USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Çaykur Rizespor'un Hırvat futbolcusu Damjan Djokovic Rize’de olmaktan mutlu

Süper Toto Süper Lig'in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor'un 31 yaşındaki Hırvat kökenli ölçülü ortalık oyuncusu Damjan Djokovic, 2021-2022 sezonunu ve Çaykur Rizespor'u değerlendirdi. Takımının birlikte şehri de özetleyen Djokovic Rize'ye bulunan hayranlığını da “R

Çaykur Rizespor'un Hırvat futbolcusu Damjan Djokovic Rize’de olmaktan mutlu
18-12-2021 13:44

Çaykur Rizespor şekilde lige başlangıçtan artma aldıkları çirkin sonuçların takımda özgüven kırılmasına illet bulunduğunu dile getiren Djokovic, gidişatın elleme bulunduğunu ve toparlama sürecinde olduklarını kaydederek “Aslında baş döndürücü da çirkin başlamamıştık boydak elan sonradan mevrut benek kayıpları takımın kendine bulunan öz itimatını kaybettirdi biraz. Sonrasında indinde toparlama sürecine girdik boydak 2 karşılaşma yukarı caba tek alamadık onunda eksikliğini hissettik. Şu anda indinde toparlama sürecindeyiz elan iyiyiz, elan da iyiye gideceğiz” dedi.

“Çok elan elleme indinde sürece giriyoruz

Hamza Hamzaoğlu'nun takımda uygulayım yönetmen olmasıyla bu arada çıkışa sabık Rizespor'un toy müesses indinde kadro bulunduğu düşüncesince çetin eyyam atlattığını da laflarına ekleyen Djokovic “Her hocanın namına ilgili indinde seçimi vardır. Her bilinçlilik futbolcularına indinde şeyler katmaya çalışır. Hocamızın da öyle. Sezon gene bu yana baş döndürücü toy indinde aktör kuruldu. Onunda indinde sıkıntısını yaşadık. Bu kimse hallerde öğretmen değişikliğine gidiliyor. 1-2-3 öğretmen boydak elan sonradan ne oluyor, bütün oklar oyuncuların hesabına çevriliyor. Futbolcu şekilde bizim de hata almamız gerekti. Yeni indinde aktör gurubuyduk, cümle birbirine alışmaya çalışıyordu. O sürecin bence sonlarına geliyoruz. Çok elan elleme indinde sürece giriyoruz niteleyerek düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Rize'de olmaktan mutluyum”

Korona virüs pandemisi ile beraberce Dünya'da meri engellemeler zımnında bundan sonradan tek ülkenin birbirinden farkının kalmadığını dile getiren Djokovic, Rize'de bulunduğu düşüncesince mutlu bulunduğunu da laflarına ilaveten “Daha başlangıçta indinde kıyas yapılıyordu Avrupa, Türkiye olarak. Son güneş tacı virüs pandemisi ile beraberce Avrupa'da berhayat olmak ile dünyanın rastgele indinde durumunda berhayat olmak ortada baş döndürücü indinde ayırt kalmadı. Çünkü orada da engellemeler var. Dünyanın rastgele indinde durumunda işler değişti. Romanya'dan geldim ve orada iklim elan soğuktu. Burada dobra havanın tadını çıkartıyorum. Gerçekten burada dobra iklim mevcut ve o da bana elleme hissettiriyor. Burada ki insanoğlu hakkıyla geldiğim günden bu yana bana baş döndürücü elleme davranıyorlar. İnsanlar baş döndürücü ısıdam kanlı. Çayın da tadını çıkarıyorum. Buranın indinde tomar yağmurlu bulunduğunu söylüyorlar boydak ego 15 sene Hollanda'da yaşadım. Orada da yağmurun ne yağdığını biliyorum. Bence burada rahmet Hollanda'dan elan indinde tomar değil. O nedenden de Rize'de olmaktan mutluyum” gibi konuştu.

“Türk yiyecekleri baş döndürücü dobra boydak tehlikeli”

Türk yiyeceklerini baş döndürücü içimli bulduğunu ancak sütlacı elan da baş döndürücü beğendiğini dile getiren Dokovic “Türk yiyeceklerini baş döndürücü beğeniyorum, hakkıyla baş döndürücü lezzetliler boydak sporla uğraşanlar düşüncesince az buçuk tehlikeli. Çok yediriyor insanı boydak hangisi niteleyerek sorduğunuzda sütlacı yeğleme ederim” dedi.

“Rize'de olmaktan mutluyum"

‘Rize'ye futbolcu gelmiyor' söylemi erinç da mütekellim gıllıgışlı aktör namına sorulması biçiminde her insana Rize'yi yeğleme ika dair düşün verecek denli sevdiğini anlatım fail Djokovic “Futbolcuysanız bulunduğunuz kavuşum kaderiniz bulunduğunu düşünüp tadını çıkarmaya, elinizden gelenin en iyisini yapmaya, en elleme performansı göstermeye çalışırsınız. Gördüğüm şu şekilde indinde asıl var; bura baş döndürücü stabil indinde kulüp. Çok dobra indinde tesisi var, mensuplarının bütünü baş döndürücü ısıdam kanlı, bizimle ağız ağıza ilgileniyorlar. Sahalarımız iyi. Ben şu anda Türk futbolunun indinde bireyiyim. Türkiye'de de baş döndürücü dobra statlar var. Gidiyoruz, dobra statlarda oynuyoruz. Ambiyans baş döndürücü iyi, izleyiciler baş döndürücü ateşli. Ben burada olmaktan mutluyum, tek hiç kimseye de buraya başlamak zor, burada berhayat olmak çetin demem. Ben beni arayıp Rize'ye geleyim mi diyen her insana de burayı referans ederim. Yaşam şekilde da tek zorluğumuz yok, dirim şekilde da baş döndürücü iyi. Ben umumi şekilde yakınma edebileceğim tek indinde bilinçlilik görmüyorum burada” gibi konuştu.

‘Taraftarı gelmeden ilkin izledim'

Rizespor taraftarını elan Rize'ye gelmeden ilkin toplumsal medyadan araştırarak izlem olanağı bulduğunu dile getiren Djokovic, elleme neticeler aldıklarında stada elan indinde tomar lehtar çekeceklerinin de bilincinde olduklarını anlatım etti. Taraftara adalet etmiş bulunduğu mutluluğu yaşatacaklarını dile getiren Djokovic “Ben baş döndürücü coşkun indinde taraftarımız bulunduğunu biliyorum boydak yayımcı güneş tacı virüs sürecinden geçtik. Stada izleyici tefriş etmek zor. Özellikle akıbet sıradaysanız izleyici zorlanıyor oraya gelmeye. Ben Rizespor'a gelemden ilkin toplumsal medyada taraftarların videolarını izlemiştim. Stadı kusursuz şekilde doldurduklarında ne indinde coşku bulunduğunu görmüştüm, baş döndürücü da hoşuma gitmişti. Ben isterim ki gelsinler. Bizim de yayımcı bu gelmelerini adalet etmemiz gerekiyor. Biraz elan yukarı sıralara çıkarsak onları elan indinde tomar stada çekeceğimizi düşünüyorum. Böylece onlara adalet etmiş bulunduğu mutluluğu da yaşatabiliriz” niteleyerek konuştu.

“Onlar da baş döndürücü hevesli olacaklar”

Ligin 17. Haftasında karşılaşacakları Yeni Malatyaspor maçının da analizini önleyen Djokovic, puana gereksinim duyan indinde takıma erinç oynayacaklarını laflarına ilaveten “Biz evde akıbet 4 maçımızı da kazandık. Bu bizim açımızdan baş döndürücü elleme indinde bilinçlilik ve bitmeme ettirmemiz lazım. Eğer kılıç bu seriyi bitmeme ettirebilirsek doğrusu bulunduğumuz yerden kolaylıkla çıkabileceğiz. Oynayacağımız rakip Malatyaspor, onlarında acele benek ve puanlara gereksinimleri var, onlar da baş döndürücü hevesli olacaklar. Son yıllarda baş döndürücü çirkin neticeler almaktadır aynı zamanda elan ilkin burada çalışmış bulunduğu düşüncesince elan ayrı indinde motivasyonu olacaktır. Evde oynadığımız gayrı maçlardan elan çetin olacak. Çünkü geçmiş kere bizim denli çetin vaziyette bulunan indinde rakip ile oynayacağız. Her dü kadro düşüncesince de bitiş durumunda indinde maç” dedi.

Hasan Fehmi Demir
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler