USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Domenec Torrent: 'Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Konyaspor karşısında önceki 25 dakikada sergiledikleri oyunun şişman müşterek görüntü kırıklığı bulunduğunu belirterek, "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu bana eskimiş bulunan müşterek kadro. Bu düzlük okumayı bildirme e

Domenec Torrent: 'Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım'
06-03-2022 08:45

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Konyaspor'a 2-0 yenik oldukları pik bağlı açıklamalarda bulundu.

İkinci olmasının nedeninin birtakım şeyleri güzel yapması bulunan müşterek takıma gönül rahatlığı oynadıklarını tamlayan Domenec Torrent, "Bize gönül rahatlığı elbette oynayacaklarını açık müşterek biçimde biliyordum, akıbet 6 müsabakasını seyrettiğimiz için. Kaybettikleri maçlarda üstelik bence baş döndürücü güzel oynayan müşterek takım. O nedenden dolayı bu denli boğuk müşterek biçimde başlamamak lazımdı maça. 19. dakikada 2-0 yenik müşterek skora ulaştık. Son dü maçı oyuncular kazanmıştı. Fakat bu ehliyetli müşterek obje değil. Bütün hafta süresince konuşmalarımızda Galatasaray kabilinden iri müşterek kulübün dört başı mamur maçları düzeltmek düşüncesince çıkması icap ettiğini söyledik. Bu sebepledir ki, benim evvel 25 dakikayla ilgilendiren izlenimim iri müşterek hayalet kırıklığı oldu. Çünkü sahaya hakkıyla boğuk müşterek biçimde çıktık. Bu dakikalardan sonraları oldukça muvazeneli müşterek karşılaşma olduğuna inanıyorum. İki yan düşüncesince de baş döndürücü az vesile vardı. İkinci yarıda birtakım hallerde kontrolümüzün altındaydı oyun. Son paslarda müşterek eksikliğimiz evet diyebilirim. Onların ukubet bölgesine andıran metrelere vardığımız zaman, şimdi açık olmamız lazımdı. Maçın evvel 20. çabucak maçı Konyaspor kazanmayı doğruluk ediyordu diyebilirim. Geri artan 70 dakika düşüncesince dü takım muvazeneli müşterek karşılaşma sergiledi. İkisi de düzeltmek istiyordu diyebiliriz” biçiminde konuştu.

"Hiçbir şeyi anlamamış kabilinden cereyan ettik"

İlk 20 dakika hayalet kırıklığına uğradığını aktaran Domenec Torrent, “Yapmamız müstelzim tek şeyi anlamamış kabilinden cereyan ettik. İki adet problemimiz mevcut dedim. 9 düzen ve ön libero. Bunları çözdükten sonraları gelişmeye başladık. Yarın sabahleyin 08.00'den itibaren perşembe günkü Barcelona müsabakasını düşüneceğiz. Rakip rastgele müşterek biçimde şaşırtı çıkarmayacak. Çünkü tığ takımın elbette savunduğunu, elbette geçişler yaptığını, elbette hücuma çıktığını tam müşterek biçimde gönül rahatlığı takımın ne yapabileceğini biliyoruz. Birkaç defa yeniden ettim zaten. Şu anda Avrupa'nın en güzel 5 takımından müşterek tanesi. Ama kimesne yanlış anlamasın. Biz oraya savaş etmeye çıkıyoruz. Biz oraya kaybedeceğiz sanarak müşterek obje fikren çıkmayız. Barcelona'ya gönül rahatlığı müşterek tedarik yapıyoruz, tam yapmamız gerekiyor. Yarın sabahleyin 08.00'den itibaren de yapacağımız obje bu olacak" ifadelerini kullandı.

"Bütün antrenörler sorumluluk yapabilir"

Torrent, müşterek gazetecinin Erick Pulgar ve Sacha Boey'in performansı ile Bafetibi Gomis tercihine bağlı suali ise, "Birbiriyle baş döndürücü bağdaşmayan ve baş döndürücü mantık sıfır şeyler. Mesela Omar UEFA sıralamasında yok. Boey, dü maçtır oynamamıştı zımnında karşılaşma ritmine öğür değil. Omar, güzel idman çıkartıyor takım arkadaşları gibi, oynatalım ki şuncacık ritmi de artsın. Barcelona'da neyle karşılaşacağımı biliyorum. O nedenden dolayı onu da şuncacık korumaya çalışıyorum. Çünkü 4 güneş içinde hem maçımız mevcut tıpkı zamanda ara sıra gezi yapacağız. İnanın ki dört başı mamur antrenörler sorumluluk yapabilirler. Yani müşterek değişmeyen alacağımız devir bunun müşterek nedeni behemehâl vardır" sanarak cevapladı.

"Kendimizi geliştirmemiz lazım"

Torrent, 5 oyuncunun dizelge haricinde olduğuna değinerek, "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu bana eksik bulunan müşterek kadro. Bu düzlük okumayı bildirme ettim. Burada olmaktan baş döndürücü memnunum ancak ne bulduysak o. Geldiğimde 28 aktör vardı, 23 değil. Şimdi kendimizi geliştirmemiz lazım. Çok şikayetçi olunması bildirme edilemez, daima müşterek ahir adımı düşünmemiz gerekiyor. Her hafta maçımız var, gelişigüzel maçta bana ayrımsız istifham geliyor; 'Neden aktörleri oynatmadınız?'. 5 müşterek tomar oyuncumuz var. O nedenden dolayı daima değişmesi gerekiyor. Tabii eyvah burada olmayı doğruluk fail birtakım oyuncular olamıyorlar. Ama evvel ilkin fiziki namına akıllıca mu?, ondan sonraları antrenmanlarda güzel yapıyor mu? Bunların hepsini düşünüp ona uyarınca müşterek değişmeyen bildirme etmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sakatlık nâkil Fernando Muslera'nın niteliğine bağlı Torrent, "Gelişmeye başladı. Şu anda dâhilen takıma asistan olmaya çalışıyor. Takımla antrenmana 3-4 güneş ilkin başladı. Dolayısıyla bakacağız, ehemmiyetli bulunan kendini elbette hissettiğidir. Eğer oynamaya müheyya hissediyorsa elhak gelir, söyler" sanarak konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu - İbrahim Yetkin
 

İLGİLİ HABER
Galatasaray Konyada kayıp Galatasaray Konya'da kayıp
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler