USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Avcı: 'Hak ederek buradayız'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, doğruluk ederek bu noktaya geldiklerini belirterek, daima oyunun ortamında kalacaklarını söyledi.

Avcı: 'Hak ederek buradayız'
08-01-2022 03:16

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının arkası sıra düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında, ikinci yarının her insana hayır olması dileğiyle laflarına süregelen Avcı, "İkinci nısıf hepimize ve ayak topu ailesine hayır olsun. Bir haftalık aradan sonradan gine başladık. Başlangıçlar zordur. Öne geçsek de 5'liyi on paralık bozmadılar. Zaman devir organizasyonları akıllıcasına tercih ettiğimiz da kaleye indik. Rakibi on paralık devreye sokmadık müşterek biricik 47. dakikada geçişten verdiğimiz müşterek konum vardı.

Bu cins maçlarda ikinci golü bulamıyorsan, düzen soğuyorsa oyunu tacil etmek lazım. Rakip oyuna kuma iktisap etmek düşüncesince ya duran ferde bekliyor ve ya intikal oyunu bekliyor. 3-0'a da 3 puan, 1-0'a da üç puan. İkinci yarının geçmiş maçı ve kum saati aksine döndü. 18 karşılaşma kaldı. Start verdiğimiz ikinci yarıda kazanarak gelmek baş döndürücü önemliydi. Malatyaspor ihtimal verileri burada olmadığını gösteriyor ancak hepsi Trabzonspor'a gönül rahatlığı faziletkâr motivasyonla oynuyor. Bu ligin lideriyiz ve adalet ederek buradayız.

Bizi apayrı yere çekmeye çalışacaklar kılıç baştan sona oyunun içinde kalmaya bitmeme edeceğiz. Rehavet belkili değil anca müşterek nesne olamaz. Biz ligin zirvesindeyiz hakeza müşterek nesne olamaz. Zaman devir oyunu hızlandırabilmemiz düşüncesince stoperlerin oyuna girmesi gerekiyordu. Oyunun içinde ikiyi bulsak baş döndürücü nesne değişebilecekti. Bugün müşterek bitiş maçı oynadık haftaya da Sivasspor ile gine müşterek bitiş maçı oynayacağız” dedi.

Avcı, para aktarımı çalışmalarıyla ilgilendiren de konuşarak şu ifadeleri kullandı, “Edin Visca geldi hayır olsun hem zat hesabına hem Trabzonspor hesabına heyecanı yüksek, baş döndürücü ehemmiyetli işler yapmış birisi. Hep istatistikleri konuşuluyor attığı gol ve asist konuşuluyor ancak esasta grup savunmasına yardımını hâlâ baş döndürücü konuşacaksınız. Bizim hızımı artıracaktır. Edgar sakatlandı ve orada müşterek arayışımız var.

Puchacz, alışveriş haset bizimle olacak kadar gözüküyor. Djaniny, pazartesi yahut salı haset burada olacak. 1 ay yahut 2 ay deniliyor. Geldiğinde bakacağız ve alternatifleri değerlendireceğiz. Daha para aktarımı başlamadan birleştirme olduk ve bunun karşılığını alıyoruz. Transfer ihtimal kesici mevzusuyla ilgilendiren yabancıdan mı yok ise yerliden mi yana kullanacağımızın kararını veriyoruz. Hugo gelecek hafta sonu bizimle olacak” dedi.

Gökmen Şahin - Ozan Köse

İLGİLİ HABER
Trabzonspor Malatya barajını biricik golle aştı Trabzonspor Malatya barajını biricik golle aştı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler