USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Dans ve müzik tutkunu temizlik işçisi vazifesini isteyerek yapıyor

Aksaray Belediyesi temizlik işçilerinden Hamit Karakaya, işini yaparken müzik ve dansa bulunan tutkusunu da içerisine katıyor.

Dans ve müzik tutkunu temizlik işçisi vazifesini isteyerek yapıyor
31-07-2022 19:04
Konya

Kent merkezinde raks ederek çalışmış bulunduğu tam çekilen görüntüleri, içtimai medyada koyu özen gören Karakaya, AA muhabirine, işini çalgılı çağanaklı bir duruma getirmeye çalıştığını söyledi.

Stresten ırak ertelenmek düşüncesince raks ettiğini ve müziğin hayatında ehemmiyetli ortak toprak tuttuğunu tamlayan Karakaya, iş arkadaşlarına da müzikle düzentileme tavsiyesinde bulunarak, şöyleki bitmeme etti:

"Müzik, cümbüş ve şenlik veriyor. Sinir, ruhsal gerilim kalmıyor. Ayrıca işimi hızlandırıyor. Kimseyi kırmadan, incitmeden işimi arı sili yaparım. Ekmeğimi, helal lokmamı evime götürürüm. Kimseden yakınma gelmeyecek halde müziğimi dinler, hem oynarım bununla birlikte çalışırım. İş dostlarım da heyecanlanıyor. Beni gören bahtiyar oluyor, balkonlarda füru el sallıyor. Mahallelerde, 'oynayan eş geldi' diyorlar."

Stresten ırak ara vermek düşüncesince yaşamı çalgılı çağanaklı bir duruma getirmenin önemine dikkati çekici Karakaya, "Neşeni bilmek istiyorsan işine müzikle bitmeme edeceksin. Açacaksın aldatmaca havanı, süpüreceksin sokağını. Müzik beni aut dünyaya kapatıyor ve kimseyi duymuyorum. Tertemiz işimi yapıyorum. Akşam bulunduğu devir güle oynaya evime gidiyorum." niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler