USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ali Koç’tan Ekrem İmamoğlu'na tepki!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, bordo-mavi boyun bağı takarak ve Fenerbahçe'nin aleyhinde laflar mevcut kitabı armağan fail İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, “İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na

Ali Koç’tan Ekrem İmamoğlu'na tepki!
07-05-2022 16:06

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda gündeme değgin açıklamalarda bulundu. Pankartla ait hiddetli olduklarını kail Koç, “Sebeplerimiz de var. Divan Başkanı baş döndürücü iyi kelimelerle hislerimizi sizlere aktardı. Burada bulunan hacısı hocası benzeri his ve fikriyat içindeydi. Kelimeler devir zamane boğazımda düğümlendi. Benim taraftarken, yöneticiyken ve demin başkanınızken kulübümüzün menfaatleri, hakkını korumak, elhasıl kulübümüzün bekası düşüncesince öz ferdî menfaatlerim, akrabalarım şirketim, grubum kabil birlikte şeyi tek devir irtical akilane bildiğim konuda, açıkça yürekle konuştuğumu hepinizin bildiğini beklenti ediyorum. Kulübümüzün menfaati düşüncesince boğazım düğümlendi. Devletimizle o denli baş döndürücü iç içe işimiz mevcut ki saymakla bitmez. Tüm kulüpler düşüncesince geçerli. Belki o nedenden nağme çıkartmıyorlar. Biz gaddar insanoğlu değiliz fakat zulmede kelimesiz kalmayız” dedi.

“Cumhurbaşkanımıza en iri dulda ergin camialardan biriyiz”

Fenerbahçe'nin siyasete çekilmesine yer veren Ali Koç, “Siyasete girmeyiz dedik. Evet Fenerbahçe rastgele devir rastgele çevrim siyasa üstüdür kuvvet ki olursa olsun, Fenerbahçe Başkanı ki olursa olsun, kılıç siyasa üstü camiayız. Ama siyasete çekiliyoruz, bulaştırılıyoruz. Benim geçmiş dediğim sözle banko rastgele birlikte partiye, ideolojiye, iktidara değildir. Ama siyasal kimlikleri süresince sorumluluklarını, bu kimliğin gerektirdiği ağırlığın bilincinde olmayan, bunu taşıyamayacak noktaya gelenleredir. Bu davranış Türkiye'ye dokunca veriyor. FETÖ kumpası tiksinti tohumlarını cimri topluma. Camiaları gönül rahatlığı karşıya getirdi. Çok etraflıca seneler otama edilemeyecek tahribat yaptı. Çok şükür bunları tesirleri sıfırlanmasa da ağırbaşlı açıdan devletimiz, Cumhurbaşkanı önderliğinde imdi da fazlasını yaptı. Sakın rehavete kapılıp bunlar birlikte imdi karşımıza sokak demeyelim, bura Türkiye. Biz bu mücadelede Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na en iri dulda ergin camialardan biriyiz. Kimse yanımızda yokken mıhlı durduk, duvara tosladılar. Bunu Cumhurbaşkanımız ölçüm ediyor, kelimelere döküyor. Devleti mesul kesimleri de bire birlikte şekilde. Hayatı hemen bağnazlık gözüyle bakmayan dayanıklı baş döndürücü ekip taraftarı da öyle. Fenerbahçe'mizin dayanıklı baş döndürücü hizmeti beraberinde 3 Temmuz duruşunun emin olun değeri imdi kusursuz anlaşılmıyor, seneler sonraları anlaşılacak ve hacısı hocası öğrenecek. Bu vakfe tarihe anca birlikte kazınacak ki gittikçe ıvır zıvır ayrıntılar bundan ötürü Fenerbahçeli olacak. 3 Temmuz ruhuna dönmeliyiz” ifadelerini kullandı.

“İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na ne kentin şehremaneti reisi bulunduğunu anımsatma günleri gelmez”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı bordo-mavili kravatla görüşme etmesini ve armağan etmiş bulunduğu im mevzusuna yer veren Başkan Koç, “Bu ilden mevrut kişilerin bazılarının ilginç tipik nitelikleri var. Hangi partiyi tutuyorsa tutsunlar ilginç nitelikleri var. Milli Takım Teknik Direktörü Fenerbahçe Stadı'na dirimlik karşılaşma hazırlamaya bordo-mavi kravatla, kentin şehremaneti reisi Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı ziyarete bordo-mavi kravatla gelir. Kime ne anlatıyorsunuz. Utanmadan bizlere hakaretler tabir fail kitabı armağan ediyor. İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na ne kentin şehremaneti reisi bulunduğunu anımsatma günleri gelmez. Benim düşüncesince rastgele şeyden önceleri niyettir. Uğur bey, 61 numaraları şekil verdi, ego olsam vermem fakat niyeti iyi. Ziyaretçisinin niyetinin muhasebesini size bırakıyorum. Bizler pedagoji bilimi alarak gelmedik başkanlığa, yaşayarak görüyoruz. Bazı şeyleri vebal yaparak tecrübeleniyoruz. Ben orada kuvve sorgulamıyorum, niyeti biliyorum” sanarak konuştu.

“Başarıda en iri oranı bulunan İsmail Kartal'a teşekkürname ediyorum”

Futbol ekibi adına baş döndürücü acayip birkaç haftadan geçtiklerini kail Koç, “Korona ile alakası olmayan, temasla da alakası sıfır fakat sezonu kapatan futbolcuların nedeni var. Olaylar silsilesinden geçiyoruz. Dün de Arda Güler sezonu kapattı. Fazla antrenmandan ruhsal gerilim problemi oldu. Mutluyduk dedik, Serdar zerrin anaç gördü, Kim Min-jae geliyor. O da Kore'de doktora kullanmak mecburiyetinde kaldı. 1 hafta süresince Pelkas, Szalai, Crespo ve Osayi'de de başağrısı var. Bizim ayrıntılar o denli hocalarına, birbirlerine inanmışlar ki. Sahada ekip olduklarını, savaş ettiklerini ve yöneltmek düşüncesince çıktıklarını görüyorsunuz. Oradaki o fideist görür görmez bunun tesiri tribünlere de yansıyor, emektar günlere döndü tribünler. İnşallah bu sinerjiyi bitmeme ettirebiliriz. 3 haftamız kaldı, en azından Şampiyonlar Ligi önünde ikinci bitirerek sezonu imdi umutla açmayı hedefliyoruz. Bütün bunların gerçekleşmesinde en iri teşekkürü, en iri hisse sahibi bulunan İsmail Kartal'a ediyorum. Hocamız mevzusuna girmeyeceğim, noktayı ve tarihi değil. Yabancı gelsin diyenler dü karşılaşma sonraları tersini söylerler, idare kuruluyla en esen sonucu alacağız. Pazar haset kalbimiz, inancımız ve dualarımız takımımızla beraber” halinde konuştu.

Ozan Buğra Koşar - Oğuzhan Ort
 

İLGİLİ HABER
Vefa Küçük: Ne bulunduğu belgisiz birinin çıkıp konuşmasını ikrar etmiyorum Vefa Küçük: 'Ne bulunduğu belgisiz birinin çıkıp konuşmasını ikrar etmiyorum'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler