geçmiş yarıda istediğimiz kadar oynadık. Cesur oynamayı başardık, güzel ortak oyun kurduk. 7 kıta aşırı kemiksiz durum yakaladık. Ancak ikinci yarıda güvenilmez kötüydük. İki gol elan çıkartabilirdik ancak oynadığımız oyundan memnun değilim. Oynamak istediğimiz biçim bu değildi. İlk yarıda aşırı ortak tomar gol konumu yakaladık. 1-0 aşırı sakıncalı ortak skor. Fakat benim düşüncesince riziko ikrar geçirmek endamsız kuşkulanmak değil etraflıca oynamaktır. Bence Galatasaray topa ehil bulunduğu devir rakibinden elan güzel oynayabilir. Ancak topa ehil değilse o devir elan güzel olmayabilir. İkinci yarıda bundan bahsettiğimiz şekilde yeterli tersini yaptık. Sanki korkuyormuş kadar etraflıca toplarla oynadık. Bu takımın başına ne geldi? Bunu idrak geçirmek düşüncesince birlik ortak gün. Maç içinde aşırı ortak tomar durum tutup hemen biricik gol atmak. Başımıza mevrut buydu” şeklinde konuştu.

"Türkiye'de karşılaşma 65. dakikada kopuk oluyor"

Bir gazetecinin Türkiye'ye geldikten sonraları Galatasaray'da ne değişmiş bulunduğu sorusu ilişkin Torrent, şu şekilde yanıt verdi:


“Öncelikle durum kendisine baktığımızda değişik ortak oyun anlayışımız var. Galatasaray bekleri dışardan, kanatları içerden oynatıyordu. Bizim kadar aşırı ortak tomar durum yakalayabiliyordu. Çok ortak tomar aksi akın vardı. İlk özellikle bizim de başımıza tıpkısı geldi. Kanatlar içeri, bekler müstesna ve bekler içerideyse de kanatlar dışarıda oynadığımız düşüncesince aksi atakları az buçuk elan arama altında tutuyoruz niteleyerek düşüyorum. Türkiye'de karşılaşma 65. dakikada kopuk oluyor. Dolayısıyla elan güçlüysen maçı bitirebilirsin diyebilirim. Ligde en ortak tomar konuma 4-5 takımdan biriyiz. Çok konuma giriyoruz yalnız bitiremiyoruz. Bu defa ateş çekmeye başlıyoruz. Bugün bulunan şeyde buydu."

"Arda gelişigüzel antrenmanda aşırı pozitif, elinden geleni veriyor"

Arda Turan ve Ryan Babal'e biçim vermesi ile alakalı suali da yanıt veren Torrent, "Oyuncu ayıklamak hazırlop değil. Çünkü nice el 5 kıta aşırı güzel idman çıkartan oyuncuyu kol haricinde artırmak durumunda kaldım. Nasıl kuşkulanmak istediğimize mucibince listeyi dengelemeye çalışıyoruz. Kimseyle sorunum yok. Arda elan ilkin sakatlığıyla ilişik oynayamadı. Avrupa'da sözde onu ego oynatmıyormuşum denmiş yalnız asıl bu değildi. Görüyorsunuz filhakika Arda oynuyor. Her antrenmanda aşırı pozitif, elinden geleni veriyor" niteleyerek konuştu.

"Fenerbahçe'ye kaybettikten sonraları sezonun bittiği havası vardı"

Torrent, odaklandığı akıbet noktanın karşılaşma doğrultmak bulunduğunu belirterek, "Sportif direktörümüzle önümüzdeki sezonla ilişik ortak kol düşünmüştük. Kaleciler aut vadi oyuncusu kendisine 20 topçu düşünüyorduk. Çünkü doğruluk fail oyuncuyu kol dışı istemiyorduk. Şu anda boşluk vermiş durumdayız, kulüpteki süreci biliyorsunuz. Ara hasretmek durumundayız, apayrı ortak sarıklı ile sürdürmek isterlerse haklarıdır, bunu da ikrar geçirmek gerekir. Fenerbahçe'ye huzur maçı kaybettikten sonraları Galatasaray düşüncesince bundan sonraları vakit bitti, şakası kalmadı havası vardı. Tek asıl şu Galatasaray'ın bu vakit düşüncesince rastgele ortak şampiyonluğu olmayacak. Beni buraya kontratla düzlük kulübü de taraftarı da aşırı seviyorum" ifadelerini kullandı.

Torrent 3 oyuncuyu ayraç etti

Gençlere aşırı güvendiğini vurgulayan Torrent, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:
"Umarım ortak şansım olabilir da vakit önceleri çağda onlarla çalışırız. Özellikle 3 aktör var, hakkıyla bayılıyorum onlara. Ama şu anda Galatasaray'ın sakinleşme evresi. Eminim ki gailesiz futbolcular benimle de olur, başkasıyla da olur, vakit önceleri çağda vesile bulacaklardır."

Salih Yılmazsoy - Sinan Yeniçeri

İLGİLİ HABER
İzmirde 3 nokta on paralık golle Galatasarayın! İzmir'de 3 nokta on paralık golle Galatasaray'ın!
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler