USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ali Koç: "3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi"

Fenerbahçe'de Ramazan Bayramı nedeniyle anadan görme bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ali Koç:
03-05-2022 19:17


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi. 3 Temmuz ruhuna bizler değiştirmek zorundayız. Çünkü bunlar meydanı gereksiz buldular. Meydanın gereksiz olmadığını göstermenin zamanı geldi" dedi. Başkan Koç, Trabzonsporlu taraftarların Antalyaspor maçından sonradan sahaya girmesi ile ait şekilde da, "Haftalarca kapanması müstelzim ortak stadın bırakın kapanmayı düşünmelerini gönüllerinde ne yatıyor biliyor musunuz; ‘Sahamız bozma evet akıbet 2 maçı İstanbul'da oynayalım.' Bu cüreti de gösterecekler" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde meydana gelen bayramlaşma törenine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Fenerbahçeli yöneticiler ve üyeler ortaklık gösterdi. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Fenerbahçeli üyelerle bayramlaştıktan sonradan açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, hâlâ ilkin Ramazan Bayramı'nın 3. haset bitirdikleri bayramlaşma törenini bu sene Fenerbahçe'nin 115. yapılış sene dönümü ve Atatürk'ün Fenerbahçe'yi görüşme edişinin 104. sene dönümüne balya gelmesi nedeniyle 2. günde yapıklarını dile getirdi. Başkan Koç, Trabzonsporlu taraftarların Antalyaspor maçı önceleri icra ettiği koreografi ile ait konuşarak, “Cumartesi gecesi delil olduğumuz kötü görüntüler, hadsizlik, şımarıklık, duraç tanımazlık çekinmemek yurt değerlerini bile ortak tebrik kartı ortak şampiyona namına ayaklar dibine kabul etmek Fenerbahçelilerin savaş etmesi müstelzim ortak pozisyona gelmiştir. Bu zaman bahis konusu takımla yaptığımız önceki maçta yaşadıklarımız devamı gerçekte bizim maçta da evet ama o devir bizler şiddetlendik, öfkelendik ve hatırlarsanız karşılaşma çıkışı stadın haricinde matbuat mensuplarına bundan sonradan hakkımızı dayanak peyda etmek düşüncesince zat mücadelemizi vermemiz icap ettiğini tabir etmiştim. Aylar sonradan ahit geldiğimiz noktada bu çağrının aşırı ortak tomar hâlâ makbul bulunduğunu ve en çelimsiz müddette harekete geçmesi icap ettiğini ortak defa hâlâ anlatmak durumundayım. Perşembe haset ister 2010-2011 şampiyonluğumuz ister namlunun ucunda Fenerbahçe'yi sembolize fail ortak kuşun konması bunlara gerçekte yegâne hiçbir bakmayın. Büyük pencereden bakın. Bu gerçekte etraflıca ortak süredir bu takıma ortak dulda kalkanının verdiği cesurca güya istediği rastgele şeyi yapabileceğini düşünmelerine sebebiyet vermesine de hiçbir şaşırmayın” biçiminde konuştu.

"Disiplin sevklerinden sonradan elbette korunduklarını anlayacaksınız"

Perşembe haset Trabzonsporlu taraftarların icra ettiği koreografi ve 2010- 2011 şampiyonluğu ile alakalı ortak matbuat toplantısı düzenleyeceğinin altını çizen Başkan Koç, “Perşembe haset sizinle paylaşacağım bilgilerle ne erişmek istediğimi hâlâ dobra anlayacaksınız. Hatta bu dulda kalkanının ne erişmek bulunduğunu perşembeyi fark beklemeden anlayacaksınız. Bugün sıkı sevkleri var. O sevklerden yazılanlardan aşırı hâlâ dobra anlayacaksınız elbette korunduklarını. Antalyaspor başkanı ve yönetiminin bahsetmiş bulunduğu zedelenmek konusu raporda olacak mı? Stada kapasitesinden aşırı ortak tomar hâlâ ortak tomar peyrev katılması o raporda olacak mı? Genelde bu derece vakalarda kâffesi stadyum kameraları incelenir ona mucibince raporlanır. Kameraların incelenip incelenmediğini de göreceksiniz. Rapora engelleme yazar edilmediğini de perşembeden ilkin siz değişmeyen vereceksiniz. Çok hâlâ dobra anlayacaksınız. Benzer hadisat bizim stadımızda olsaydı. Bizim şampiyona maçımızda olsaydı neler olabileceğini de düşünün. Bu geceki sevkten sonradan cezalar çıkmış bulunduğu zaman onunla karşılaştırın. Niye bizim harekete geçmemiz icap ettiğini bu kutsi topluluğun haklarını korumanın zamanını nite geldiğini ayrıca geçtiğini siz benden aşırı hâlâ dobra anlayacaksınız" sanarak konuştu.

"Sahamız bozma evet akıbet 2 maçı İstanbul'da oynayalım' diyecekler"

Ali Koç, Trabzonsporlu taraftarların Antalyaspor müsabakasının böylecene sahaya girmesi kararı bordo-mavililerin stadyum metres cezası alması icap ettiğini vurgulayarak, "Normalde ayrıksı ortak ortamda ayrıksı ortak maçta hakeza hadisat yaşansaydı Türkiye Futbol Federasyonu neler yapması icap ettiğini ne cezalar vereceğini maçın sonucunun elbette talik edileceğini hepiniz biliyorsunuz. Geçmişte yaşandı bunlar. Bunları da perşembe haset anlatacağım. Perşembeye gelmeden sıkı sevkleri nasıl biteceğini göreceksiniz. Haftalarca kapanması müstelzim ortak stadın bırakın kapanmayı düşünmelerini gönüllerinde ne yatıyor biliyor musunuz; ‘Sahamız bozma evet akıbet 2 maçı İstanbul'da oynayalım.' Bu cüreti de gösterecekler. Bir şampiyona düşüncesince öteki camialar bu derece kımıldatma edilmez” açıklamasını yaptı.

"3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi"

Trabzonspor'a verilecek cezai yaptırıma gönül rahatlığı ortak dulda kalkanı bulunduğunu dile getiren Koç, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:
“Yetkililer var, federasyon var, ilgililer mevcut nezaret mevcut ama korkarım ki onları esirgeyici dulda kalkanı ne efsus ki en azından şu an rastgele şeyden güçlü. Onlar da tabii şekilde yaşadıkça sağlam ortak cezai karşılığı olmadığını görür görmez 38 sene böke olamamanın verdiği heyecanla ihtimal yaptıklarının ne derece kımıldatma edici bulunduğunu şu an göremiyorlar. Bu ülkenin bütünlük ve beraberliği bu ülkenin temeline tiksinti tohumları atmamanın rastgele ortak şampiyonluktan aşırı hâlâ kalburüstü bulunduğunu sizlere perşembe haset anlatacağım. Sizlerden ortak obje dileyiş edeceğim. Üzülerek de söylüyorum. Böyle ortak obje söylem edeceğim aklıma gelmezdi ama bundan sonradan 3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi. 3 Temmuz ruhuna bizler değiştirmek zorundayız. Çünkü bunlar meydanı gereksiz buldular. Meydanın gereksiz olmadığını göstermenin zamanı geldi."

Uğur Dündar: "Kulübümüzü tüfeğin namlusunda belirtmek FETÖ'ye dayanak olmaktır"

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar da Atatürk'ün Fenerbahçe'yi görüşme edişinin 104. sene dönümünü kutlayarak, "Fenerbahçe bu ülkenin düşürülmeyecek yegâne kalesidir. 3 Temmuz'da başlatılan düşürme periyodunu de birbirine kenetlenip eşit cisim şekilde giderilmiş fail kulübümüz atalete kapılan, yılgınlığa sakıt hepsi düşüncesince esin deposu olmuş. Sonu kestirilemeyen zamanı süreçte kulübümün beraberinde ortak kişi derece toprak almış peyda etmek rastgele Fenerbahçeli derece benim düşüncesince de alım çalım kaynağıdır. Camiamız ulusal mücadeleden beri bulunduğu derece bundan sonradan da gelebilecek rastgele ayrışık saldırıya iftiraya müsvedde çalışmalarına hazırdır. Örneği akıbet şekilde kulübümüzü ortak tüfeğin namlusunun ucunda gösterip arı sili 2010-2011 şampiyonluğumuza saye düşürmeye çalışanların bu maksat ve tiksinti girişimleri 3 Temmuz kumpasına art çıkmadır. Türk yargısının mukannen kararlarına düzlük okumadır. Takım otobüsümüzü kimlerin kurşunlamaya azmettirdiğinin işaretidir. Hain FETÖ'ye açık açık dayanak vermektir. Kulübümüz hile kurulumuz ve erdemli sedir kurulumuz bu kumpasla kaymakamlık uğrunda müstelzim rastgele ayrışık mücadeleyi verecektir. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşa Fenerbahçe" sanarak konuştu.

Bora Akyol - Samet Yalçın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler